All In Of Fold Ggpoker

All-in of Fold jackpot bij GGpoker

Bij GGpoker wordt de spanning van poker naar een geheel nieuw niveau getild met het innovatieve All-in or Fold Jackpot-formaat. Dit format biedt een ervaring waarbij spelers moeten kiezen tussen alles op het spel zetten of opgeven. Maar dat is niet alles; er is ook een jackpot component die de adrenaline nog verder opvoert.

Armijn geplaatst in Casino Spellen door Armijn Meijer
op 6 april 2024
All In Of Fold Ggpoker

Wat is de All-in of Fold jackpot?

De All-in or Fold Jackpot is een extra beloning die online poker spelers kunnen winnen tijdens het spelen van All-in or Fold cash games wanneer ze een gekwalificeerde hand maken volgens de regels van het spel.

Elke keer dat een speler all-in gaat in een All-in or Fold spel, draagt een deel van de potbijdrage bij aan de jackpot. Deze bijdragen worden verzameld en vormen de jackpotprijs die wordt uitgereikt aan spelers die in aanmerking komen bij GGPoker.

  • Hold'em: Spelers moeten de best mogelijke straight flush maken, waarbij beide hole-kaarten worden gebruikt. Als slechts één hole-kaart wordt gebruikt, komt de hand niet in aanmerking voor de jackpot.

  • Omaha: Spelers moeten een Royal Flush maken volgens de standaard Omaha-regels, waarbij twee kaarten uit hun hand en drie van het bord worden gebruikt.

De legale online pokerroom van Nederland

Logo GG Poker

GG Poker

€100,- in beloningen of tot €250,- stortingsbonus

Wat vindt Onetime?

Vanuit de pokercommunity van Onetime wordt erkend dat poker voortdurend evolueert met nieuwe varianten die spelers blijven verrassen. Hoewel deze innovaties het spel vernieuwen, blijft de essentie van online poker behouden, zij het met een verrassende twist. We vinden dan ook dat GGPoker dit goed doet.

Veel gestelde vragen over All-in of Fold jackpot

Wordt er een rake genomen op bijdragen aan de All-in or Fold jackpot?

Nee, alle bijdragen worden uitbetaald als jackpotprijzen, zonder aftrek van rake.

Moet een hand naar een showdown gaan om de jackpot te winnen?

Ja, in Hold'em moet de hand naar een showdown gaan om in aanmerking te komen voor de jackpot. In Omaha wordt een uitzondering gemaakt voor het geval een speler een Royal Flush maakt op de flop.

Wat gebeurt er als ik de jackpot win?

Een deel van het jackpotfonds wordt aan de winnende speler toegekend, afhankelijk van het buy-in niveau van het gespeelde spel.

Waarom heb ik misschien geen jackpot gewonnen met een straight flush in Hold'em?

Om in aanmerking te komen voor de jackpot, moet de straight flush de beste zijn die kan worden gemaakt met beide hole-kaarten.

Kan ik afzien van de promotie en de kosten niet betalen?

Nee, door deel te nemen aan een All-in or Fold-tafel gaat u akkoord met deelname aan de promotie.

Komen All-in or Fold Sit'n'go's in aanmerking voor jackpotuitbetalingen?

Je komt nog steeds in aanmerking om de jackpot te winnen, zelfs als je verbinding wordt verbroken nadat je all-in bent gegaan.

on air