Beach

Beach slot van spelletjesmaker Netent [review]

Beach is een online slot van Netent met 20 verschillende winlijnen. Met de draaisnelheid bij deze online slot is iets speciaals. Het zijn namelijk geen rollen waarop de symbolen verschijnen.

De symbolen worden als het ware door de golven het scherm ingeduwd. Dit is voor mijn gevoel iets langzamer dan de normale snelheid van rollen, maar vervelend is het niet.

Beach

Beach

Beach
Onetime's oordeel
3,4/5

Algemeen

Ontwikkelaar
NetEnt
Uitbetalingspercentage
96,8%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 200
Aantal winlijnen
20
Netent Icon
Paytable Online Slot Beach
Uitbetalingstabel

Uitleg over Beach slot van NetEnt

De inzetrange ligt tussen de €0,20 en €200,- per spin. Op de achtergrond zijn er geluiden te horen die me doen denken aan het strand en aan vakantie. Altijd een mooi gevoel !

Het thema van deze online slot heeft alles te maken met het strand. Dit zien we ook terug in de gekozen symbolen. Zo is er een symbool van een schatkist, maar ook van de verschillende soorten schelpen. Het scatter symbool is ook perfect gekozen, maar hier lees je later meer over.

Free spins en extra's bij Beach slot

Deze online slot van Netent is ook voorzien van leuke free spins, maar dat is nog niet alles ! Er is namelijk ook nog een extra feature die het spelen nog spannender maakt.

Spanning is iets dat in mijn ogen erg belangrijk is bij een online slot. Want waarom zou je een online slot spelen als je er geen spanning aan beleefd ? Helaas is deze online slot niet voorzien van een bonus game.

Octopus wild

Zowel tijdens het hoofdspel als tijdens de free games is er een extra feature die octopus wild heet. Er kan een wild symbool verschijnen met daarop een octopus.

Deze verplaatst vervolgens 2 symbolen van plaats om zo de hoogst mogelijke combinatie te krijgen. Hierna zal de octopus verdwijnen. Het wild symbool waar de octopus op zat heeft nu een multiplier van 2.

Uitleg Feature Online Slot Beach
Uitleg octopus wild feature

De free games

De free spins worden gestart bij 3 of meer scatter symbolen. Het scatter symbool bij deze online slot past perfect in het thema van deze online slot. Het scatter symbool is namelijk een fles met erin een brief.

Zodra je 2 scatter symbolen hebt verzameld zal de spanning worden opgebouwd de overige symbolen verschijnen nu een stuk langzamer op het scherm.

  • 3 scatter symbolen leveren 8 free spins op;
  • 4 scatter symbolen zijn goed voor 16 free spins;
  • 5 scatter symbolen leveren 24 free spins op.

Mijn oordeel over de online slot Beach

Beach is een online slot met een erg vrolijk thema. Ook is het wel eens leuk dat een online slot geen gebruik maakt van de standaard rollen.

Bij Beach wordt er gebruik gemaakt van de golven om de symbolen in het beeld te krijgen. Erg leuk bedacht en het past ook nog eens perfect bij het thema van deze online slot.

De octopus wild feature is ook een leuke extra tijdens het spelen. Eigenlijk ontbreekt er alleen nog een leuk intro filmpje bij deze online slot. Met de achtergrondgeluiden zit het verder ook prima in orde.

Enkele andere top online slots van Netent.

Mocht jij nog een andere leuke online slot van Netent hebben gespeeld, dan hoor ik graag jouw ervaringen op het forum van OneTime.

Cijfers

Voor vele is het uitbetalingspercentage van een online slot erg belangrijk. Voor mij is dit iets minder belangrijk. Uiteraard ga ik geen online slot spelen met een uitbetalingspercentage van 60 %, maar als de uitbetalingspercentages online hetzelfde zouden zijn als in Holland Casino zou ik hier geen probleem mee hebben.

Volgens Netent is het uitbetalingspercentage van de online slot Beach 96.8 %

on air