PRE MATCH Payout (1)

Pre-Match terugbetalingen en Cash-Out bij Unibet

Unibet heeft goed nieuws voor alle sportweddenschappenliefhebbers! Bij Unibet kan je de inzet 100% terugkrijgen als de wedstrijd nog niet is begonnen. Of je je nu bedenkt of als de wedstrijd onverwacht wordt uitgesteld, met de cash-outfunctie kun je zonder enig probleem je geld terugkrijgen, op voorwaarde dat de odds hetzelfde zijn gebleven.

Armijn geplaatst in Sport door Armijn Meijer
op 2 februari 2024
PRE MATCH Payout (1)

Terugbetaling bij uitstel of veranderde beslissing

Of de wedstrijd nu wordt uitgesteld of je simpelweg van gedachten bent veranderd, bij Unibet is er geen enkel probleem. Zolang je de cash-outfunctie op tijd gebruikt en de odds ongewijzigd zijn gebleven, ontvang je je volledige inzet terug bij Unibet.

 

Bookmaker met extra voordelen

Logo Unibet

Unibet

€50,- aan cash free spins

Cash-Out voor multiples

Voor gokkers die graag multiple weddenschappen plaatsen, biedt Unibet een handige oplossing. Cash eenvoudig uit vóór de aanvang van de eerste wedstrijd waarvoor je een selectie in je formulier hebt gemaakt. Zo blijft het beheren van je weddenschappen eenvoudig en doeltreffend, zelfs bij complexe combinaties bij dit legale online casino.

Voorbeeldscenario:

Stel je hebt €15 ingezet op een weddenschap met odds van 1.90, maar je hebt je bedacht. Voor de aftrap van de wedstrijd ga je naar die specifieke weddenschap. Druk op de Cash Out knop en je krijgt je €15 terug, op voorwaarde dat de odds (1.90) nog steeds hetzelfde zijn gebleven. Een eenvoudige manier om flexibiliteit toe te voegen aan je weddenschappen.

Cash-Out tijdens de wedstrijd

Unibet biedt ook de mogelijkheid om tijdens de wedstrijd uit te cashen. Hoe werkt dit? De cash-out functie wordt niet alleen bij pre-match weddenschappen toegepast, maar komt pas écht tot zijn recht bij live wedden op voetbal. Of het nu de eerste helft is of de laatste minuten van de wedstrijd, je hebt de controle. Wanneer je niet langer wilt wachten, activeer je gewoon de cash-out.

Hoe werkt Cash-Out bij live wedden

De cash-out is geen volledige annulering van de weddenschap. In plaats daarvan sluit je een deal met de bookmaker. Op elk gewenst moment tijdens de wedstrijd kun je besluiten om niet verder te spelen. Als compromis biedt de bookmaker dan een bedrag aan, altijd lager dan de potentiële winst als je de wedstrijd zou uitzitten. Wees weloverwogen en gebruik de cash-out niet te snel; het is een krachtige tool die je in staat stelt om strategisch te wedden en je winst te maximaliseren.

on air