Header ASMR Update 5

ASMR met Jaims update 5: ongeduldig doorgaan

We zijn weer een week verder, dus tijd voor weer een update. Zijn er nog bijzondere verzoekjes binnengekomen? Hoe gaat het met de groei van het ASMR kanaal en wat zijn de plannen de komende tijd? Lady Diamond neemt ons verder mee in haar avontuur.

Lady Diamond avatar geplaatst in Over knaken door Jaimy Isarin
op 13 mei 2023
laatste update: 13 mei 2023
Header ASMR Update 5
Aantal Subs Aan Het Einde Van Update 4
Einde van de week staat de teller op 373 abonnees

Het gaat me niet snel genoeg

Het is weer een nieuwe week, dus dat betekent nieuwe ronde, nieuwe kansen! Vorige week had ik maar liefst 300 volgers, zoals je kon lezen in mijn vorige update. De teller staat nu op 350. Dus ja, dat betekent dat ik in een week tijd 50 abonnees erbij heb gekregen en dat er in een maand tijd zo’n 200 tot 250 abonnees zijn bijgekomen.

Misschien ben ik een beetje ongeduldig, maar ik had een beetje gedacht wel binnen de 2/3 maanden monetized (kunnen aanmelden voor het YouTube partner-progamma) te zijn, maar op dit tempo zal het nog wel zo’n 3 maanden duren.

Plus dat de zomermaanden ertussen zitten en dat betekent dat het nog wel eens langer kan gaan duren. Want in de zomer zitten de mensen natuurlijk liever lang buiten dan dat ze YouTube video’s gaan kijken, en dat is natuurlijk begrijpelijk! Maar we gaan ongeduldig door!

Apart ASMR Verzoekje

ASMR video-voorraadje maken

Afgelopen weken heb ik niet heel veel ASMR video’s gemaakt, wat ervoor zorgt dat mijn voorraadje begint op te raken. Ik ben alle verzoekjes van abonnees aan het opschrijven, en verzamel zelfs ook nog leuke ideeën voor wat nieuwe ASMR video’s.

Mijn vriend gaat binnenkort een kort weekje naar Amerika en ik wil van die tijd gebruikmaken om weer een mooi nieuw voorraadje met video te maken, zodat ik weer een paar weken vooruit kan. Een ASMR Youtube kanaal naast een fulltime baan is toch best pittig. Vooral als je een keer wat lager in je energie zit.

Maar ik heb weer zin om wat leuke ASMR video’s te maken, maar ik zag ook een paar ASMR verzoekjes ertussen zitten, waarvan ik me afvroeg of ik in de maling genomen werd, of dat deze mensen een hele aparte smaak van ASMR hebben...

Eerste Viral Asmr Video

Mijn eerste viral ASMR video?

Vorige week vertelde ik over een ASMR wellness video die ik had gemaakt en hoge verwachtingen van had. Die is gisteren online gegaan en wordt inderdaad erg goed ontvangen! Veel abonnees en ook nieuwe kijkers hebben leuke reacties achtergelaten.

Dat al na de eerste dag, dus ik ben hoopvol voor vanavond! Wordt dit dan mijn eerste virale ASMR YouTube video? Het onderwerp en de opzet van de video is in elk geval goed ontvangen en iets om vaker te doen. Wordt dit dan mijn ding?

Het kan natuurlijk ook nog verder uitgewerkt worden. Als in andere wellness-behandelingen of meditatievideo’s in deze opzet. Het is weer een stuk unieker dan de ASMR content die al bestaat, en een niche in een niche kan goed werken. Ik wilde sowieso al meer de kant op van de meditatie, dus dat deze goed wordt ontvangen, laat zien dan er wel vraag naar is.

The day after

Ja, dat was toch even zuur. De video is niet zo lekker doorgeknald als ik gehoopt had. In de middag ervoor hebben we wat aanpassingen gedaan en dat vond YouTube niet zo leuk. Daardoor lijkt de video redelijk stilgevallen. Dus, de volgende keer als een video lekker gaat, moet ik er gewoon van af blijven!

Ik ben sowieso nog steeds van plan om meer van dit soort wellness ASMR video’s te gaan maken, en alle lessen die ik geleerd heb neem ik weer mee. Dus we gaan snel voor een poging twee!

Reacties van Onetimers

Ik ben nu alweer 2 maanden bezig met mijn ASMR YouTube-kanaal. Weliswaar voor Onetime, maar ik merk toch dat dit ook een beetje mijn eigen dingetje begint te worden. Ik vind het leuk om te lezen dat mensen mijn video’s als fijn ervaren, soms blijkbaar ook opwindend, maar doorgaans dus fijn!

Mijn collega’s bij Onetime vinden het allemaal maar wat grappig en laten geen kans onbenut om er grapjes over te maken. Niet alleen mijn collega’s, maar ook de leden uit de Onetime community die mijn kanaal gezien hebben, via mijn blogs en vlog, maken er graag grappige opmerkingen over.

En nee, dat vind ik niet vervelend. Ik lach graag met ze mee, ook al begin ik ASMR oprecht leuk te vonden om te maken (ik vond het zelf al leuk om te kijken). Schoonmaak ASMR, eet ASMR, opruim ASMR, ik weet natuurlijk ook dat dit wel een aparte hobby is.

Gekke Hobbies

Fans van gekke hobby's

Maar laat dat nou net op mijn lijf geschreven zijn, gekke hobby's! Ik ben sowieso redelijk allergisch voor alles wat hip is. Vond ik een bepaald kledingstuk leuk, en een week later liep iedereen daarmee, vond ik het niet meer leuk.

Fan van een bepaalde popgroep, of muzikant... no thanks. Ik hield altijd al meer van de underdogs, buitenbeentjes en apartelingen. Heb je een unieke en gekke stijl, dan ben ik je fan. Vind je gekke dingen leuk, praat ik graag met je daarover. Kortom, ASMR past dat betreft prima in mijn straatje!

ASMR verzoekjes altijd welkom

Deze we gaan zien voor wat voor gekke onderwerpen ik aankomende week weer kan bedenken voor ASMR video’s. Mocht jij een uniek verzoek hebben dat ik kan omturnen in een ASMR video, laat het me dan zeker even weten op: [email protected] Misschien zie jij jouw onderwerp dan terug op mijn ASMR YouTube kanaal!

on air