Rush & Cash Ggpoker

Rush & Cash: Het snelste pokerspel

Ben je dol op snel poker? Hou je van actie zonder te hoeven wachten tussen twee handen? En wat dacht je van grote beloningen? Met Rush & Cash heeft GGPoker het antwoord gevonden. In dit snelste pokerspel ter wereld bouwt de spanning zich net zo snel op als de kaarten worden gedeeld.

Armijn geplaatst in Casino Spellen door Armijn Meijer
op 30 maart 2024
Rush & Cash Ggpoker

Verdien je Fish Buffet punten met Rush & Cash

Rush & Cash is de unieke variant van GGPoker op fast-fold Hold'em en Omaha poker. Het lijkt op de standaard cash game tafels, maar hier hoef je niet te wachten tot een hand is afgelopen nadat je hebt gefold. Bovendien kunnen Cash Drops enorme beloningen opleveren. In plaats van te wachten, druk je gewoon op de 'Fold'-knop en word je meteen in een nieuwe hand geplaatst.

Ja! Je verdient Fish Buffet punten wanneer je speelt op Rush & Cash bij GGPoker. Dit betekent dat je totale beloningen kunnen toenemen wanneer Fish Buffet prijzen worden gecombineerd met Cash Drops.

Wat zijn Cash Drops?

Bij Rush & Cash kunnen er aan het begin van willekeurig gekozen handen chips op tafel vallen. Deze Cash Drops variëren van 10bb tot wel 600bb! Kleinere Cash Drops gaan rechtstreeks in de pot, wat voor meer actie zorgt. Grotere Cash Drops worden verdeeld en direct toegevoegd aan de stack van elke speler. Een deel van de pot, 5 BB, wordt genomen om de Cash Drop pool op te bouwen bij potten van 30BB of meer.

Speel Rush & Cash bij GGPoker

Logo GG Poker

GG Poker

€100,- in beloningen of tot €250,- stortingsbonus

Hoe werkt Rush & Cash

Het spelen van Rush & Cash is eenvoudig:

  1. Druk op de 'Rush'-knop en je wordt meteen naar een nieuwe hand verplaatst met nieuwe tegenstanders.
  2. Je kunt op elk moment 'Rushen' naar een nieuwe tafel, zelfs als het niet jouw beurt is om te handelen, zolang je maar een bet tegen je ziet.
  3. Als je een hand wilt zien uitspelen, houd dan de 'Rush'-knop ingedrukt.
  4. Spelers worden willekeurig aan tafel geplaatst voor elke hand.
  5. Alle spelers komen na verloop van tijd even vaak op de button te zitten.
  6. Run It Multiple Times (RITT) is niet beschikbaar op Rush & Cash games.

Oefengeld en extra informatie

Oefengeld (Play Money) zijn gratis fiches die alleen kunnen worden gebruikt aan oefengeldtafels waar blinds worden weergegeven met een 'P'. Enkele extra informatiepunten:

  • Bestaande spelers kunnen elke vier uur tot P10.000 claimen/opladen, tot een maximum van twee keer per dag. Nieuw aangemelde spelers ontvangen om te beginnen P20.000.
  • Oefengeld heeft geen geldwaarde en kan niet worden gebruikt in combinatie met contant geld, C$, T$ of andere valuta of tickets.
  • Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar op de oefengeldtafels bij online poker.

Wat vindt Onetime

Het Rush en Cash pokerspel biedt een razendsnelle ervaring met prikkelende beloningen. Perfect voor spelers die snelheid en spanning zoeken zonder lang te wachten op een goede hand. Een format dat enthousiast wordt ontvangen door de pokercommunity van Onetime.

on air