Safari Bingo Facebookv2

Safari Bingo: Een nieuw avontuur in bingo bij Tombola

Ontdek de ervaring van Safari Bingo, ook wel bekend als Picture Bingo, bij de bingo website Tombola. Deze unieke bingo-variant voert je mee naar de savanne met prachtige afbeeldingen van safari-dieren. Een verfrissende wending ten opzichte van de traditionele bingospellen zoals Bingo90 en Bingo75, waarbij je in plaats van nummers een bingokaart met safari-afbeeldingen ontvangt.

Armijn geplaatst in Casino Spellen door Armijn Meijer
op 3 januari 2024
Safari Bingo Facebookv2

Spelregels van Picture Bingo

De basisprincipes van Safari Bingo volgen dezelfde regels als de klassieke bingo, maar met een spannende twist. Elke speler heeft één tot drie bingokaarten met willekeurig geplaatste safari-afbeeldingen. Het doel is simpel: wees de eerste die zijn of haar kaart vol heeft met afbeeldingen die worden getrokken door de afroeper bij Tombola.

Speel Safari Bingo

Tombola Buttonv2

Tombola

Sort €25,- en speel met €75,-
Safari Jackpot

Wat kost een Safari Bingo kaart?

Deelname aan Safari Bingo is betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. Bingokaarten zijn verkrijgbaar vanaf 5, 10, 25, tot maximaal 50 cent per stuk. Spelers kunnen maximaal drie kaarten per spel kopen, afhankelijk van het beschikbare saldo. De kaarten hebben een indeling van 5 kolommen en 3 horizontale rijen met elk 5 safari-afbeeldingen.

Terwijl je je klaarmaakt voor het spel, kun je deelnemen aan de vriendelijke chat in de chatkamer, waar Chat Moderators klaarstaan om te helpen. Tijdens het spel kun je ervoor kiezen om handmatig je tickets te markeren of automatisch de opgeroepen nummers te laten afstrepen. Getrokken afbeeldingen worden links op het scherm weergegeven.

De prijzen in Safari Bingo

De hoofdprijs in Safari Bingo gaat naar de speler die als eerste zijn of haar kaart volledig heeft afgestreken, wat 15 afbeeldingen betekent. Daarnaast zijn er jackpotprijzen beschikbaar, variërend van €100 tot €1000, afhankelijk van de bingokaartprijs. Jackpots kunnen worden gewonnen in 26 trekkingen of minder. Naast de hoofdprijs zijn er reguliere prijzen voor onder andere een volle horizontale rij en een Full House.

Safari Bingo Tombola (2)

Conclusie over Safari Bingo

Safari Bingo biedt niet alleen een unieke spelervaring met zijn safari-thema, maar ook aantrekkelijke prijzen en een gezellige gemeenschap. Of je nu een bingo-veteraan bent of een nieuwkomer, Safari Bingo belooft spanning, snelheid en plezier. Mis dit avontuur niet en waag je kans op geweldige prijzen in dit nieuwste spel bij Tombola! Vanaf 4 januari (16:00 uur) komt Safari Bingo online. Tombola is ook de sponsor van het SBS6-programma 'Camping de Wildernis', waarin deelnemers ook een dierenbingo als spel element hebben. Mede daardoor wordt dit nieuwe bingospel met plaatjesbingo geïntroduceerd.

on air