Paytable Online Slot Crime Scene

Crime Scene: een gevaarlijke slot van Netent

De online slot Crime Scene kun je spelen op dit online Casino. Deze online slot heeft 5 rijen met elk 3 symbolen en een normale draaisnelheid. Er zijn 15 verschillende winlijnen en de inzetrange ligt tussen de €0,15 en €150,- per draai. Verder zijn er nog spannend achtergrond geluiden.

Paytable Online Slot Crime Scene
Paytable Online Slot Crime Scene
Uitbetalingstabel en de verschillende winlijnen

Bonus game en extra's bij Crime Scene slot

Deze online slot van Netent heeft verschillende leuke extra's waar ik het erg warm van krijg en dat is altijd een goed teken.

Sticky wilds

Een erg leuke extra bij deze online slot zijn de sticky wilds. Zodra je een wild symbool krijgt blijft deze staan. Hoeveel draaien hij blijft staan zie je aan het cijfer dat erin staat.

Het maximum is 5, maar in de meeste gevallen blijft het wild symbool 2 draaien staan. Het is ook mogelijk om meerdere wild symbolen tegelijk te krijgen en hierdoor wordt de kans op een big win natuurlijk groter.

Crime Scene

Crime Scene
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
NetEnt
Uitbetalingspercentage
96,7%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,15
Maximale inzet
€ 150
Aantal winlijnen
15
Logo Netent Onetime
Uitleg Bonus Game Online Slot Crime Scene 1
Uitleg bonus game

Bonus game

Als je 3 symbolen van een handafdruk hebt begint de bonus game. Tijdens de bonus game is het de bedoeling dat je bewijsmateriaal verzameld. De meeste vakjes waarop je kunt klikken leveren een geldprijs op, maar er zijn ook speciale dingen te vinden.

Zo kun je een extra kans vinden waardoor je door mag gaan als je het rode kruis vindt. Ook vind je onder bepaalde vakjes bewijsmateriaal en dit levert extra geld op. Het spel is gedaan zodra je het rode kruis vindt ( als je geen extra kans hebt ).

Als laatste beloning mag je nog een envelop kiezen. Dit kan een vermenigvuldiging zijn van de winst die je hebt bepaald tijdens de bonus, maar het kan ook een klein geldbedrag zijn. Tijdens mijn 500 spins heb ik de bonus game 3 keer gekregen.

De grootste winst kwam door een multiplier van 2 op het einde. Helaas was de bonus game ook een keer al gedaan na 2 vakjes open geklikt te hebben en won ik helaas maar 4 euro.

De bonus game is goed opgezet en erg vermakelijk zeker een mooi pluspunt bij deze online slot.

Mijn review over de online gokkast Crime Scene

Crime Scene is een erg mooie online slot van Netent. Niet alleen zijn de sticky wild symbolen erg spannend, maar de bonus game is ook erg leuk. De achtergrondgeluiden zijn ook in orde. Wat ook een groot pluspunt is bij deze online slot is het feit dat er een voorbeeld bonus game is. Met andere woorden je kunt hierop klikken en zo te weten komen wat je moet doen als je de bonus game hebt gekregen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om eerst met play money te spelen, maar het is handiger als je meteen kan kijken wat je moet doen tijdens de bonus.

Statistieken

Voor deze review zijn er 500 spins gespeeld van elke €1,05.

Aantal keren bonus game: 3

Grootste winst uit bonus: €56,-

Totaal winst/verlies: Min €53,-

Helaas heb ik deze online slot niet kunnen afsluiten met een winst, maar gelukkig heb ik wel erg kunnen genieten van het spelen.

Heb jij een totaal andere mening.

Heb jij een totaal andere mening over deze online slot dan kun je deze achterlaten op het forum van OneTime.

on air