Pokerzaal Amersfoort

Het poker netwerk event in Amersfoort -Mr Soup

Samen met Frank en Brian ben ik naar Amersfoort afgereisd om een poker-netwerkevent te bezoeken. Vorig jaar was de pilot en dit jaar was het de eerste keer dat Onetime er bij was.

Armijn geplaatst in Casino Spellen door Armijn Meijer
op 19 mei 2022
Pokerzaal Amersfoort
Goos Aka Mrsoup
Mr Soup - Goos opent het pokernetwerk event

Wat is een poker netwerkevenement

Goos (Mr.Soup) verzorgt poker netwerkevenementen waarbij ondernemers en gasten door middel van het spelletje poker interessante contacten kunnen opdoen. In een avondvullend programma krijgen de deelnemers een pokertraining, een pokertoernooi en netwerkmomenten.

Daarnaast is er ook een interessante gastspreker en dat was deze keer, Thirza van de Hoef. Ze sprak prachtig over balans. En de haast van onze levens en hoe je daar in zou kunnen schakelen (vertragen). Onder het genot van hapjes en drankjes kom je zeer divers publiek tegen waarbij de meesten nog nooit poker hebben gespeeld.

Het gaat om het netwerken maar in het kielzog is er wel spanning en zijn er leermomenten aan de pokertafel als het pokertoernooi begint. Er zijn ook mogelijkheden om een banner van je bedrijf te positioneren en een pitch te doen tijdens het poker event.

Bovendien kan je bij het pokertoernooi geen geld winnen of inzetten. Maar dit wordt puur gedaan voor het spel. Daarnaast moesten alle deelnemers een fles wijn of olijfolie meenemen die aan de winnaars kon worden gegeven.

Duimen Omhoog
Duimen omhoog nadat ik pokerles kreeg

Prachtige locatie om te netwerken

In het Leerhotel Het Klooster kwamen zo'n 60 ondernemers bij elkaar om te pokeren en te netwerken en dat gaf een hoop positieve energie. Ik heb nog nooit zoveel vrouwen zien pokeren (in combinatie met mannen) en dat was een machtig gezicht.

Ik moest zelf al snel het onderspit delven door een prachtige jongedame die mij een pokerlesje gaf. Gelukkig kon ik in een side toernooitje en aan de sta tafels nog vele mensen spreken. En heb ik een mooie collectie visitekaartjes ontvangen van interessante partijen waar we zeker wat mee gaan doen.

De bediening bracht ons drankjes en liep rond met lekkere hapjes. Het concept om aan een pokertafel te netwerken is een goed idee. Je zit toch naast elkaar en hebt allemaal belangen en deze kan je in een vriendelijke omgeving met elkaar uitwisselen. Daarnaast werd er iemand door Mr Soup aangewezen die in 30 seconden wat kon vertellen over haar of zijn bedrijf.

Potje poker spelen
Finale tafel Mr Soup pokertoernooi

Iedereen een winnaar

Van elke Sit 'n Go (8 spelers) ging de winnaar naar de uiteindelijke finale en daar streden weer 8 spelers om de felbegeerde titel van het Mr Soup pokertoernooi. Ondertussen werd er flink genetwerkt en gelachen. Ook sprak ik zoveel spelers die het pokerspel nog nooit gespeeld hadden en er helemaal weg van waren.

Bovendien doet mijn pokerhart dat altijd goed. Daarnaast zullen we sommige spelers terug gaan vinden in de ONK Pokertoernooien die door heel Nederland worden gehouden.

Frank
Frank aan de pokertafel samen met Mathijs Jonkers

Heeft pokernetwerken de toekomst in Nederland

Ik was getriggerd toen ik van het bestaan hoorde van Mr Soup, een heel creatief concept wat in mijn ogen heel succesvol kan gaan worden. In een vriendelijke setting mensen ontmoeten die met hetzelfde doel naar zo'n netwerk meeting komen, is een schot in de roos.

Wil je meer weten of dit concept of zelfs een poker netwerk meeting bezoeken dan kan je dat op de website van Mr Soup lezen.

on air