HD Poker

Poker app HD - Wordt een betere pokerspeler

In de App Store staan geweldige apps. Zo hebben we onze ervaringen met de App MyVegas en World Blackjack Tournament ook al opgeschreven. Sinds een paar weken speel ik de HD Poker app en als pokerliefhebber ben ik daar behoorlijk van onder de indruk.

Het is een nieuwe hippe poker app waarbij je kan pokeren zonder dat je het echt geld kost.

Armijn geplaatst in Casino Spellen door Armijn Meijer
op 9 mei 2022
HD Poker
HD poker
Opstarten van HD Poker

HD Poker app

HD Poker staat voor High Definition (hoge kwaliteit) Poker. Het is een zeer gelikt pokerspel dat je kan spelen op je mobiel, tablet of gewoon op je PC of laptop. Je speelt met mensen over de hele wereld het zeer populaire No Limit Texas Hold'em.

Je speelt met play chips en deze hebben geen waarde! Vergelijk het om met play money te spelen op bijvoorbeeld Pokerstars. Echter de HD Poker app richt zich exclusief op de play money speler. En heeft veel uit de kast gehaald om deze speler te laten spelen.

Dit wordt tegenwoordig ook wel social gaming genoemd. Het verdienmodel is dat je wel fun geld kunt kopen via in-app aankopen. Als je goed bent hoef je dus nooit chips te kopen.

Als je niet wilt kopen en geen nep geld chips hebt kan je ook gebruik maken van de speciale bonussen om gratis chips te bemachtigen.

Tafels Bij HD Poker Best For You
Keuze uit limieten bij HD Poker

HD Poker is zeer interactief

Je kunt als speler kiezen uit een honderdtal avatars en verschillende soorten tafels. In de lobby is er veel keuze in limieten en kan je al spelen met de gratis muntjes die je om de vier uur krijgt.

Zo is er keuze uit negen limieten van blinden; $200-400 tot aan blinden van $20M-$40M. Er zijn jackpots beschikbaar als je een Royal Flush pakt of een Bad Beat Jackpot. De HD Poker app heeft ook een ‘super mega wheel' waarmee je chips kan winnen.

Je kan de HD Poker App terugvinden op Twitch, Facebook en op Twitter. Zo zijn er ook extra edelstenen (met deze kan je extra zaken ontlokken) te verdienen.

Als je bepaalde opdrachten met succes gehaald hebt zoals een bepaald aantal handjes spelen. Er zijn ook ranking lijsten waarbij je het opneemt tegen je eigen vrienden. En spelers uit je eigen land of over de hele wereld.

Rankings HD Poker
leaderboards bij HD Poker

Kwaliteit van de spelers

Hoe meer je speelt en potten wint hoe hoger je in de rankings komt. Je kunt per definitie zeggen dat de slechtere spelers op de lagere limieten zitten. Maar op de hogere limieten zitten ook diverse pannenkoeken te spelen omdat deze soms chips kopen.

Over het algemeen wordt er redelijk poker gespeeld en is het zeker geen all-in festijn. Mocht je het spel poker goed onder de knie hebben kan je mooi hogere limieten gaan spelen. En hoger komen te staan in de rankings.

Het is een mooie manier van tijdverdrijf om de HD Poker App te spelen. Ik kreeg meteen weer zin om echt te gaan pokeren. Het social gaming hebben ze enorm goed aangepakt. En er is elke keer weer een nieuwe verrassing bij HD Poker.

Als je nog nooit met poker in aanraking bent geweest is het een prachtige manier om het pokerspel op een natuurlijke manier te leren tegen echte tegenstanders. We hebben ook een vijftal andere poker apps onder de loep genomen.

Preparing Your Bonus
Elke paar uur gratis bonus chips

Simpel en effectief poker spelen

Het aanmelden gaat erg makkelijk en kan ook via je Facebook. De HD Poker App wijst zichzelf en is simpel en effectief. Er zitten wel veel mogelijkheden in. En het duurt even voordat je deze allemaal door hebt.

Uiteindelijk gaat het om het pokerspel en dit gaat bijna automatisch en hebben de makers erg goed gedaan. Ik ben nog geen bugs of andere rare zaken tegengekomen. Het enige waar ik van baalde is dat ik met de ‘nuts' wilde inzetten, maar er te lang over deed en automatisch op ‘sit out' werd gezet

Conclusie over de HD Poker App

Als je van poker houdt en je wilt niet spelen voor echt geld is dit een fantastische oplossing. Het is absoluut niet saai en men heeft er mooie features ingebouwd. Juist om je te laten genieten van al het moois dat poker te bieden heeft.

Misschien is het iets te verslavend en kan je deze tijd niet investeren in andere zaken die het leven ook mooi en aantrekkelijk maken. Je kunt deze app hier gratis downloaden.

Veelgestelde vragen over de HD Poker App

Hoeveel gratis chips krijg je bij deze app?

Bij het aanmaken van een gratis account krijg je maar liefst $1 miljoen aan speel fiches.

Om de hoeveel tijd krijg je gratis bonus chips?

Om de 2 uur krijg je extra bonus punten voor je App. Na de 5e keer krijg je zelfs een gratis bonus kist met veel extra chips.

Wat is de minimale leeftijd om HD Poker te mogen spelen?

Ze geven aan dat de minimale leeftijd 18 jaar of ouder is om op deze Poker App te mogen spelen.

Op welke platforms kan ik deze poker app spelen?

Op zowel iOS, Android en te downloaden als app voor op je PC.

on air