Advent Kalender CP FINAL

Advent kalender Tombola 2023

Beleef het feestelijke seizoen met de Tombola Advent Kalender. Van 1 tot en met 24 december kunnen alle klanten van 24 jaar en ouder elke dag genieten van een verrassing door virtueel een cadeautje open te krassen. Laat de spanning en gezelligheid van de feestdagen beginnen op de beste online bingo website van Nederland, Tombola.

Armijn geplaatst in Casino Spellen door Armijn Meijer
op 7 december 2023
laatste update: 11 december 2023
Advent Kalender CP FINAL
Tombola Kalender Items

Wat kan je allemaal verwachten in de Advent kalender

Iedereen kent wel de decemberkraskaarten, en dit werkt net zo, maar nu win je elke dag iets of maak je kans op een mooie prijs bij Tombola. Van gratis speelgeld, mysteriebingo's tot aan prijsvragen, elke dag weer iets nieuws. Bij elke nieuwe dag mag je een nieuw virtueel deurtje openen in je eigen Tombola-account en ontdekken wat je hebt verdiend. Een prachtig gebaar van de Nederlandse bingowebsite.

Open meteen je Advent Kalender van vandaag!

Tombola Buttonv2

Tombola

Sort €25,- en speel met €75,-
Advent2023 Cp

Wat heb jij allemaal gewonnen?

Elke dag halen wij natuurlijk ook onze prijs op, soms ontvangen we €0,50 aan speelgeld of doen we mee met een loterij waar we een gave Dyson V8-stofzuiger kunnen winnen. Iedereen van 24 jaar of ouder met een actief account bij Tombola kan gratis meedoen. Het is misschien leuk om bij een mooie prijs dit te delen in de Facebook-community van Tombola.

on air