Martin Hielke Gehaald

Het is ze gelukt: twee wereldrecords verbroken

Afgelopen maandag begonnen twee dappere mannen aan een missie: twee wereldrecords verbreken. Martin had zijn pijlen gericht op de 48 uur roulette spelen, Hielke op de 51,5 uur blackjack delen. Maar niet alleen wilden ze deze records verbreken, ze wilden ook de lat meteen een stuk hoger leggen. En dat is ze gelukt!

OneLuckyLady Avatar geplaatst in Landbased casino door OneLuckyLady
op 17 augustus 2023
laatste update: 19 augustus 2023
Martin Hielke Gehaald
Recordpoging gehaald

Woensdag 16 augustus om 10.00u is het voor Martin zover: hij heeft de 48 uur behaald. Drie en een half uur later is het de beurt aan Hielke: ook zijn record blackjack heeft hij gehaald. OneLuckyLady was ter plaatse om deze mijlpaal mee te vieren.

Hierna wordt er echter nog flink doorgespeeld. Het doel is om voor beide records 72 uur op de klok te zetten, zodat de lat voor een eventueel nieuwe poging meteen flink hoger ligt. Vanochtend was het dan zover: om 10u hebben ze de 72 uur gehaald en zijn de records flink gesneuveld. De mannen vallen elkaar emotioneel in de armen, want het was ook een enorme rollercoaster.

Wat een prestatie van de mannen, wij zijn trots hier onderdeel van te hebben mogen zijn. Het is toch maar mooi in onze studio in Zuidlaren gebeurd en wij waren erbij, ook Lady Diamond als getuige en TheGallant, die onder de indruk was!

Aan de recordpoging was ook een goed doel gekoppeld: er werd geld ingezameld voor de Voedselbank. Hielke en Martin kunnen straks naar verwachting een prachtig bedrag van ruim €4000 gaan overhandigen en dat is natuurlijk de enige echte 'winst' van dit verhaal. 

 

on air