ASMR video opnemen

ASMR met Jaims, update 4; volgers, records en showtime

Het avontuur van Lady Diamond als ASMR-ster op YouTube gaat verder. Er is weer een week voorbij, en wat voor één! Hoe staat het er nu voor? Komen we al in de buurt van geld verdienen op YouTube? En wat voor verzoekjes en vragen komen er zoal binnen? Tijd voor een update! 

Lady Diamond avatar geplaatst in Over knaken door Jaimy Isarin
op 6 mei 2023
ASMR video opnemen
Asmr Youtube Weergaven Verdeling

300 volgers!

Wat een mooi begin van mijn vierde update alweer! Ik heb nu 300 abonnees op mijn ASMR-kanaal, wat natuurlijk super gaaf is! Het aantal abonnees van het Onetime Youtube-kanaal (op dit moment zo'n 5300) heb ik nog lang niet bereikt, maar ik ga stug door.

Ik zie dat er weer een hoop nieuwe abonnees zijn die vaak reageren, dus het aantal toegewijde volgers groeit! Dit zie ik ook terug in de analytics.

Ongeveer 23% van alle views die binnenkomen per 48 uur worden gesuggereerd door YouTube. Het is belangrijk dat YouTube mijn video's aan de juiste doelgroep suggereert, want hiermee kun je de meeste views en traffic naar je kanaal genereren. Ik zie ook dat bij iedere nieuwe video het aantal views omhoog gaat, al is het maar met een procentje per video. Dat mag de pret niet drukken!

Toch zit ik nog steeds te wachten op die ene virale ASMR-video. Zo'n video die duizenden views binnenhaalt en je naar de maan schiet, waardoor je je snel kunt aanmelden voor het YouTube-partnerprogramma.

Nieuw ASMR record

24 april begon ik met het posten van mijn ASMR avonturen, ik zat toen op zo'n 100 volgers.  Vorige week brak mijn ASMR Youtube-kanaal een mooi record: het aantal views binnen 24 uur. Deze week is dat record opnieuw verbroken! Het oude record stond op 804 views binnen 24 uur en het nieuwe record staat op maar liefst 1023 views per 24 uur!!

Dit kwam onder andere door een nieuwe video die ik had gepost, namelijk een ASMR-video waarin ik het alfabet opnoemde en bij iedere letter een woord en/of plaatje liet zien. Dit soort ASMR-video's zijn erg populair bij buitenlandse kijkers, omdat ze zo meteen wat Nederlandse woordjes kunnen leren!

Deze video heeft ook gezorgd voor 16 nieuwe abonnees op mijn ASMR-kanaal op het moment van schrijven en heeft al bijna 1000 weergaven. Het is nog steeds niet die virale video waar ik op hoop, maar hij doet het wel beter dan de gemiddelde video. Misschien is het leuk om hier een vervolg op te maken en te hopen dat die video dan net zo goed gaat!

ASMR video opnemen

Showtime!

Donderdag zou het prachtig weer worden, ideaal om binnen wat nieuwe ASMR-video's op te nemen. Ik had een paar simpele verzoekjes gekregen die ik makkelijk en snel kon filmen en bewerken. In een vorige update schreef ik nog over de "geile" verzoekjes. Nu waren het gelukkig nette verzoeken.

Ook al heb ik nog genoeg filmpjes tot 17 mei ingepland staan, het is altijd handig om wat video's achter de hand te houden voor het geval je een keer een weekje niet kunt opnemen omdat je ziek bent of bijvoorbeeld op vakantie gaat. Zo kun je toch consistent blijven met uploaden, wat YouTube erg fijn vindt!

Ik kon zelf trouwens ook wel wat ontspanning gebruiken. Wanneer de volle maan eraan komt, zeg ik altijd, dan slaap ik weer slecht, krijg ik heftige dromen en ben ik overdag niet de vrolijke Lady Diamond maar haar nare alter-ego, Lady Draak. Dus hopelijk ben ik na het maken van de video's zelf ook weer zen!

Houten Kikker Asmr Video's Meditatie En Ontspanning

ASMR attributen

Over ASMR video’s maken gesproken. Het is altijd weer een beetje zoeken naar inspiratie, maar ik wil sowieso meer geleide meditatie video’s maken. Die worden goed ontvangen door de kijkers en ik vind deze zelf ook erg leuk om te maken.

Ik heb al een klankschaal en een koshi om die meditatie te begeleiden, maar ik zag een tijdje terug tijdens een ASMR-live op tiktok iets anders leuks. Een houten kikker waar je geluidjes op kon maken, door over zijn houten stekels op rug heen te gaan met een houten stok. 

Op Google had ik deze houten kikker zo gevonden, maar jeetje, wat zijn die dingen duur! Maar goed, hobby's kosten geld zullen we maar zeggen, en hopelijk verdiend deze kikker zich weer terug!

Hoge verwachtingen

Ik had woensdag twee nieuwe ASMR video’s gemaakt. Eigenlijk 3, maar eentje vond ik toch niet zo leuk geworden. Dus de twee video’s die wel door de keuring waren heen gekomen heb ik bewerkt en ingepland. 

Eén van de twee, een wellness roleplay, vind ik erg leuk geworden en heb ik stiekem wel hoge verwachtingen van. Hopelijk heb ik gelijk! We gaan het zien op 8 mei, en dat lees je natuurlijk in mijn volgende update!

on air