Arsenal Psv 752X470

Pak € 50 bij BetCity als Arsenal of PSV wint

We kwamen tijdens ons rondje langs de bookmakers een mooie promotie voor nieuwe spelers tegen bij BetCity. Wie dezer dagen een transfertje maakt naar de bookmaker, kan een odds boost van 50.00 claimen op de wedstrijd Arsenal – PSV.

De wedstrijd tussen Arsenal en PSV is een wedstrijd in het kader van de Europa League. Deze wedstrijd had eigenlijk allang gespeeld moeten zijn, maar werd enkele weken geleden uitgesteld na het overlijden van de Britse koningin Elizabeth.

Transparent Bg1@72X geplaatst in Sport door Hans van Brunschot
op 20 oktober 2022
Arsenal Psv 752X470

BetCity promotie

De wedstrijd wordt op donderdag 20 oktober ingehaald. BetCity maakt deze wedstrijd extra interessant door verhoogde odds van 50x je inleg aan nieuwe spelers aan te bieden.

Het mooie aan deze promotie is dat hij telt voor beide teams. Je selecteert het team dat volgens jou gaat winnen en spekt bij winst je nieuwe BetCity-account met € 50!

De kans dat Arsenal deze wedstrijd gaat winnen is, sorry PSV-fans, realistisch bekeken heel groot. The Gunners zijn koploper in de Premier League en hebben alle drie de gespeelde Europa League wedstrijden al gewonnen.

Met een zege op PSV kan Arsenal zich plaatsen voor de knock-out fase van het toernooi na de winterstop.

Voorwaarden

Aan deze promotie zijn een aantal voorwaarden verbonden. Zo is de maximale inzet op deze Odds boost gelimiteerd tot € 1. De promotie is enkel te gebruiken als een pre-match bet tot aan de aftrap van de wedstrijd.

Er is een eerste storting van tenminste € 20 vereist en je kunt niet tegelijkertijd een andere promotie actief hebben.

on air