Bustourwinnaars FB FINAL

Stap aan boord van de Tombola bustour

Stap aan boord van de Tombola bustour en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur! Binnenkort zullen de gelukkige winnaars van deze exclusieve tickets zich verzamelen voor een dag vol plezier, entertainment en gezelligheid. De Tombola bustour is niet zomaar een gewone busrit: het is een unieke ervaring die je niet wilt missen!

Deze bijzondere bustour neemt je mee op een drie uur durende reis door een deel van het land, waarbij je kunt genieten van live bingo, betoverend entertainment en een gratis hapje en drankje. Het wordt een ware feestexplosie op wielen!

Armijn geplaatst in Online casino door Armijn Meijer
op 29 mei 2023
laatste update: 28 november 2023
Bustourwinnaars FB FINAL
Bingo Tour Bus Tombola
Tombola bus

Stap aan boord van de sprankelende Tombola bingo bus

Stap aan boord van de meest sprankelende rit van je leven, want de Bingo Bus Tour staat op het punt om te vertrekken! Voor de gelukkige winnaars van deze exclusieve tickets belooft het een dag vol onvergetelijk plezier en opwinding te worden. Bereid je voor op een programma vol entertainment, drankjes, eten, verrassingen en een onvergetelijke goodiebag!

Deze busreis kent maar liefst vier verschillende dagen en routes, waarbij de Bingo Bus de deelnemers ophaalt om ze mee te nemen op avontuur. Maar dit is geen gewone busrit - het is een waar entertainmentspektakel! Gedurende de trip zullen deelnemers getrakteerd worden op een fantastisch programma, inclusief live bingo en een sensationeel muziekoptreden.

Wil jij hier de volgende keer bijzijn?

Zorg dan dat je een account hebt bij Tombola, of maak deze aan. Via hun nieuwsbrief en homepage houden ze je op de hoogte van alle fantastische acties. Zo is er drie keer per maand een speciale Onetime-bingo met record full houses, die wij vanuit de speciale Onetime Tombola studio presenteren op Youtube. 

Maar er is zoveel meer te ontdekken op de website van Tombola, daar wil je gewoon deel van uitmaken!

Tombola Buttonv2

Tombola

Stort €25 en speel met €75

Het Bingolied

Wie anders dan de getalenteerde zanger Niek Vianen om het podium te betreden en de sfeer naar een hoger niveau te tillen? Hij zal niet alleen zijn geweldige stem laten horen, maar speciaal voor deze gelegenheid ook een speciaal Bingo lied - uitgebracht voor Tombola - ten gehore brengen.

Bereid je voor om mee te zingen en te dansen terwijl de muziek door de bus galmt en de feeststemming tot een hoogtepunt stijgt! 

Naast het bruisende entertainment is er ook gedacht aan de innerlijke mens. De Bingo Bus Tour voorziet de deelnemers van verfrissende drankjes en heerlijk eten, zodat niemand iets tekort komt tijdens deze fantastische dag.

En alsof dat nog niet genoeg is, krijgt elke deelnemer ook een goed gevulde goodiebag vol met verrassingen en herinneringen om mee naar huis te nemen.

Niek 3
Niek Vianen

Onetime is erbij!

Stap in de feestbus en maak je klaar om mee te rijden en te feesten op de meest sprankelende rit van het jaar - de langverwachte Bingo Bus van Tombola! We kunnen bijna niet wachten om zelf aan boord te stappen en mee te zingen met het speciale Bingo lied.

Elke deelnemer ontvangt een speciaal ontworpen busticket met daarop de opstapplaats en -tijd. Het is bijna tijd om de avontuurlijke reis te beginnen! Gedurende vier verschillende dagen zal deze bus door het land rijden en verschillende provincies aandoen, waardoor de vreugde en opwinding zich als een lopend vuurtje zullen verspreiden.

Op route Midden op 10 juni zal onze geliefde Lady Diamond haar spectaculaire aanwezigheid tonen en de feeststemming naar ongekende hoogten brengen. En alsof dat nog niet genoeg is, zullen The Great One en The Turtle zich verenigen op route Noord om samen met jullie dit onvergetelijke bingo-avontuur te vieren.

Het belooft een waar spektakel te worden met deze geweldige mensen aan boord!

De spanning is om te snijden, de winnaars zijn bekend en het is nu slechts een kwestie van aftellen tot het magische moment waarop de Tombola bus voor komt rijden. We kunnen niet wachten om ons onder te dompelen in de vreugde, de lachsalvo's en het competitieve plezier van het bingospel. Het wordt een dag om nooit te vergeten!

En maak je geen zorgen als je deze keer niet mee kunt rijden, want er staat nog veel meer op het programma. Er zal ongetwijfeld een aftermovie worden gemaakt, en wij zullen onze avonturen delen zodat iedereen kan meegenieten van de opwinding en ervaringen die we tijdens deze fantastische rit zullen beleven.

Dus bereid je voor om je stembanden te smeren, je dansschoenen aan te trekken en je klaar te maken voor een onvergetelijke rit in de Tombola Bingo Bus. Dit wordt een feest waar je nog lang over zult napraten.

Stap aan boord en laat je meeslepen door de opwinding, de vreugde en het spektakel. We kunnen niet wachten om met jullie mee te zingen, te lachen en te feesten tijdens deze magische bingo-ervaring!

on air