Header (1)

ASMR met Jaims update 10: 500 abonnees, nieuw record en inspiratie

Welkom bij deze update! Deze week is het een rustige ASMR-week zonder verzoekjes voor aangepaste video's. Ondanks mijn voorspelling van de zomerdip begin ik me een beetje onrustig te voelen, vooral na de geweldige week die ik met jullie heb gedeeld in mijn vorige update.

Daarnaast heb ik de 500 abonnees gehaald, maar moest ik daardoor wat dagen wisselen en miste ik een video. Hoewel het even wat minder gaat, laat ik me niet ontmoedigen en blijf ik doorgaan. Ik heb zelfs een nieuw record behaald met het aantal views binnen 24 uur! Ondanks wat fysieke ongemakken, zoals keelontsteking en spierpijn, blijf ik mijn best doen om nieuwe video's te maken.

Gelukkig heb ik ook inspiratie gekregen van een abonnee voor een interactief idee. Ik ben druk bezig met het bedenken van nieuwe ASMR-video's en probeer altijd een eigen draai te geven aan bekende concepten. Ik kijk ernaar uit om volgende week met hernieuwde energie verder te gaan op mijn ASMR-kanaal. Blijf mijn blogs en video's volgen om op de hoogte te blijven van mijn vooruitgang!

Lady Diamond avatar geplaatst in Over knaken door Jaimy Isarin
op 17 juni 2023
laatste update: 17 juni 2023
Header (1)
Asmr Kanaal Nieuw Record

Zomertijd

Het is vooralsnog een rustig ASMR weekje. Geen verzoekjes voor custom ASMR video’s. Weinig video’s boven de 1000 views. De zomerdip die ik al voorspeld had, begint dat nu toch echt in te dalen. Ook al had ik dit al zien aankomen, word ik er toch een soort van onrustig van, vooral na zo’n goeie week die ik afgelopen keer met jullie deelde in de 9de update.

Ik denk dat het er ook een beetje met meespeelt,  dat ik afgelopen week twee dagen heb omgewisseld met video’s posten, omdat ik de 500 abonnees had gehaald. Deze haalde ik op donderdag, waardoor ik daar de ASMR video moest posten waarin ik tot 500 tel. Hierdoor had ik vrijdag geen video, en zat er weer teveel dagen tussen de video’s.

Maar dit zijn de momenten waarop ik me kan onderscheiden. Dat ik niet opgeef en blijf doorgaan, ook al gaat het een weekje wat minder. En zo erg is het allemaal niet, want ik heb weer een nieuw record gehaald, namelijk het aantal views binnen 24 uur! Die stond op 1022 views, en die is nu verbeterd met 1143!

Zwaar leven

Dus mentaal zit die motivatie best goed, maar ik heb gisteren met pijn en moeite twee video’s gemaakt. Ik heb keelontsteking, was moe, en had last van de warmte én flinke spierpijn (ja, ik heb het sporten ook maar weer eens opgepakt). Toch moest ik echt wat video’s maken, anders kan ik niet uploaden, en zakt mijn ASMR-kanaal nog verder in.

Ik ben dus niet echt tevreden met de twee ASMR-video’s die ik gisteren gemaakt heb, maar ik moet ze nog gaan bewerken, dus hopelijk valt het toch mee! Vandaag wil ik er nog 2 gaan maken, dus hopelijk kan ik daar iets meer energie en enthousiasme in gooien. Ik ga mijn best doen!

Verschillende Asmr Videos

Inspiratie van TheGreatOne

Zoals sommige van jullie misschien wel gezien hebben, is onze Armijn één van de abonnees op mijn ASMR kanaal. Niet per se omdat hij zo van ASMR houdt (of misschien wel!), maar vooral om te doen wat Armijn zo goed kan, en dat is andere op-hypen en steunen.

Soms als er een nieuwe ASMR-video online komt, zet hij er een leuke reactie onder of stuurt hij me een voice-memo. Zo ook van de week, hij had weer een leuk idee voor een ASMR video, namelijk “Raad het geluid!”. Je maakt dan triggers en geluiden en de kijkers moeten raden met wat je dat geluid maakt.

Ik had toevallig al vaker video’s voorbij zien komen waarin dit gedaan werd en die werden altijd leuk ontvangen door de kijkers, omdat ze dan interactief kunnen meedoen met de video. Altijd goeie ideeën die TheGreatOne. Dus die video is ook binnenkort te bekijken op het ASMR-kanaal!

Asmr Content Bedenken

ASMR video-ideeën

Het is dus best fijn dat Armijn me af en toe wat inspiratie doorschuift, want om iedere week weer 4 video’s te bedenken en uit te voeren is best nog wel moeilijk! Op dit moment zit ik hier met een halve envelop voor mijn neus, wat ideeën voor nieuwe ASMR-video’s op te schrijven.

Ik wil deze week nog wat extra video’s maken die ik na het weekend kan bewerken en uploaden, want maandag en dinsdag ben ik weer onderweg voor de Tombola-bingo en een meeting met het hele Onetime team! Dus dan kan ik geen nieuwe video’s maken, dus moet ik de tijd dat ik thuis ben besteden aan het content maken.

Doel Behalen
Ga ik mijn doel behalen?

Ik struin ook vaak Youtube en Tiktok af voor nieuwe ASMR-ideeën, en probeer daar uiteraard een eigen draai aan te geven. Het leukste is natuurlijk om met unieke content te komen, maar dat zal bijna onmogelijk zijn, met allemaal duizenden, zo niet miljoenen verschillende ASMR-video’s die al online te vinden zijn!

Ik hoop in elk geval dat de keelontsteking snel voorbij is, zodat ik volgende week met nieuwe energie weer aan de bak kan met het ASMR-kanaal. Ben jij benieuwd of het mij gaat lukken om vol te houden tot mijn doel is behaald? Volg mijn blogs en ASMR kanaal natuurlijk!

Liefs, Lady Diamond

on air