Staatsloterij Onetime

Groepsspelen Staatsloterij - Meer dan 100 deelnemers

De Staatsloterij heeft een extra toevoeging voor mensen die graag samen willen spelen. Het samen meespelen met de Staatsloterij met meer kansen heet Groepsspelen.

Armijn geplaatst in Over knaken door Armijn Meijer
op 10 mei 2022
laatste update: 12 oktober 2023
Staatsloterij Onetime
Winst Bij De Staatsloterij
Groepsspelen van Onetime

Hoe werkt groepsspelen?

Onetime heeft sinds 2015 een eigen poule bij de Staatsloterij Groepsspelen. In totaal doen er ruim 100 spelers mee die elke trekking allemaal €7 inleggen. Als we winnen wordt de winst automatisch eerlijk over alle spelers verdeeld. Dit gaat helemaal automatisch en wordt door het systeem van de Staatsloterij geregeld.

Alle spelers die meedoen in een groep hebben dezelfde inzet. Degene die de groep aanmaakt, bepaalt hoeveel loten dit zijn. Als starter van de groep heb je de keuze uit: 1/5 Staatslot, 2x 1/5 Staatslot, 3x Staatslot, 1 Staatslot, een Straatje of een Straat. Daarnaast krijgt elk lid zelf de keuze welke eindcijfers er gekozen worden. Maar je kunt dit ook willekeurig laten bepalen.

The Great One heeft voor Onetime bepaald dat we standaard mee doen met 2x 1/5 Staatslot twv. 7,- per maand. Er zijn in totaal 16 trekkingen per jaar en de totale inleg is dus €112,00. Twaalf trekkingen op elke 10e van de maand en er zijn vier speciale trekkingen. Groepsspelen kan je op elke moment direct opzeggen via je eigen Nederlandse Loterij account.

Samen meespelen

Er mogen maximaal 250 deelnemers meedoen per groepspoule. Stel dat onze poule in totaal €2000 wint met een trekking en er zijn 200 deelnemers dan wint elke deelnemer €10. Het samen spelen geeft extra voorpret voor elke trekking van de Staatsloterij. Het samen vieren van een prijs is daar absoluut ook een onderdeel van.

In de actieve community van Onetime is ook regelmatig aandacht voor de trekkingen van onze groepsspel. Je kan meepraten op het forum van Onetime over onze pech en successen.

Ook een leuke Staatsloterij groep?

Deel jouw ervaring en winsten op ons forum! 

Meespelen met de Staatsloterij Poule van Onetime

Wil je ook meespelen met onze enthousiaste groep Staatsloterij spelers? Meld je snel aan via het aanmeldformulier van de Staatsloterij zodat je met de volgende trekkingen kan meespelen. Heb je vragen of opmerkingen dan mag je ook ons contactformulier gebruiken.

Op je eigen groepsspelen pagina bij de Nederlandse loterij kan je precies zien wat we gewonnen hebben. De prijzen staan altijd binnen 48 uur op je eigen privé account.

Ervaringen met groepsspelen van de Staatsloterij

Tenslotte zit kopen van Staatsloten zit in ons bloed. Persoonlijk doe ik dit al 30 jaar en dit is uitgegroeid tot een heuse traditie. Zo kopen we ook altijd met de Onetime community een grote batch Staatsloten voor de Oudejaarsloterij. Dit is altijd een succes, en dat is niet omdat we ooit de jackpot gewonnen hebben maar er wel gezamenlijk over dromen. Met groepsspelen maak je gewoonweg meer kans omdat je met veel meer loten meespeelt.

Bovendien is samen winnen samen delen het motto van onze groep. Op dit moment doen er ruim 100 spelers mee en dat worden er elke maand meer. Wil je ook meespelen sluit je dan aan bij onze community. Daarna geeft het je leven net een extra boost.

Groepsspelen is vernieuwd vanaf 2021

  • Je legt geen geldbedrag meer in maar loten: één of meerdere hele loten of één of meerdere 1/5 loten.
  • Je speelt automatisch mee met de 12 trekkingen op de 10e van de maand. Bij de 4 speciale trekkingen kun je zelf kiezen of je meespeelt met de groep.
  • Je inzet voor de 10e van de maand is gelijk aan die van Koningsdag, 1 juli en 1 oktober. Je inzet voor de Oudejaarstrekking is een half of een heel Oudejaarslot.
  • De rol van captain vervalt. Ieder groepslid kan straks anderen uitnodigen om mee te spelen in de groep.

Wat is jouw inleg?

Als je meespeelde voor €7,50 per trekking speel je nu mee met 2 loten ter waarde van €6,00. Er is geen captain meer in deze nieuwe spelopzet, maar iedereen heeft een gelijke rol. De spelers leggen nu loten in en delen de winst.

Veelgestelde vragen over groepsspelen met de Staatsloterij

Groepsspelen nieuwe stijl

Met Groepsspelen doe je samen met vrienden, familie of collega’s mee aan de Staatsloterij. Iedereen in de groep legt hetzelfde aantal loten in en de prijzen die jullie winnen worden automatisch met elkaar gedeeld. Vergroot je spelplezier door mee te spelen met je favoriete eindcijfers. Je speelt automatisch mee met de 12 trekkingen op de 10e van de maand. Bij de speciale trekkingen op Koningsdag, 1 juli, 1 oktober en de Oudejaarstrekking kun je kiezen of je meespeelt. Maar let op: als je niet meespeelt, deel je ook niet mee als je groep wint.

Als het geld niet kan worden afgeschreven doe ik dan wel mee?

Als de Staatsloterij de €6,00 niet kan afschrijven doe je niet mee met de Staatsloterij Groepsspelen.

Kan ik zien welke loten we gekocht hebben?

Voor elke trekking krijg je een e-mail van de Staatsloterij waarin je alle loten die we als groep hebben kan inzien.

Kan ik communiceren met Onetime groepsspelen leden?

We hebben een zeer actieve community, waaronder een uitgebreid forum. Stel je voor en doe mee.

Wat is de hoogste prijs die jullie ooit gewonnen hebben?

We zijn nog steeds op zoek naar die grote Onetimer - Jackpot. Kom jij ons gelukskarma brengen?

Waarom is Groepsspelen vernieuwd?

De software van Groepsspelen moest vervangen worden. Daarbij hebben ze gekozen voor een andere spelopzet, zodat het spel flexibeler is en spelers makkelijker mee kunnen doen.

on air