Olympische Spelen Parijs

Wat kost een Olympisch ticket

Verlies jezelf in de opwinding van de Olympische Spelen 2024 in het schilderachtige Parijs! Nieuwsgierig naar de kosten van toegangskaartjes voor dit unieke sportevenement? In ons artikel geven we je een gedetailleerd overzicht van de prijzen en laten we zien hoe je jouw eigen plek kunt verzekeren bij deze sportieve hoogtepunten. We begeleiden je stap voor stap door het proces van het vinden en aanschaffen van tickets, zodat jij straks zelf aanwezig kunt zijn bij de Olympische Spelen en getuige kunt zijn van sportieve grootsheid in de zomer van 2024. 

Armijn geplaatst in Over knaken door Armijn Meijer
op 30 november 2023
laatste update: 1 december 2023
Olympische Spelen Parijs

Armijn's Olympische droom: Op ontdekkingsreis naar Parijs 2024

Hoog op mijn bucketlist: de Olympische Spelen beleven. Als jeugdige amateuratleet droomde ik ervan, bijna werkelijkheid in Japan 2018. Nu in 2024, in onze achtertuin. Volg mijn zoektocht naar goedkope tickets, hotels en mogelijkheden om deze lang gekoesterde wens te vervullen. Samen verkennen we de opening en finales van het atletiek, een reis doordrenkt van sportieve magie en onvergetelijke momenten.

Gokken op de Olympische Spelen

Leovegas Review

LeoVegas

100% tot €200 + 25 gratis spins!
Tombola Buttonv2

Tombola

Stort €25,- en speel met €75,-
Circus

Circus

100% welkomstbonus tot wel € 250
Kaartjes Olympische Spelen

De wereld verenigd in sport: Olympische Spelen 2024 in Parijs

Van 26 juli tot 11 augustus 2024, komt de sportwereld samen in de betoverende regio Parijs. Meer dan 300 medaillewedstrijden, 10.000 atleten strijden voor sportieve glorie. De hele wereld zal stilstaan voor dit grootschalige evenement. Koop nu je kaartjes vanaf €24 op de officiële website (https://tickets.paris2024.org/), waar je ook tickets vindt voor de Paralympische Spelen na dit onvergetelijke spektakel.

Kunstrijden OS

Een unieke Olympische Belevenis in Parijs 2024

De openingsceremonie, een magisch spektakel aan de oevers van de Seine, is bijna uitverkocht. Vanaf €90 tot €2700 voor de laatste exclusieve tickets. Voor een gezinsuitje bleek dat wat prijzig, dus koos ik voor betaalbare opties zoals golf (€24-€80). Tickets worden gefaseerd vrijgegeven, maximaal 4 per persoon. Grijp nu je kans, voordat de prijzen stijgen op swap bureaus zoals Viagogo. Voor nog €200 beleef je basketbal, boksen, golf, voetbal en atletiek in het hart van de Olympische Spelen. Mijn gezin gaat naar het turnen, ik kies voor golf, voetbal en atletiek. Een onvergetelijke sportzomer tegemoet

Prijzen Hotels Parijs

De prijzige Parijse hotelmarathon tijdens de Olympische Spelen

Een verblijf in Parijs tijdens de Olympische Spelen? Bereid je voor op stevige prijzen, met hotels vanaf €1000 per dag - meer dan sommige tickets voor de spelen zelf! Campings en Bed and Breakfasts zitten vol of zijn prijzig. Soms vind je nog een kamer in een mindere buurt voor een paar honderd per dag, maar wees snel. Slapen in de auto of camper is een optie, verder weg van Parijs.

Een hotel op 50 km afstand langs de snelweg kan je voor €100 vinden. Enkele betaalbare appartementen zijn er nog. De vraag is enorm en hotels vragen de hoofdprijs, vergelijkbaar met Las Vegas tijdens de Formule 1. Ons plan? Na de sportwedstrijden uit Parijs vertrekken en elders een goedkoop hotel boeken. Het vergt tijd en energie, maar het avontuur is de aanwezigheid bij de OS meer dan waard.

Plan nu jouw Olympisch avontuur in Parijs 2024

Schrijf je in bij de officiële Olympische Spelen-website en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en speciale acties via hun nieuwsbrieven. Tijdens deze twee weken zal de wereld even stilvallen, vooral in het mooi Frankrijk. Sportevenementen van deze kaliber hebben de kracht om iedereen te beroeren en energie te geven. Erbij zijn is magisch, iets wat op velen hun bucketlist staat maar voor weinigen werkelijkheid wordt. Met een goede planning en strategie kun je nu al stappen zetten om dit te laten gebeuren. Belangrijk is om nu al vrij te vragen voor deze periode, voordat anderen beseffen dat de OS 2024 gewoon in Parijs zijn. Misschien een perfecte gelegenheid om het te combineren met een bezoek aan Disneyland.

Schema OS 2024

Laat je Inspireren

Vrij regelen, sparen, plannen, tickets bemachtigen en creatief zijn met accommodatie. Het lijkt misschien een uitdaging, maar het is verrassend haalbaar om op een relatief voordelige manier dit spectaculaire sportevenement bij te wonen. Mijn eigen inspiratie dateert terug naar de Olympische Spelen van 1984 in Los Angeles, en na 54 jaar wachten sta ik eindelijk op het punt om er zelf bij te zijn. Ik neem jullie mee op mijn avontuur, ontdek of de hoge verwachtingen uitkomen. Voor mij is het allemaal nieuw, maar met slechts één tank zit ik al in Parijs en dan... begint het hoofdstuk van de Olympische Spelen. En mocht je niet willen of kunnen kan je altijd nog legaal een online gokje wagen op een van de vele sportevenementen.

Gokken op de Olympische Spelen

Leovegas Review

LeoVegas

100% tot €200 + 25 gratis spins!
Tombola Buttonv2

Tombola

Stort €25,- en speel met €75,-
Circus

Circus

100% welkomstbonus tot wel € 250
on air