Pokerzaal Rozvadov

De Dutch Classics 2024

De Dutch Classics, die plaatsvinden van 10 tot en met 15 april 2024 in het Tsjechische Rozvadov, staat op het punt een onvergetelijk pokertoernooi te worden dat je simpelweg niet wilt missen. Hier zijn 7 mooie redenen waarom je deze gelegenheid absoluut moet benutten.

Armijn geplaatst in Casino Spellen door Armijn Meijer
op 9 maart 2024
Pokerzaal Rozvadov

Top prijzen, spanning en gezelligheid!

  1. Opgevoerd prijzengeld: Een duizelingwekkende 450.000 euro aan prijzengeld gedurende het hele weekend, waardoor er meer dan ooit te winnen valt en elke inzet de moeite waard wordt.

  2. Primeur van de MYSTERY-premie: Vrijdagochtend brengt een primeur met zich mee - een mysterieuze premie met een hoofdbounty van maar liefst 8.000 euro, wat een extra vleugje spanning aan het spel toevoegt.

  3. Mega PLO-toernooi: Voor de liefhebbers van Pot Limit Omaha is er goed nieuws: een grootschalig PLO-toernooi tijdens deze week, toegevoegd vanwege de enorme vraag naar dergelijke evenementen.

  4. Korting voor een langdurig verblijf: Wie langer wil genieten, kan profiteren van een extra korting - 8 dagen (7 nachten) in een weelderige 5-sterrenaccommodatie voor slechts 500 euro per persoon, oftewel slechts 250 euro per persoon.

  5. Drie dagen gratis toegang: Geniet van gratis toegang tot het evenement gedurende drie dagen per kamer, wat betekent dat je maar liefst 3 keer kunt genieten van heerlijk eten zonder extra kosten.

  6. Verdien WSOP-tickets: Streef naar de top en verdien de felbegeerde WSOP-tickets tijdens het hoofdevenement - een kans die elke pokerspeler niet mag missen.

  7. Gezellige atmosfeer met Belgisch-Nederlandse flair: Voeg je bij de altijd levendige mix van Belgische en Nederlandse spelers in het King's Resort, waar verhalen over epische overwinningen en pijnlijke verliezen de ronde doen, terwijl je geniet van verfrissende drankjes aan de bar en bij de craps tafel. Zo anders dan onlinepoker.

Online pokerspelen kan bij GGPoker

Logo GG Poker

GG Poker

€100,- in beloningen of tot €250,- stortingsbonus
Rozvadov Bier
Feest in Rozvadov

Boek nu je plek voor de Dutch Classics 2024

Mis deze kans niet en boek nu voor de Dutch Classics via https://www.kennemerreizen.com of bel 0651805380. Enkele bekende namen, zoals Henk (Gebruiker) en Dutch Koala (Mark), zullen ook deelnemen, samen met vele andere gepassioneerde pokeraars. Wees erbij en maak deel uit van dit onvergetelijke pokerevenement!

on air