007 Dame

De prostitutiepraktijken van Las Vegas onthuld

Welkom in de sprankelende wereld van Las Vegas, waar verleiding en illusie hand in hand gaan. In deze column gaan we op onderzoek uit naar een thema dat zowel fascineert als choqueert: prostitutie in Sin City. Wat kost het? Is het legaal?

En ja, ook de hamvraag: heb ik er zelf mee te maken gehad? Bereid je voor op een prikkelende reis door de schaduwzijde van deze betoverende stad, waar we alle taboes doorbreken en de waarheid blootleggen.

Armijn geplaatst in Over knaken door Armijn Meijer
op 23 januari 2024
laatste update: 6 maart 2024
007 Dame
Welcome To Fabulous Las Vegas Nevada

Het verborgen verbod op prostitutie in Las Vegas

In de schaduw van de fonkelende neonlichten van Las Vegas schuilt een verborgen waarheid die slechts weinigen kennen. Na 35 bezoeken aan deze betoverende stad en het horen van talloze verhalen van mensen, ontdekte ik dat prostitutie hier streng verboden is. Een opvallend gegeven, als je bedenkt dat je hier legaal aan wiet kan komen, ongelimiteerd mag gokken en jezelf kunt onderdompelen in een zee van alcoholische verlokkingen.

Las Vegas mag dan deel uitmaken van de staat Nevada, waar prostitutie in sommige gebieden legaal is, maar in Clark County, waar deze magische stad zich bevindt, wordt er actief tegen opgetreden. Een paradoxale situatie waarbij de verleidingen van de stad alles lijken toe te staan, behalve dit specifieke aspect. Wist je dat prostitutie in gebieden met meer dan 700.000 inwoners verboden is? En raad eens, Las Vegas valt precies in deze categorie.

Een ontmoeting met een dame van lichte zeden die je verleidt en geld vraagt voor haar diensten, kan niet alleen haar, maar ook jou in grote problemen brengen. Hoge boetes tot wel $1000 en een maximum van zes maanden gevangenisstraf staan op het spel voor zowel de aanbieders als de klanten van prostitutie in Las Vegas.

The Chicken Ranch, een legaal lustoord vlakbij Las Vegas

In het uitgestrekte landschap van Nevada, waar de woestijn haar geheimen fluistert, prijkt een oase van verlangen op zo'n 60 mijl (97 km) ten westen van Las Vegas, vlakbij het schilderachtige stadje Pahrump in Nye County: The Chicken Ranch. Dit legale en vergunde bordeel, dat zijn bezoekers verwelkomt op een terrein van maar liefst 16 hectares, omarmt hen met een unieke ervaring te midden van de ongerepte Nevada-woestijn.

Het 17-kamer tellende hoofdgebouw, verbonden met een apart gebouw via een elegante overdekte loopbrug, biedt drie weelderig ingerichte thema-"bungalows", die ontworpen zijn om klanten een luxueuzere en gepersonaliseerde ervaring te bieden.

In deze sensuele omgeving vinden ongeveer 60 gezelschapsdames hun thuis, waarvan er gewoonlijk zo'n 12 tot 15 op enig moment verblijven en werken. Als onafhankelijke contractanten bepalen deze dames hun eigen prijzen en menu van diensten. Het leven bij The Chicken Ranch volgt een zekere routine, waarbij de dames doorgaans minstens twee weken in de ranch verblijven.

Een opvallend kenmerk van de ranch is dat verleiding buiten de muren van het bordeel niet is toegestaan, vanwege de regels in Nye County. Hierdoor wordt de privacy en discretie van de gasten met zorg bewaakt.

Achter de muren van The Chicken Ranch, die ooit een kostbare verzameling memorabilia van het oorspronkelijke Chicken Ranch in La Grange, Texas, herbergde, gaat een wereld van verlangen en verwennerij schuil. Naast de verlokkingen biedt de Leghorn Bar een afzonderlijke plek voor bezoekers om te genieten, zonder de bordeelruimte te betreden.

The Chicken Ranch deelt zijn omgeving met nog een ander legaal bordeel, Sheri's Ranch, waardoor het landschap van menselijke verlangens een prachtige en diverse diversiteit onthult.

Terwijl de betoverende lichten van Las Vegas aantrekken en verleiden, blijft The Chicken Ranch een welbekende bestemming voor diegenen die een gereguleerde, legale ervaring van menselijke intimiteit zoeken.

Op De Foto Met Politie 1024X768

Verleiding en bedrog in Las Vegas

In de bruisende stad Las Vegas, waar we keer op keer met een casino reisgezelschap terugkeerden, beleefden we vaak avonturen die onze herinneringen vulden met gelach en verhalen. Op een avond, op onze eerste nacht in Vegas, werden twee van onze metgezellen betoverd door twee charmante meiden aan de bar. Vol trots vertelden ze ons dat ze hun nieuwe vriendinnen hadden gevonden voor de avond.

