Chronos Joker

Chronos Joker: super veel vuurwerk tijdens het spelen

Play'n GO blijft nieuwe slots lanceren. Wij zijn fan van Play'n GO en stonden dus ook te popelen om deze slot te mogen uitproberen. Onetime kreeg exclusief toegang tot het slot, nog voordat deze uitkwam. En dat vinden we mooi. Chronos Joker is op het eerste gezicht een eenvoudige slot, maar niets is wat het lijkt. Maak kennis met Chronos Joker.

Chronos Joker

Chronos Joker

Chronos Joker
Onetime's oordeel
4/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Play'n Go
Uitbetalingspercentage
96,54%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,05
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
5
Play N Go
Winplan 1
Winplan

Chronos Joker: een aantrekkelijke slot?

Deze slot heeft slechts 5 winlijnen. Dat zijn er niet veel en al helemaal als je het vergelijkt met sommige Megaways slots met enkele tienduizenden winlijnen. Neemt niet weg dat het spel niet saai is. Voor de kenners onder ons moet dit slot een belletje doen rinkelen. Hij lijkt namelijk erg op de alom bekende Fire Joker slot. Dit slot kun je zien als een soort opvolger, maar dan wel een 4.0-versie. Het is nooit saai tijdens het spelen van dit slot.

Kijken we naar de symbolen, dan zien we een aantal premiumsymbolen, waaronder o.a. de joker zelf, een horloge van de toekomst en een zandloper. De joker is het symbool waar je naar moet uitkijken, deze levert het meeste op. De joker fungeert tevens als wildsymbool, wat hem nog aantrekkelijker maakt uiteraard.

Ook heeft dit slot enkele klassieke symbolen zoals kersen en citroenen. De kersen betalen het minst uit, zelfs minder dan je inzet. Er is wel een maar. Het slot kan iedere draai weer een multiplier activeren. Er is een gewone multiplier (x2, x3, x4, x5 or x10) & een super multiplier (x4, x6, x8 or x20). Bij elke draai kan het raak zijn. In theorie zou je daarmee tot 1600x de inzet kunnen verdienen. Daarvoor dien je een vol blad jokers te krijgen i.c.m. super multiplier x20. Dat zijn nog eens prijzen.

Het uitbetalingspercentage van Chronos Joker staat netjes in het winplan vermeld: 96,54%. Geen slechte score, maar het behoort ook weer niet tot de best betalende slots. Dit slot is aan te merken als gemiddeld volatiel. Je zult dus gemiddeld hoge prijzen kunnen verwachten, geen echte uitschieters. Het is dus geen slot, waarbij je lange tijd moet wachten voordat er überhaupt prijs wordt gegeven.

Chronos Joker Prijs
Chronos Joker prijs

Double stacks

Zoals al eerder genoemd, kun je bij iedere draai een willekeurige multiplier verdienen, waarmee je de prijs leuk kunt boosten. Maar er is meer. Het is namelijk zo dat je bij geen prijs, toch nog kans maakt op een leuke prijs. Voorwaarde is dat je twee rollen in beeld krijgt met identieke symbolen. Er zijn enkele mogelijkheden

Respin

Wanneer twee rollen met hetzelfde symbool in beeld komen, maar zonder een actieve multiplier, worden de twee rollen vastgehouden. De derde rol krijgt een respin. Dit kan resulteren in een prijs of een multiplier met bijbehorende functie.

Spelen van Chronos Joker

We hebben Chronos Joker uitvoerig getest. Direct waren er kriebels, omdat de slot veel weg heeft van Fire Joker. En omdat we fan zijn van Fire Joker, hoopten we op een leuk slot. Direct al kregen we een warm gevoel bij het spelen van deze slot. De muziek spreekt erg aan, de symbolen zijn mooi en er is voldoende afwisseling in dit spel.

We vinden de verschillende extra features erg leuk gevonden en waren dit nog niet eerder tegengekomen in deze vorm. Dat doen ze dan weer goed bij Play'n Go.

Zelf wisten we een enkele keer een leuke klapper maken, waardoor we lang konden spelen. Dit is een slot waarvan we verwachten dat het een topper kan worden. Eentje die misschien Fire Joker wel gaat vervangen. Wij zijn in ieder geval fan!

3 Jokers In Beeld
3 jokers in beeld

Spins of the future

Als twee rollen in beeld komen en er is een x2 multiplier actief, dan worden de twee rollen vastgehouden en krijgt de overgebleven rollen respin. De respins gaan net zo lang door totdat er prijs is. Bij iedere respin, gaat de multiplier omhoog, startende vanaf x2.

Indien dit het geval is tijdens een super multiplier spin, begint de multiplier bij x4

Spins of the past

Als er twee rollen met dezelfde symbolen landen en er een x10-multiplier actief is, worden de rollen vastgehouden en krijgt de overgebleven rol een respin. De respins gaan door totdat er prijs is. De multiplier daalt in dit geval bij iedere spin.

Op het moment dat dit wordt geactiveerd tijdens een super multiplier spin, start de multiplier vanaf x20 en daalt deze bij iedere spin.

Spins Of The Future
Spins of the future

Spins of the present

Op het moment dat er twee rollen met hetzelfde symbool landen en er is een actieve multipier x2, x4 of x5 aanwezig, dan worden de twee rollen vastgehouden en de resterende rol krijgt een respin. Net zo lang tot er winst is.

Tijdens een super multiplier sessie is dit het geval bij multiplier x6, x8 of x10.

Alles over online slots & gokkasten

on air