Iban Updaten Bij Tombola

Nieuwe functie op Tombola: Je IBAN bijwerken

Tombola, de vertrouwde online bingo website, heeft een nieuwe update aangekondigd die spelers meer controle geeft over hun betalingsvoorkeuren. Vanaf nu kunnen spelers eenvoudig een nieuw IBAN-nummer toevoegen of hun voorkeuren wijzigen met slechts een paar muisklikken. Deze nieuwe functie maakt het beheren van financiële gegevens nog eenvoudiger en handiger voor alle Tombola-spelers.

Armijn geplaatst in Over knaken door Armijn Meijer
op 12 maart 2024
Iban Updaten Bij Tombola

Eenvoudig bankrekeninginformatie beheren op Tombola

Met de nieuwe update kunnen spelers hun bankrekeninginformatie bijwerken of nieuwe toevoegen door simpelweg naar 'Betaalmethoden beheren' te gaan in hun account en op de knop "Toevoegen" te klikken. Het proces is snel en gemakkelijk, waardoor spelers meer flexibiliteit hebben in hoe ze hun financiën beheren tijdens het spelen op Tombola.

Er zijn echter enkele belangrijke punten om op te merken bij het toevoegen van een nieuw IBAN. Allereerst moet het saldo van de speler onder de €2 zijn om een nieuwe rekening toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat er geen complicaties optreden tijdens het proces. Bovendien kunnen spelers hun IBAN niet wijzigen, bijwerken of verwijderen als hun saldo meer dan €2 bedraagt, als er een uitbetaling in behandeling is of als ze een actief bonusspel hebben.

Spelen bij de bingo room van Nederland

Tombola Buttonv2

Tombola

Sort €25,- en speel met €75,-
Eenvoudige Stappen Tombola

Verbeterde betalingsflexibiliteit

Wanneer een speler zijn IBAN wijzigt of een nieuwe toevoegt, wordt het resterende saldo onder de €2 automatisch uitbetaald. Dit minimaliseert eventuele verwarring of complicaties rond het saldo van de speler. Bovendien kunnen spelers maximaal drie verschillende betaalmethoden toevoegen, waardoor ze kunnen schakelen tussen hun geregistreerde IBAN's, afhankelijk van hun voorkeur.

Deze update benadrukt Tombola's toewijding aan het bieden van een naadloze en probleemloze ervaring voor al hun spelers. Door de mogelijkheid te bieden om eenvoudig betalingsvoorkeuren te beheren, streeft Tombola ernaar om het speelplezier te vergroten en tegelijkertijd het vertrouwen van spelers in hun platform te versterken.

Voor eventuele vragen of hulp kunnen spelers altijd contact opnemen met de klantenservice van dit legale Nederlandse online casino. Het professionele en vriendelijke team staat altijd klaar om te helpen en eventuele zorgen of vragen van spelers aan te pakken.

on air