Roamler

Roamler hoe werkt het - geld verdienen met opdrachten

Het digitale platform Roamler bestaat al sinds 2011. Het is een app waar vraag en aanbod bij elkaar komen. Er zijn namelijk veel bedrijven die graag willen weten of hun promoties of acties werken, hoe de service is, hoe hun producten erbij staan of voorraad willen tellen.

De gebruiker van Roamler kan opdrachten claimen via de app en de informatie verzamelen die noodzakelijk is om deze opdracht goed uit te voeren. Dit kan bijvoorbeeld zijn door een foto te maken van hoe bepaalde producten in de winkel staan.

In ruil voor deze informatie krijgt de Roamler gebruiker een vergoeding. De opdrachtgever betaalt weer aan de Roamler organisatie en dus is Roamler een intermediair in de vraag en aanbod van opdrachten.

Armijn geplaatst in Over knaken door Armijn Meijer
op 8 mei 2022
Roamler
Foto 27 11 19 10 18 01

Aanmaken van een account

Een actieve gebruiker van Roamler kan vanaf level 3 een kleine hoeveelheid invites sturen naar mensen die ook graag  geld willen bijverdienen met deze lucratieve app.

Degene die je aanbrengt krijgt een (kleine) vergoeding voor een nieuwe, actieve gebruiker van Roamler. Dit doet Roamler om de kwaliteit van de groep te bewaken. Het kan ook zijn dat je een account bij Roamler kan activeren als er weinig gebruikers zich in een bepaald gebied bevinden.

Voordat je aan de slag kan gaan moet je eerst een aantal vragen beantwoorden en krijg je 3 testopdrachten die je goed moet uitvoeren voordat je daadwerkelijk betaalde opdrachten kan accepteren.

Het is eigenlijk een modern online uitzendbureau maar Roamler is géén werkgever. Je kan als gebruiker zoveel opdrachten aannemen als je wil en zelf de tijd indelen. Het is dus geen baan maar wel een mooie betaalde hobby. Kom je veel buiten en hou je een beetje van spanning dan kan je met sommige opdrachten tot wel €25 per opdracht verdienen.

Kleine opdrachten leveren een paar euro op maar dat kan toch best aardig oplopen als je het regelmatig doet.

Opdrachten Roamler
Opdrachten Roamler

Opdrachten uitvoeren

In de app kan je precies zien welke opdrachten openstaan en welke je wil claimen. Als je er een aantal gereserveerd hebt dien je deze ook snel op te pakken en uit te voeren. Bij sommigen moet je een foto maken en/of antwoord geven op bepaalde vragen die van te voren in te zien zijn. Roamler checkt al jouw opdrachten en zal deze goedkeuren als die correct is uitgevoerd.

Een goede (mobiele) internetverbinding is wel cruciaal omdat je ook de locatie waar je bevindt op moet slaan. De opgespaarde vergoedingen kan je gewoon laten uitbetalen en staat al snel op je bankrekening. Hoe meer opdrachten je uitvoert hoe meer XP (experience points) je krijgt.

En hoe meer XP hoe lucratiever de Roamler opdrachten worden, daarnaast heb je nog wat extra voordelen zoals meer invites sturen naar andere potentiële Roamlers.

Er zijn ook echt mystery guest opdrachten en deze kunnen ook echt heel leuk zijn om te doen. Zo was er laatst een opdracht waarbij je Trappist bier moest gaan drinken in een café. Je moest dan niet alleen een foto maken van het bierglas met inhoud om te zien hoe het gepresenteerd was maar ook vragen aan de barman zoals: ‘welk blond bier raadt u mij aan?', ‘beveelt u mij Tripel Karmeliet aan?' 

Je beleeft dus betaalde avonturen en er komen altijd wel mooie mensen op je pad. Heb je een smartphone, tijd en ben je ouder dan 18 dan kan je mooi extra inkomsten verdienen.

Opdrachten Roamler Locaties
Opdrachten op locatie

Tips om Roamler goed te gebruiken

De doelgroep van Roamler is divers en bestaat niet alleen uit studenten of gepensioneerden. Je hoeft er geen diploma voor te hebben. Als je bijvoorbeeld een thuisblijfmoeder bent kan je mooi je opdrachten meepakken in de vele winkels

Je bent tot niks verplicht en je kan klussen die je minder vindt gewoon links laten liggen. Een soort van moderne heitje voor een karweitje :-). We hebben nog wel enkele tips voor je:

  • Als je op pad gaat voor een opdracht in een supermarkt, zorg er dan voor dat je een koptelefoon op, of oortjes in, je oren hebt. Zo is het personeel minder geneigd om je aan te spreken.
  • Bij het openen van de volledige kaart in de app kun je super makkelijk een route uitstippelen. Hoe meer opdrachten, hoe meer geld.
  • Wees altijd een beetje op je hoede. Als iemand je met een starende blik blijft aankijken en je nauwlettend in de gaten houdt, wees er dan bewust van dat de medewerker je wel eens zou kunnen aanspreken! Wees voorbereid en heb altijd een verhaaltje klaar.
  • Doe alsof je iets leest op je telefoon of typt terwijl je een foto maakt en/of houd je telefoon dicht op je lichaam. Steek je armen dus niet uit zoals je normaal een foto zou maken.
Uitbetalingen Roamler
Uitbetalingen van Roamler

Roamler heeft zich bewezen

Uiteraard hebben we Roamler getest en vele Onetimers zijn hier wekelijks een aantal uren mee bezig. Je kan het geweldig combineren als je toch regelmatig naar buiten trekt: even een opdracht(je) doen en je kan weer geld bijschrijven op je account.

We hebben zelfs een eigen Roamler whatsapp groep waarin we tips & trick en onze avonturen delen. Heb je interesse en wil jij ook een Roamler worden. Stuur ons dan een berichtje en er gaat een hele nieuwe wereld voor je open.

Veelgestelde vragen over Roamler

Hoeveel geld kan ik met Roamler verdienen?

Je kan per opdracht tot zo'n €30 verdienen. Vaak is het een paar euro maar als je helemaal los gaat en het serieus aanpakt kan je wel tot €1000,00 per maand verdienen met Roamler.

Is Roamler gratis te gebruiken?

Je moet uitgenodigd worden voor een andere actieve Roamler gebruiker. Deze zal je dan een link sturen en kan je gratis aanmelden. Hierna zal je een aantal proef opdrachten moeten uitvoeren. Als deze helemaal gelukt zijn kan je nu betaalde opdrachten aannemen via de Roamler APP. Dit is helemaal gratis. Let er wel op dat bij inactiviteit van 3 maanden je account gesloten wordt.

Kan iedereen geld verdienen met Roamler?

De minimale leeftijd is 18 jaar om bij Roamler betaalde opdrachten uit te voeren. Het is wel voor mensen die ‘lef' hebben en ook echt leuk vinden om soms ‘stiekeme' opdrachten uit te voeren. Ben je echt een mensen mens en hou je van geld. En ben je niet bang aangelegd dan is dit waarschijnlijk een super mooie manier om wat extra geld te verdienen wanneer het jouw uitkomt.

Hoeveel taken zijn er bij Roamler?

In totaal zijn er per jaar zo'n 2 miljoen taken te verdelen over alle gebruikers. Je kan er zoveel doen als je wilt en vaak is het wie het eerst komt wie het eerste maalt. Je kan het mooi in je eigen tijd doen en als je maar 1 opdracht wilt uitvoeren per maand is dat ook prima.

on air