Jaimy Asmr Update 9 Header Foto

ASMR met Jaims update 9: 500 abonnees

De ASMR-week is zo ontzettend mooi begonnen. Ik kreeg een mailtje terug van degene die vlak voor het weekend een custom ASMR-video had besteld. Hij vertelde dat hij er veel steun uit haalde, nu hij door een moeilijke tijd ging. Hij zei dat mijn video's beter werkten dan slaappillen, en of ik er nog eentje voor hem wilde maken.

Ik was een beetje overdonderd door zo'n mooi compliment. Het is moeilijk voor te stellen dat je echt iets kunt betekenen voor andere mensen door het maken van ASMR-video's. En ergens wist ik het wel natuurlijk, want de doelgroep zijn juist mensen met slaap- of stressproblemen. De motivatie om mijn YouTube-kanaal te laten slagen is in elk geval weer enorm gestegen.

Lady Diamond avatar geplaatst in Over knaken door Jaimy Isarin
op 10 juni 2023
Jaimy Asmr Update 9 Header Foto
ASMR Livestream

ASMR met Jaims Livestream

En ja hoor, ik heb gewoon weer afgelopen zondagavond een ASMR-livestream gedaan. Omdat ik natuurlijk van 4 naar 3 video's per week ben gegaan, heb ik op zondagavond nu geen video. Dat vind ik toch niet helemaal tof, omdat ik dan veel kijkers misloop. Dus vandaar dat ik toch even achter mijn computer ben gekropen om een uurtje live te gaan.

Het was gezellig! Het was weer een mooie mix van nieuwe en bekende kijkers. Ik had wat nieuwe triggers gebruikt, en die vielen goed in de smaak. Vooral de "energy rain" vonden de kijkers heel fijn om naar te luisteren. De grote slak werd aangezien voor een dildo, maar waar het hart vol van is..., zullen we maar zeggen?

De livestreams worden niet extreem goed bekeken, maar ik denk dat ik me hiermee wel kan onderscheiden van andere ASMR-artiesten. Bijna niemand die ik gezien heb, gaat live en degenen die dat wel doen, doen dat maar heel af en toe, zeg maar 1 keer in een half jaar. Ik wil het dus wel volhouden en zo ook de band met de abonnees versterken.

Aantal Abonnees Asmr Kanaal

500 abonnees

Het gaat deze week lukken om de 500 abonnees te halen op mijn ASMR YouTube-kanaal! Er staat al een video klaar om dit te vieren. Ik heb dit volgens mij ook al verteld in een vorige ASMR-update. Armijn had namelijk het geniale idee voor een ASMR-video. Namelijk tot 500 tellen!

Deze video heb ik al gemaakt en staat dus klaar om ingepland te worden zodra de 500 is gehaald! Ik denk zelf vanavond (het is vandaag woensdag 7 juni), want er komt een nieuwe video online en ik hoef nog maar 3 abonnees om de 500 te halen. Easy peasy!

Tegen de tijd dat je deze update leest, is mijn kanaal waarschijnlijk alweer over de 500 heen. Het lijkt momenteel steeds sneller te gaan, en dat is een fijne motivatie! Als ik in de analytics van mijn ASMR-kanaal kijk, zie ik inderdaad dat er de afgelopen 7 dagen een mooie opwaartse trend te zien is. Hopelijk kan ik dat vasthouden, en wordt het iedere week een beetje hoger!

ASMR Spaarpot

Lucky number 8

Alsof het succes van het kanaal nog niet genoeg positief nieuws is, heb ik in de afgelopen drie maanden in totaal 8 custom ASMR-verzoeken uitgevoerd! Het is grappig om te bedenken dat ik vooraf niet eens had verwacht dit soort op maat gemaakte video's voor mensen te gaan maken!

Zodra ik mijn doel heb bereikt met het ASMR-kanaal en me eindelijk kan aanmelden voor het partnerprogramma om daadwerkelijk geld te gaan verdienen met de views, kan dat in combinatie met de ASMR-customverzoeken best een leuke bijverdienste opleveren. Wie weet wat er nog in het verschiet ligt! Sponsordeals? Affiliate-links? Het kan allemaal!

ASMR Video's In De Planning

Heb jij een ASMR verzoekje?

Het is vandaag vrijdag en ik heb nog een week aan ASMR-video's klaarstaan. Het wordt weer even kijken wanneer ik tijd heb om video's te gaan maken. Ik denk dat ik op zondag en maandag weer flink aan de bak moet om een voorraadje te maken, en dan moet ik ook een flink aantal maken die niet te veel tijd kosten!

Er staan weer wat leuke verzoekjes en ideeën op de planning, zoals "tapping on glass" ASMR, kook ASMR, voorlees ASMR, feel good ASMR, etc.

Mocht je het nou leuk vinden om ook eens een ASMR-verzoekje aan te vragen, mail me dan op [email protected], en wie weet zie je dan jouw verzoekje terug op mijn ASMR YouTube-kanaal!

on air