De volgende ochtend veranderde het verhaal echter drastisch. De glans en opwinding van de vorige avond waren vervangen door een gevoel van bedrog en teleurstelling. Deze twee meiden, die zich als vriendinnen hadden voorgedaan, hadden onze heren verleid en naar hun hotelkamers gebracht. Onder het mom van een snelle douche namen ze op slinkse wijze al het geld van de heren mee.

Verbijsterd en gefrustreerd stonden ze daar, zich afvragend wat te doen. Aangifte doen? Het voelde als een hopeloze onderneming in de schaduw van het sprankelende Las Vegas. Ze waren gewaarschuwd voor de gevaren van de stad, maar de verlokkingen waren te sterk geweest om te weerstaan.

Las Vegas Strip
The Strip

Verleiding en gevoelens op de Las Vegas Strip

Op de bruisende Las Vegas Strip kun je ze niet missen: de vaak kleurrijke en opvallende visitekaartjes die je worden aangeboden door straatverkopers. Deze kaartjes, ook wel "sexy visitatiekaartjes" genoemd, beloven een spannende en verleidelijke ervaring met strippers in je eigen hotelkamer voor een verleidelijke prijs van $69.

Maar hoe werkt dit nu eigenlijk? Zodra je zo'n kaartje accepteert en besluit het avontuur aan te gaan, neem je telefonisch contact op met de operator die op het kaartje vermeld staat. Je vertelt hen in welk hotel je verblijft en op welke kamer je zit. Vervolgens wordt er een stripper naar jouw hotelkamer gestuurd.

De kosten van $69 die je betaalt, gaan echter niet rechtstreeks naar de stripper. Dit bedrag wordt verdeeld tussen de operator, de telefoondame en de organisatie die dit soort diensten aanbiedt. Op dat moment heeft de stripper nog geen verdiensten gemaakt.

Maar, er is een wending in dit verhaal. Als er tijdens het bezoek een connectie ontstaat tussen jou en de stripper, en jullie beiden een wederzijdse aantrekkingskracht voelen, dan verandert de dynamiek. Als jij verliefd wordt op haar en zij op jou, dan kan er een diepere band ontstaan.

En op dat moment wordt het interessant. Plotseling is er meer mogelijk dan alleen een "show" in je hotelkamer. Jij wilt misschien meer tijd met haar doorbrengen, haar beter leren kennen en samen genieten van speciale momenten. En inderdaad, zij kan ook verlangens koesteren voor luxere geschenken, zoals die prachtige Gucci-tas van $980.

Deze wending maakt het geheel inderdaad legaal, want het is niet mogelijk om het ontstaan van gevoelens tussen mensen te verbieden.

Show Girls Las Vegas

Verleiding en plezier in Las Vegas

Temidden van de fonkelende lichten en de bruisende energie van de Strip, ontwikkelde ik al snel een bepaalde intuïtie om de verleidingen om me heen te herkennen. Het is een wereld waar duizenden dames van lichte zeden hun kunsten vertonen, op zoek naar eenzame reizigers, vooral degenen die bereid zijn wat geld uit te geven voor een moment van plezier.

Met mijn Nederlandse afkomst en mijn kenmerkende Hollandse nuchterheid, was ik niet eenvoudig te verleiden. Als ik aan het gokken was, werd ik vaak benaderd door prachtige dames die een praatje wilden maken. "Where do you come from and are you here for a convention?" vroegen ze met een verleidelijke glimlach. Maar ik wist dat het hun werk was en dat het oppervlakkige contacten waren.

Voor mij was deze vorm van entertainment niet geschikt. Ik genoot veel meer van het luisteren naar de verhalen van andere bezoekers aan deze stad. Het was fascinerend om te horen hoe Las Vegas iedereen op een andere manier beïnvloedde en hoe het een reeks emoties en ervaringen opriep.

Zelfs de verlokkingen van een stripclub, waar dansende vrouwen verleidelijk dichtbij kwamen, konden mij niet bekoren. Hoewel ik een keer een stripclub in Downtown - The Golden Goose - bezocht, was dat om een van onze mannen te verrassen voor zijn verjaardag. We gaven hem een lapdance cadeau, en het was een hilarisch moment dat ons allemaal nog lang zal bijblijven.

Mijn ware passies in Las Vegas liggen elders. Ik kan intens genieten van krabbenpoten, me vermaken met craps aan de goktafels, of helemaal opgaan in een opwindend bonusspel. Het zijn deze ervaringen die mij als een magneet naar deze stad trekken.

In Las Vegas blijft elke reis uniek, een mengeling van verleiding, plezier en verhalen die samen een kleurrijk geheel vormen. Of het nu gaat om de uitdagingen van het gokken, de intrigerende ontmoetingen of de verrassende keuzes die we maken, elke keer dat ik deze betoverende stad betreed, is het een avontuur dat me keer op keer doet terugkomen.

on air