ASMR update 7

ASMR met Jaims update 7: back on track

Afgelopen week was een kort ASMR weekje i.v.m. Hemelvaart, maar dit keer weer een volle update! Zoals je kunt merken heb ik er weer zin in, en dat allemaal dankzij een ASMR video die lekker veel views en abonnees heeft gepakt.

Lees je mee in mijn ASMR-avonturen van deze week?

Lady Diamond avatar geplaatst in Over knaken door Jaimy Isarin
op 27 mei 2023
laatste update: 27 mei 2023
ASMR update 7

ASMR met mijn dochter

Afgelopen vrijdag kwam eindelijk een ASMR-video online die ik eigenlijk iedere keer opgeschoven heb. Het gaat om een ASMR-video die ik samen met mijn dochter heb gemaakt.

Ik moest haar een beetje overhalen, want “wat nou als haar vriendinnen het zouden zien??” maar na de belofte dat ze geen smakgeluiden hoefde te maken, wilde ze wel meedoen.

Achteraf viel het haar gelukkig mee, en konden we erg lachen om onze ASMR video. Vooral over het moment dat ze mijn lipbalsem over een sponsje begint uit de smeren, en mijn gezicht vertrok van lachend, naar “wat doe je nu??”. Daar hebben we heerlijk hard om moeten lachen.

Knaller Van Een Asmr Video

Knaller van een video

Deze ASMR video hadden we weken geleden al samen opgenomen, en iedere week vroeg ze me wanneer het filmpje online zou komen. Zo ook vrijdag weer. “Mam, hoelang duurt het nog voordat ons filmpje online komt?” Nou, dat zou dus die avond gaan gebeuren!

Om 18:00 vroeg ze nog even hoe laat het zou gaan gebeuren, en ik liet haar weten dat de grote première om 20:00 zou plaatsvinden. Dat is een beetje de standaard tijd dat ik al mijn video’s post, want tussen 21:00 en 00:00 in de avond zijn de meeste mensen van mijn doelgroep actief op YouTube.

Op de tweede dag had de ASMR-video met mijn dochter al meer dan 1000 views behaald! Dit moet ik waarschijnlijk nog lang gaan aanhoren, ben ik bang, maar dat is het waard! Deze boost had mijn kanaal net even nodig, en mijn motivatie trouwens ook.

Asmr Met Jaims

Tijd en beloning

Ik merkte namelijk dat er afgelopen week aardig wat tijd en moeite in mijn ASMR-video’s ging zitten. Natuurlijk ook omdat ik een paar weken niet heel veel filmpjes had gemaakt, en ik in één keer een voorraadje moest hebben.

De video’s die ik gemaakt hebt, kostten ook wat meer tijd wat betreft voorbereiding, uitwerkingen en nabewerking. Natuurlijk verdien ik nog geen geld met het ASMR YouTube kanaal en is alle tijd die ik erin steek nog steeds niet rendabel.

Dus af en toe is het echt een kwestie van doorzetten en weer opnieuw motivatie vinden om weer nieuwe video’s te maken, terwijl ik er op dit moment nog niet voor terugkrijg, behalve dan leuke reacties.

Daarna is het natuurlijk bekijken hoeveel tijd ik er gemiddeld aan kwijt ben, en wat ik ervoor terugkrijg. Ik heb nog werkelijk geen idee, omdat ik de RPM (beloning per 1000 views) natuurlijk nog niet weet. Deze kan ook per week schommelen.

Maar dat is het mooie van deze reis, zodat we daar samen achter gaan komen!

Een Paar Asmr Video's Die Ik Al Gemaakt Heb

Tijd is kostbaar

Alsof ik al niet druk genoeg ben met het ASMR-kanaal, heb ik net een video opgenomen die meteen de prullenbak in kan, terwijl ik er juist zo blij mee was! Het geluid stond niet goed! Oooh, wat baal ik hiervan. Ik zat er zo lekker in, en ik weet zeker als ik hem overnieuw doe dat hij lang niet zo goed is!

Daarom is het altijd slim om even je apparatuur en software te testen voordat je bezig gaat. Voor mij weer een les die ik eigenlijk al wist. Haastige spoed is zelden goed, blijkt nu ook maar weer eens! De rest van de dag geen tijd meer voor gehad om het over te doen, omdat ik naar Zuidlaren moest voor de Tombola Diamonds are forever bingo.

Nieuwste En Populairste Asmr Video's

En doorrrr...

Gelukkig loopt de ASMR-video met mijn dochter nog steeds lekker door, en ook een andere video met een botte kapster roleplay, loopt goed. Toch was het alweer tijd om wat nieuwe video’s op te nemen, want omdat ik nu een video op maandag, woensdag, vrijdag en zondag post, gaat het heel hard.

Ik zit bijna op de 500 abonnees, en Armijn had een leuk idee voor een video om die 500ste te vieren. Namelijk tot 500 tellen! Haha, ik vond het een mooi idee, dus die video ga ik vandaag ook even opnemen.

Ik wil ook weer een nieuwe wellness-video opnemen, een nieuwe ASMR-shoplog, en een nieuwe bitchy ASMR (de vervelende collega of manager).

Begin Van De Week Asmr Kanaal
De stand begin van deze week

Stappie terug

Pfff, ik ben moe. Vandaag weer wat ASMR-filmpjes opgenomen en besloten de zondag eraf te halen voor nu. Ik merk aan mezelf dat 4 video’s per week teveel is, ook al het misschien wel nodig is voor een beginnend kanaal, maar ik ga voor nu even proberen of het kanaal blijft doorlopen als ik 3 video’s post.

Zondagavond is een populaire avond onder mijn doelgroep. Evenals de maandag. Vandaar dat ik de keuze maakte om op beide dagen te posten. Maar om regelmaat te behouden, moest ik ook op woensdag en vrijdag posten. Het is nog even aankijken of de zondag eraf moet, of de maandag. Ik ga het aankomende tijd een beetje in de gaten houden en testen.

Eindstand Update 7 Asmr Kanaal
Eindstand deze week

Niet alleen ik had last een kleine inkakker, ook mijn ASMR YouTube-kanaal had er op deze laatste dag van de update niet veel zin in. De lijn in de grafiek maakt weer een flinke dip, en dat bewijst nog maar eens hoe verschillend de views en abonnees per week en zelfs per dag kunnen lopen.

Het is in elk geval wel erg leuk om te kunnen experimenteren met verschillende ASMR-video’s, om te kijken welke het beste aanslaan bij mijn kijkers. Zoals jullie begrijpen moet mijn dochter er binnenkort weer eens aan gaan geloven om met mij samen een ASMR-video op te nemen!

Asmr Custom Opdracht

Nieuwe custom ASMR

Zomaar uit het niets was daar weer eens een mailtje met een opdracht in mijn mailbox. Het was van een abonnee die al een paar weken lid van mijn ASMR-kanaal is, en ook regelmatig leuke reacties stuurt. In zijn mailtje vertelde hij dat hij graag naar mijn video’s kijkt en er echt ontspanning uit haalt

Hij vroeg of ik misschien ook custom ASMR-video’s maakte, en of ik misschien een dokter roleplay wilde doen voor hem. Die ASMR-video’s zijn altijd erg populair om één of andere reden. Hij stuurde me een voorbeeld mee, en die zag er niet al te ingewikkeld uit.

De video en de bewerking waren dan ook zo klaar, en ik stuurde het hem de volgende dag nog op, waarna ik een leuke reactie van hem terug kreeg! Weer een tevreden klant, en dus een mooie ASMR-week. Op naar de volgende!

on air