Circus Super Odds

Kies je Super Odds en kickstart je account bij Circus

Online Casino Circus deelt dagelijks in het sportsbook een promotie die er niet om liegt. Dagelijks kun je met odds van maar liefst 50x je inleg winnen als je beslist om een account aan te maken bij Circus

Super Odds, noemt Circus het. Het is een promotie waaraan je eenmalig deel mag nemen nadat je je account aangemaakt hebt en je eerste storting hebt gedaan. Dagelijks selecteert Circus een sportwedstrijd waarbij het op één weddenschap de odds boost tot 50.00. 

Transparent Bg1@72X geplaatst in Sport door Hans van Brunschot
op 1 oktober 2022
Circus Super Odds

Super Odds week 40

De komende week zijn dit de Super Odds aanbiedingen bij Circus:

Op zaterdag 1 oktober levert een inzet op winst van PSV bij de wedstrijd SC Cambuur – PSV je maar liefst 50 keer je inzet op.

Een dag later heb je echt iets te kiezen. Je kunt kiezen voor de Super Odds op de weddenschap Beide Teams Scoren bij de Engelse topper Manchester City – Manchester United of je kiest voor de Super Odds op een overwinning van onze eigen Max Verstappen in de Grand Prix van Singapore.

Oktober begint bij Circus met Super Odds op SC Cambuur – PSV


Dinsdag, woensdag en donderdag staat er weer een Europese speelronde op het programma. Dinsdag is je weddenschap bij Circus op een dubbele kans winst Ajax/gelijkspel bij Ajax – Napoli jouw weg naar een kickstart van je account. Op woensdag zet je in op Real Madrid als winnaar van de wedstrijd Real Madrid – Shakhtar Donetsk.

Donderdag 6 oktober heb je wederom een keuze voor het toepassen van je Super Odds-promotie. Je kunt zowel op AZ als op PSV inzetten als winnaar van hun Europese wedstrijd tegen respectievelijk Apollon Limassol en FC Zürich. 

Op ons forum schrijven we iedere dag een korte voorbeschouwing van de Super Odds wedstrijden en geven we onze mening over hoe kansrijk deze odds zijn. 

Voor de duidelijkheid: je kunt Super Odds één keer claimen als nieuwe speler van Circus. Heb je nog geen account bij Circus en wil je graag Super Odds inzetten op één van de bovengenoemde wedstrijden? Maak dan hier je account aan!

on air