Header

ASMR met Jaims update 13: ASMR voor stoere mannen, winactie en meer!

Welkom terug bij weer een nieuwe week van ASMR perikelen! In deze update lees je onder andere hoe ik de zomerstop ga aanpakke en heb ik een Instagram-profiel aangemaakt, speciaal voor mijn ASMR.

Ook vertel ik over een nieuwe ASMR-video, die zelfs de stoerste mannen aantrekt, en kun je als klap op de vuurpijl nu je eigen, persoonlijke ASMR video winnen! Lees je mee?

Lady Diamond avatar geplaatst in Over knaken door Jaimy Isarin
op 8 juli 2023
laatste update: 8 juli 2023
Header
Zomervakantie Komt Eraan

Zomervakantie

We zitten alweer in de 13de ASMR update. Wat vliegt de tijd, nog 3 weken en dan heb ik lekker zomervakantie! Uiteraard moet het YouTube-kanaal gewoon doorlopen, want als ik 3 weken lang geen ASMR-video’s zou posten, zakt het kanaal helemaal in. Ik heb ook geen idee hoe snel je dat weer kunt herstellen, en ik wil het voorlopig ook niet uitproberen.

Dus dat betekent dat ik in de zomervakantie ook nog een paar video’s moet maken, of dat ik minimaal 9 video’s extra moet maken in de aankomende 3 weken, als voorraadje voor de vakantie. Dat zie ik eigenlijk niet helemaal zitten, aangezien ik al met pijn en moeite de 4 video’s per week maak, maar 5 moet in elk geval lukken, zodat ik sowieso één hele week echt vakantie heb.

ASMR Instagram

ASMR met Jaims Instagram

Het ASMR-YouTubekanaal wordt groter en groter. Dan is het natuurlijk een logische stap om extra kanalen aan te maken. Voor Facebook vind ik het nog iets te vroeg, maar een Instagramprofiel is natuurlijk zo aangemaakt. Ook is Instagram redelijk makkelijk bij te houden. Af en toe een fotootje of videootje met tekstje en klaar.

Dus vanaf nu kunnen mijn abonnees mij ook gezellig volgen op Instagram! Ik heb nu al 25 volgers en wie weet krijg ik via deze manier ook nieuwe abonnees op mijn Youtube-kanaal. Het is in elk geval een breder bereik, en een nieuwe manier om te kunnen connecten met de kijkers.

Hoe gaat het met de statistieken?

Ik ben nu 4 maanden bezig met dit ASMR-YouTubekanaal. Het lijkt me leuk om jullie weer eens een overzichtje te laten zien met alle statistieken van het ASMR-kanaal. Om even te zien hoe we ervoor staan.

Ik heb dat ook in mijn zesde update gedaan, en misschien is het leuk en motiverend om deze twee statistieken even naast elkaar te houden.  

Zoals je ziet zijn in 47 dagen tijd de statistieken soms zelfs meer dan verdubbeld! Het aantal video’s natuurlijk ook, want ik ben toen al redelijk snel van 3 naar 4 video’s per week gegaan. Op dit moment heeft de best bekeken ASMR video 3k views. Dit is een video van een geleide meditatie ASMR.

Dagen bezig

Video’s online

Kijkuren

Views

Abonnees

72

33

1910

27,469

393

119

61

5080

63,260

699

ASMR-video met metaaldetector-vondsten

Mijn hobby's lopen af en toe een beetje in elkaar over. Ik had tijdens één van mijn livestreams verteld over andere hobby’s die ik had, zoals zoeken met de metaaldetector. Ik had warempel op dat moment gewoon 3 mannen in de chat die ook graag zochten de metaaldetector! Hoe groot is die kans?

Een van de mannen vroeg of ik een ASMR-video wilde maken met mijn metaaldetector-vondsten. Dat vond ik een leuk idee, maar het duurde nog even voordat ik daadwerkelijk de video had gemaakt. Hij moest mij er zelfs nog even aan helpen herinneren in een volgende livestream, maar redelijk snel daarna heb ik de video gemaakt.

Deze ASMR-video is woensdagavond online op mijn YouTube-kanaal gekomen, en erg goed ontvangen! Ik had zelfs reacties van verschillende mannen die waarschijnlijk nooit ASMR video kijken. Al bedenk ik mij nu dat ik er natuurlijk al drie in de chat had zitten tijdens de livestream. Blijkbaar is het dezelfde doelgroep...

Win Actie

Win een custom ASMR

Vorige week heb ik ook een ASMR-video gepost waarin ik vertelde dat ik binnenkort een custom ASMR video t.w.v. €50 ga weggeven onder mijn abonnees! Super tof om op deze manier wat terug te kunnen doen voor de ASMR community en hopelijk motiveert het de kijkers om toch dat abonneer-knopje in te drukken.

Ik heb net een community post eruit gegooid, waarin ik vertel dat ik aanstaande zondag de winnaar bekend maak en iedereen die het leuk lijkt om die custom ASMR te winnen even een maantje onder de post te zetten, zodat het berichtje hopelijk een beetje gepusht wordt. Ik heb hem ook gedeeld op mijn Instagram natuurlijk. 

Maantjes

The day after

Toen ik de volgende ochtend het ASMR-YouTubekanaal opende, zag ik dat er een hoop reacties met maantjes waren. Leuk om te zien dat er toch mensen enthousiast over zijn! Ik ga dus zondag even een video maken, waarin ik de winnaar bekend maak. Ik denk met zo’n random generator die je online kunt vinden.

Wil jij weten wie er met de prijs vandoor gaat, en wat de verzoekjes zullen zijn voor deze custom ASMR-video? Houd dan zeker onze website in de gaten voor de volgende ASMR update.

on air