Squad Livescorebet

Wat is Squads van LiveScore Bet?

LiveScore Bet is één van de tien aanbieders die per 1 oktober legaal sportweddenschappen en online casino spellen mogen aanbieden onder een vergunning van de Nederlandse kansspelautoriteit. Hoewel LiveScore als voetbalapp wel bekend is, is LiveScore Bet dat nog niet. Het nieuwe spel Squards moet daar verandering in gaan brengen.

LiveScore Bet is misschien wel de meest verrassende naam in het rijtje van tien aanbieders die als eerste legaal de Nederlandse markt op mogen. De app LiveScore is met name geliefd bij voetbalfans die niet live of op televisie de wedstrijd van hun club kunnen volgen. Door de uitgebreide statistieken die LiveScore biedt een goed inzicht in het verloop van de wedstrijd. 

Door die uitgebreide data is de stap naar Betting een logische. LiveScore Bet is dan ook een bookmaker die voortkomt uit een dataverzamelaar. Met LiveScore Bet is de combinatie van het volgen van een voetbalwedstrijd en er op wedden gemaakt in één app. 

Transparent Bg1@72X geplaatst in Sport door Hans van Brunschot
op 25 mei 2022
Squad Livescorebet

Een nieuw spel: Squads

LiveScore Bet biedt echter meer. Het heeft een spel ontwikkeld waarmee spelers geld kunnen winnen zonder dat ze daarvoor een inzet te hoeven plaatsen. Dit spel heet Squads en is recentelijk in het Verenigd Koninkrijk gelanceerd. Wanneer LiveScore Bet live gaat op de Nederlandse markt, zal er ook een Nederlandse versie van Squads gelanceerd worden. 

Wat is Squads?

Squads is een spel waarbij je geld verdiend zonder dat je geld inzet. In het spel worden wekelijks vijf voetballers geselecteerd die wekelijks jouw squad, je team, vormen. Wanneer één of meerdere van deze spelers in het voetbalweekend een of meerdere doelpunten maken, dan levert jou dat geld op. Simpel genoeg.

Het enige dat je nodig hebt om mee te spelen met Squads is een account bij LiveScore Bet. Daar zit natuurlijk de winst voor het bedrijf. Want wanneer je eenmaal een account hebt, is de stap naar storten plaatsen van weddenschappen natuurlijk maar een kleine stap. 

Volgens LiveScore Bet gaat Squads ‘de beleving van de interactie van sports betting fans met spellen veranderen en biedt het nieuwe manieren om te winnen’. Dat laatste geloven we direct, dat eerste zal wel meevallen. 

Sports betters baseren hun weddenschappen meestal op gedegen onderzoek en zullen in Squads een leuke side game zien die niets kost, maar eventueel wel wat op kan leveren. Weinig sports betters zullen vanwege de mogelijkheid tot deelname aan Squads een account aanmaken bij LiveScore Bet als de odds niet goed zijn. Het is wel een van de leukere promties.

Hoe speel je Squads?

Squads speel je in de app van LiveScore Bet. Je hebt een account bij deze bookmaker nodig om het spel te kunnen spelen. Dagelijks kun je een nieuwe speler onthullen die onderdeel uit kan maken van jouw team.

Elke vrijdag selecteer je vijf spelers die dat weekend je team vormen. Vervolgens draai je aan het Squads-rad om te bepalen voor welke inzet je speelt. Het vakje waar het rad stopt bepaald hoeveel geld doelpunten van die spelers uit jouw team dat weekend waard zijn. 

Ieder doelpunt gescoord door spelers uit je team levert je geld op dat direct wordt bijgeschreven op je account. Zonder dat je er geld voor in hoeft te zetten, kun je dus op een leuke manier wat extra’s verdienen. Het enige dat je moet doen is wekelijks de juiste spelers selecteren. 

Wedden bij Lievscore?

Logo Livescorebet

LiveScore Bet

on air