Header

ASMR update 8 : een nieuw kijkje achter de ASMR schermen!

Van verrassingslivestreams tot bosavonturen en zelfs een opkomende carrière als ASMR-artiest: bereid je voor op een hilarische reis door mijn wereld vol (ont)spanning en zachte geluiden. Klaar om te ontdekken wat er nu weer gebeurt wanneer de camera's uitgaan?

Lady Diamond avatar geplaatst in Over knaken door Jaimy Isarin
op 3 juni 2023
laatste update: 3 juni 2023
Header
2De Asmr Livestream

Tweede ASMR livestream

Afgelopen zondag had ik weer eens tijd om live te gaan op mijn ASMR YouTube-kanaal. De man was van huis en de dochter zat gevoed en gedoucht op de bank met haar mobiel.

Ook omdat ik wat zuiniger moet zijn op de video’s die ik gemaakt heb, was dit een mooie kans om toch even wat ASMR-content op mijn abonnees los te laten.

Ik had deze livestream niet van te voren aangekondigd, dus ik had op zich niet veel hoop dat er veel kijkers zouden zijn, maar dat viel me weer hartstikke mee. Het was weer erg gezellig in de chat met wat vaste en wat nieuwe kijkers.

We kletsen over over Netflix-series, scheidingen, vakanties en natuurlijk over wat iedereen met de pinksterdagen aan het doen was. Het uurtje vloog weer voorbij en ik sloot de ASMR livestream met nieuwe energie af.

Het Bos In Voor Een Asmr Video

ASMR buitenshuis

Met die nieuwe energie ben ik de volgende dag een uurtje naar het bos gegaan, om daar wat beelden te schieten voor een nieuwe ASMR-video. Dit heb ik meteen gecombineerd met een bezoekje aan het tuincentrum, want als ik dan toch bezig ben, wil ik meteen meerdere video’s kunnen maken.

Toen ik thuis kwam moest ik natuurlijk de plantjes nog in de potten doen om de ASMR-video compleet te maken. Daarna alle zooi opruimen, en toen dat klaar was heb ik meteen de videobeelden op de laptop gezet en vast geselecteerd en geknipt.

Daarna was die nieuw gevonden energie alweer redelijk op, maar ik had nog geen tijd om even rustig te zitten, want ik wilde ook nog thuis een ASMR-video opnemen, en vast mijn update verder schrijven nu het allemaal nog vers in het geheugen stond. Al met al een heel productief dagje.

Er Komt Meer Bijkijken

Wat jullie niet zien

De volgende dag heb ik de nieuw geschoten ASMR-video’s afgemaakt, want ik moest nog commentaar inspreken en dat daarna onder de video monteren. Ook moesten nog twee andere video’s afgemaakt worden, zodat ik daarna alles kon uploaden en kon inplannen.

Er komt echt meer bij kijken dan je denkt. Vooral de video’s die ik met de vlogcamera maak, en waar ik achteraf nog tekst moet inspreken, kosten wel tijd. Daar moet ik dus iets creatiever mee omgaan, en afwisselen met video’s die sneller te maken zijn.

Ook het uploaden, inplannen en analyseren kost tijd, en ik heb de laatste tijd het idee dat ik vooral met mijn ASMR-kanaal bezig ben, in plaats van andere werkzaamheden voor Onetime. Omdat te compenseren ben ik ook vaak in de avonduurtjes nog bezig met werk. Gelukkig gaat het momenteel goed met mijn energie, dus het is voor nu vol te houden.

Reacties Op ASMR Kanaal

ASMR videoreactie’s

De video die ik dinsdag gemaakt had, had ik meteen ingepland voor de woensdag daarop. Toen ik de volgende ochtend het ASMR YouTube-kanaal openende had ik heel veel reactie’s op deze video. Veel meer dan normaal! Ik ben dus eerst bezig geweest om iedereen een persoonlijk antwoord te geven.

Dat wordt nog wat als mijn ASMR-kanaal nog groter wordt! Dan ben ik gewoon een paar uur bezig om straks iedereen te bedanken voor de mooie reacties. Dat hoeft natuurlijk niet iedere keer, maar als iemand moeite in een reactie heeft gestoken, wil ik daar zeker even op reageren.

ASMR Verzoek

Nog een verzoekje voor een custom ASMR-video

Op de valreep kreeg ik op vrijdag nog een leuke mail binnen voor een verzoekje voor een custom ASMR-video. Dit is al mijn 6de persoonlijke ASMR-video die ik voor iemand maak, en op deze manier begint het bijna op een inkomen te lijken! Straks moet ik nog mijn ondernemersplan omzetten van gastvrouw naar ASMR-artiest! Haha!

Dit verzoekje kwam van een meneer die slaapproblemen ondervond. Het verzoekje voor een slaapverwekkende ASMR-video is op mijn lijf geschreven! Dus meteen dezelfde dag nog achter de computer gekropen om deze video te maken, om daarna te kunnen bewerken en meteen door te sturen. Snelle service bij ASMR met Jaims! ;)

on air