Circa Rock Luxe Suite

De $100 YouGamble trick

In april vertrokken mijn dochter en ik naar Las Vegas voor zes dagen om haar 22ste verjaardag te vieren. We hadden besloten om drie nachten op de Strip in het Fountainebleau hotel te verblijven en vervolgens drie nachten in het Circa hotel in Downtown Las Vegas. Voor deze reis hadden we een spannend idee: in plaats van de gebruikelijke $20 trick, wilden we de $100 YouGamble trick uitproberen. Het idee was simpel: wat zou er gebeuren als we $100 als fooi geven tijdens het inchecken? Hier is ons verhaal.

Armijn geplaatst in Over knaken door Armijn Meijer
op 8 juli 2024
Circa Rock Luxe Suite
E3bdc5a2 B1ac 41A8 Bc4d 5D65b2efbbcb
Incheck balie Fountaineblue Las Vegas

Het concept van de $100 YouGamble trick

Het concept van de $20 trick is alom bekend in Las Vegas. Bij het inchecken stop je een briefje van $20 tussen je paspoort en vraagt beleefd om een upgrade. Hoewel balie medewerkers officieel geen fooi mogen aannemen, accepteren velen dit als een 'tip' voor hun service en geven je een betere kamer. Wij besloten dit idee een stap verder te nemen met $100 en keken wat er zou gebeuren.

0F09e274 5070 4043 98F2 78Def01e0189
Armijn in zijn nopjes

Onze ervaring in het Fountainebleau hotel

Na een lange reis vanuit Nederland, kwamen we aan bij het Fountainebleau hotel. We hadden de goedkoopste kamers geboekt via Expedia, zodat we in ieder geval verzekerd waren van een plek om te slapen. Bij de balie vertelde ik enthousiast ons verhaal over de lange reis en de verjaardag van mijn dochter. Ik vroeg vervolgens of ik de medewerker mocht tippen voor een mogelijke upgrade. Hoewel hij aangaf geen fooi te mogen aannemen, zei hij dat we hem wel konden tippen voor zijn service.

Ik legde een briefje van $100 boven op mijn paspoort. De medewerker glimlachte en begon meteen in het systeem te zoeken. Niet lang daarna kregen we het fantastische nieuws: een geweldige suite stond voor ons klaar. Onze vreugde was ongekend toen we de suite ontdekten, met een adembenemend uitzicht over de Strip, luxe voorzieningen en een comfort dat we nooit eerder hadden ervaren. Voor nog geen $200 per nacht, inclusief de fooi, resort fee en standaard kamerprijs, verbleven we in een suite die normaal voor $1200 per nacht verhuurd wordt.

Circa hotel en casino Legancy Club

De YouGamble trick in het Circa hotel

Na drie fantastische nachten in het Fountainebleau, vertrokken we naar het Circa hotel in Downtown Las Vegas. Ook hier vertelde ik ons verhaal over de verjaardag van mijn dochter en onze reis vanuit Nederland. We legden wederom een briefje van $100 op de balie met de vraag of een mooie upgrade mogelijk was. De medewerker was zichtbaar enthousiast en kwam terug met drie geweldige opties. We kozen voor een suite die normaal alleen voor rocksterren is weggelegd.

Deze suite overtrof onze verwachtingen met meerdere slaapkamers, een luxe keuken, tal van televisies en een panoramisch uitzicht over Downtown Las Vegas en de vallei. Voor een kamer die normaal meer dan $1000 per nacht kost, betaalden wij slechts $33.33 extra per nacht dankzij onze $100 trick.

Circa hotel las vegas downtown

De magie van de $100 YouGamble trick

Onze $100 YouGamble trick bleek een gouden greep te zijn. Voor slechts $200 extra in totaal genoten we van een waarde die ongekend was. Deze ervaring toonde aan dat een beetje lef, een goed verhaal en een biljet van $100 je toegang kunnen geven tot luxe die je anders misschien nooit zou ervaren. Het is belangrijk te benadrukken dat je deze trick het beste kunt toepassen bij een langer verblijf om optimaal van de voordelen te genieten. En mocht het hotel volgeboekt zijn, dan hoef je de tip uiteraard niet te betalen.

Met een beetje durf en dankbaarheid hebben we herinneringen voor het leven gemaakt en geleerd dat luxe dromen niet altijd een fortuin hoeven te kosten. Probeer de $100 YouGamble trick zelf eens en wie weet beleef jij ook de magie van Las Vegas op een geheel nieuw niveau met beperkte knaken

on air