Lady Diamond Ballenbak Tombola

Nieuwe slot en gave uitzending bij Tombola!

Bij Tombola is er gaaf nieuws! De populaire online bingo aanbieder heeft deze week een gloednieuwe arcadeslot gelanceerd, en we hebben hem uitgebreid gereviewd. Maar dat is niet alles. Houd maandag 30 oktober vrij in je agenda, want dan vindt de legendarische 'Diamonds are Forever' bingo-uitzending plaats in de studio van Zuidlaren. Dit belooft een evenement te worden dat je niet wilt missen!

Armijn geplaatst in Casino Spellen door Armijn Meijer
op 27 oktober 2023
laatste update: 28 november 2023
Lady Diamond Ballenbak Tombola
Tempel Tombola Arcade

Ontdek de nieuwe videoslot 'Tempel' bij Tombola

Tombola, de bekende online bingo aanbieder, heeft een gloednieuwe videoslot genaamd "Tempel" toegevoegd aan hun assortiment. Dit spannende arcade spel biedt spelers een boeiende ervaring met een bonusronde van 10 gratis spins. Tijdens deze ronde onthullen de rollen zich op unieke wijze, met rollen die variëren van 2 tot 6 symbolen. Het ontgrendelen van de bonusronde vereist drie of meer bonussymbolen, één op elke rol.

Met vier bonussymbolen win je 15 keer je inzet, terwijl vijf bonussymbolen je een verbazingwekkende 500 keer je inzet opleveren. Het wild-symbool verhoogt je kansen op winnende combinaties en fungeert tijdens de bonusronde ook als wild.

De Return to Player (RTP) van 98% biedt spelers een eerlijke kans op winst. Wil je meer weten? Lees onze volledige review van de videoslot Tempel.

Bingo Zusjes

Diamonds are Forever bingo bij Tombola!

Op maandag 30 oktober staat er een evenement op het programma dat je absoluut niet wilt missen: de 'Diamond are Forever' bingo uitzending van Tombola! Vanaf 20:00 uur belooft deze live show een spektakel te worden zoals nooit tevoren, met niemand minder dan de sprankelende Lady Diamond die de hoofdrol speelt.

Wat kun je verwachten? Nou, bereid je voor op een avond vol waanzinnige verrassingen. Deze uitzending zit boordevol actie en entertainment, met maar liefst drie sensationele prijzen van €2000 die tussen 20:00 en 22:00 uur worden weggegeven. En geloof me, deze prijzen zijn niet het enige waarvoor je wilt afstemmen.

Natuurlijk kun je ook weer mee doen aan prijsvragen die je brein zullen kraken en lachsalvo's die maar niet willen stoppen. De kijkers zullen gegarandeerd de slappe lach krijgen en buikpijn van het lachen ervaren. Het wordt een geniale uitzending waarvan je achteraf zult zeggen: 'Die mocht ik niet missen!'

on air