ASMR Nederlands Thee Time

ASMR met Jaims: Maandupdate oktober

Lieve lezers, een bijzondere maandupdate staat voor de deur! Deze maand markeert een belangrijke mijlpaal in mijn ASMR-avontuur: mijn allereerste YouTube-uitbetaling. Daarnaast ben ik ook toegetreden tot het Amazon Partnerprogramma, en er is spannend nieuws over het programma "Nachtdieren." Blijf lezen voor de laatste statistieken en updates!

Lady Diamond avatar door Jaimy Isarin
op 7 november 2023
laatste update: 7 november 2023
ASMR Nederlands Thee Time
geld verdienen met youtube asmr
Eerste paycheck van Youtube

Payday

Lieve lezers, het is zover! The eagle has landed! Naast de vele belangrijke mijlpalen die ik al heb bereikt op mijn ASMR YouTube-kanaal, is de ultieme mijlpaal in dit avontuur eindelijk binnen handbereik! De allereerste betaling is eindelijk bijgeschreven op mijn bankrekening! Een nette €104,- euro, direct in mijn handje. Dit succes is het resultaat van bloed, zweet, tranen en ontelbare uren (en financiële investeringen).

Het YouTube-partnerprogramma hanteert een drempel van €70,- voor uitbetalingen, waardoor ze eventuele inkomsten onder dat bedrag overdragen naar de volgende maand. Zo gaat er geen enkele euro verloren, zelfs als je in een maand niet genoeg verdient. In augustus werd ik toegelaten tot dit programma en verdiende ik €27,-, wat werd meegenomen naar september.

lady diamond jaimy asmr
Het ASMR leven gaat niet altijd over rozen

Persen

Tja, het is zeker nog geen tijd om de champagne te ontkurken. Eerlijk gezegd is het verre van dat. Ik verdien er nog geen dikke knaken mee. Zelfs met mijn inzet van drie video's per week, in plaats van vier, blijven de kijkcijfers een hardnekkig probleem. Het voelt soms als het uitpersen van sinaasappels en eerlijk is eerlijk, zelfs die drie ASMR-video's per week pers ik er met moeite uit.

De laatste weken ben ik zelfs een paar keer te laat geweest met publiceren, omdat ik op het laatste moment nog snel een video moest maken en bewerken. En dat na een lange werkdag, geloof me, dat is verre van ontspannend. Hoewel ik nog lang niet klaar ben om de handdoek in de ring te gooien, hoop ik oprecht dat de weergaven weer in de lift zullen zitten, om mijn motivatie weer een flinke boost te geven.

Amazone Affiliatie

Amazon affiliatie

Een andere strategie om wat extra inkomsten te genereren, is door affiliatielinks te gaan gebruiken. Ik heb me aangemeld voor het Amazon-partnerprogramma, en dat bleek eigenlijk vrij eenvoudig te zijn. Inmiddels heb ik enkele links toegevoegd aan verschillende video's, en ik plan binnenkort een video te maken waarin ik mijn favoriete Amazon-producten deel.

Om zo'n video te creëren, heb ik uiteraard producten nodig die verkrijgbaar zijn via Amazon. Maar bedenk maar eens vijf leuke producten die ook aanspreken bij mijn doelgroep. Een van de links die ik al heb toegevoegd, leidt naar een slaapmasker waarmee je via Bluetooth muziek (of ASMR-video's) kunt beluisteren.

Aangezien meer dan 50% van mijn kijkers vrouwelijk is, denk ik eraan om ook wat schoonheidsproducten aan te schaffen en deze tijdens een ASMR-video uit te proberen. Het is mijn hoop dat deze dames denken: "Dat wil ik ook hebben!" en vervolgens natuurlijk via mijn link bestellen. Ik heb nog enkele andere geweldige Amazon vondsten gedaan. Wil je weten welke? Blijf dan zeker mijn YouTube-kanaal volgen!

Nachtdieren

NPO Nachtdieren met Raven van Dorst

Mijn YouTube-kanaal blijkt de aandacht te hebben getrokken van andere mensen. Op 10 oktober ontving ik plotseling een e-mail van Nikki, een redacteur bij productiehuis De Witte Geit. In haar bericht vertelde ze dat ze op zoek was naar mensen voor het NPO-programma 'Nachtdieren', gepresenteerd door Raven van Dorst.

Het leek me geweldig om hieraan deel te nemen en hen te laten zien hoe ik ASMR-video's maak. Nog leuker was het vooruitzicht om samen met Raven een ASMR-video te kunnen maken. Dat had zeker geweldig voor mijn kanaal kunnen zijn. Helaas kon dit vanwege de afstand tussen mijn woonplaats en Utrecht of Groningen niet in hun schema worden opgenomen. Echt jammer, maar het was wel tof dat ze mijn kanaal in ieder geval hadden ontdekt!

Asmr Oktober youtube Statistieken

Statistieken

Het is weer tijd om enkele recente statistieken met jullie te delen. Laten we eens kijken naar het aantal kijkers en kijkuren van afgelopen maand. Bovendien kunnen we, als je de afbeelding bekijkt die ik zal delen, zien wat mijn huidige maandelijkse inkomsten via YouTube zijn. Hopelijk kan ik volgende maand ook melden of er inkomsten van Amazon zijn binnengekomen! Tot dan!

on air