Header (2)

ASMR met Jaims update 15: tijd voor vakantie

Omdat ook Onetimers af en toe een vakantie verdienen, ben ik na deze week lekker een paar weekjes vrij. Dat betekent ook geen ASMR-updates komende weken, dus ik heb deze laatste voor nu lekker volgestopt met leuke nieuwtjes!

Zo heb ik niet één maar maar liefst twee records behaald en maakte ik een ASMR-video met mijn jongste dochter... Lees je weer gezellig mee?

Lady Diamond avatar geplaatst in Over knaken door Jaimy Isarin
op 22 juli 2023
laatste update: 22 juli 2023
Header (2)
ASMR Wellness

Wellness ASMR

Ik had sinds een lange tijd weer eens een wellness ASMR-video gemaakt en gepost. De vorige was goed bekeken en de abonnees bleven eigenlijk vragen naar een tweede deel. Dus dan kan ik natuurlijk niet anders dan de vraag beantwoorden.

Zo’n wellness video neemt altijd wat meer tijd in beslag, want ik moet alles natuurlijk klaarzetten. Van kaarsjes tot de galaxylamp. Deze video neem ik ook op met de vlogcamera in plaats van met de webcam, dus ik moet alle beelden overzetten op de computer.

Maar als dat extra beetje moeite toch voor betere kijkcijfers zorgt, moet ik er dat natuurlijk gewoon voor over hebben. Hetzelfde geldt voor de video’s waarin ik de kijkers meeneem in een wandeling of een dag uit mijn leven, waar ik je in mijn update van vorige week vertelde.

Overigens vind ik die video’s wel leuk om te maken, maar dus wel tijdrovend. Gelukkig werd ook deze video inderdaad weer goed ontvangen!

ASMR Met Jongste Dochter

ASMR met mijn jongste dochter

Afgelopen weekend heb ik mijn jongste dochter gevraagd of ze het leuk zou vinden om een ASMR-video met mij op te nemen. Dat wilde ze, ondanks ze best verlegen is, wel! We bedachten een leuk onderwerp voor de video, namelijk verschillende soorten lekkers uitproberen. Dat onderwerp lag haar wel ;)

Dus we zijn eerst even gaan winkelen om wat verschillende dingetjes te halen die wij nog nooit gegeten hadden. Het was al erg leuk om van alles uit te zoeken en we moesten ons inhouden om niet nog meer mee te nemen, zoveel lekkers was er te vinden!

De volgende dag heb ik eerst boven alles klaargezet, camera ingesteld en het eten uitgestald. We hadden expres een klein ontbijtje genomen, zowat we nog wat trek over hadden om het lekker te proberen en de video te maken. Ondanks mijn jongste het heel spannend vond, heeft ze het heel goed gedaan!

Voorraadje ASMR video’s

Je vakantie komt er bijna aan! Nog een paar daagjes werken en dan lekker 3 weken helemaal niks hoeven en moeten! Weinig in elk geval, want ook al ben ik druk met video’s maken, ik denk niet dat ik alle drie de weken vol krijg, en natuurlijk moeten er voor de week erna ook al wat video klaarstaan.

Vandaag heb ik toch alweer 3 video’s erbij gemaakt, en morgen gaan we vrolijk verder. Gelukkig zijn de rest van de werkzaamheden bij Onetime momenteel rustig, waardoor ik wat extra tijd kan vrijmaken voor het ASMR Youtube-kanaal.

De video’s van vandaag waren een roleplay van een waarzegster, een fluistervideo en een glass tapping video, waar mijn kijkers zo dol op zijn. Morgen wil ik nog een roleplay doen van een zuster... ja echt! Zie je het al voor je? Ik in zo’n zusterspakje... De dingen die ik voor het ASMR-kanaal doe, ik verbaas me er af en toe over.

Memberships

Lidmaatschap op mijn ASMR-kanaal

Zoals ik al eerder verteld had, kunnen mensen nu ook voor een bepaald bedrag in de maand een lidmaatschap op mijn ASMR-kanaal nemen. Een van de leuke extra’s die je krijgt als lid op mijn ASMR kanaal, is dat je de nieuwste video’s als eerste kan bekijken.

Alle nieuwe video’s die ik vandaag heb gemaakt, heb ik dus meteen bewerkt op mijn laptopje en op mijn kanaal gezet. Zodra ik ze ga plaatsen kan ik kiezen of ik ze privé, verborgen, publiekelijk of voor leden wilt publiceren.

Omdat ik mijn lidmaatschappen wil promoten heb ik alle nieuwe video’s ingepland onder “members only”. Uiteraard komen deze video’s ook voor de rest van de abonnees live, maar in de eerste dagen dus alleen voor de leden. We gaan zien of het effect heeft!

2 Records Gehaald

Hoe staat het ervoor?

Ik wil jullie nog even een kleine update geven over de statistieken voordat ik lekker drie weken vakantie heb! Voordat ik de meest recente cijfers kan inzien, moet ik altijd even wachten tot een uurtje of 10/11, voordat de laatste 24 uur zijn bijgewerkt.

Toen ik donderdag de analytics pagina open klikten, werd ik dubbel verrast. Er was niet één, maar wel twee belangrijke records gebroken! Namelijk die van meeste views per 24 uur, en een nieuw record van meeste views in één uur.

Het record voor meeste views per 24 uur staat nu op 1314 views. Maar het record voor meeste views in 1 uur staat nu gewoon op 225. Dat is 3,75 kijker per minuut! Ik vind dat een mooie mijlpaal zo vlak voor de vakantie, en ik ben benieuwd welke statistieken ik jullie na de vakantie kan laten zien.

Vakantie

Vakantietijd

Zoals ik net verteld heb, komt mijn vakantie er bijna aan en dan heb ik lekker drie weken vakantie. Ik ga tijdens de vakantie wel het ASMR-kanaal bijhouden met video’s, om te zorgen dat de views en abonnees door blijven gaan!

Wel moet je in deze 3 weken mijn updates missen, maar ik ik ga uiteraard alle bijzondere gebeurtenissen noteren, zodat jullie na mijn vakantie een extra uitgebreide update kunnen verwachten, en wie weet heb ik dat misschien wel de 1000 abonnees gehaald...

Degenen die ook (bijna) vakantie hebben, wens ik een hele fijne vakantie, en voor degenen die al vakantie hebben gehad, of nog hard aan het werk zijn, zeg ik succes!

Tot over 3 weken allemaal!

Liefs, Lady Diamond

on air