Demolition Squad Front Onetime

Demolition Squad slot van Netent [review]

Een nieuwe ronde brengt nieuwe kansen, en ik heb ervoor gekozen om maar eens te proberen om het casino te ‘slopen'. Met de online gokkast Demolition Squad leek me dat een mooie insteek. Netent heeft een enorm aanbod van online slots en dit was er dus eentje van die ik vandaag ging testen voor de OneTimers.

Demolition Squad Front Onetime

Demolition squad

Demolition squad
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
NetEnt
Uitbetalingspercentage
97,1%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,40
Maximale inzet
€ 200
Aantal winlijnen
40
Netent Icon
40 Winlijnen Onetime Netent Demolition
Winlijnen

Demolition Squad: 40 winlijnen

Ik ben een liefhebber van speelautomaten met zoveel mogelijk winlijnen en sta bijvoorbeeld ook al te springen bij de nieuwste speelautomaat van BellFruitGames (onderdeel van Novomatic), de Mega Slam.

Deze automaat heeft namelijk bijna het dubbele aantal winlijnen van de veel gespeelde Grand Slam.

Demol Free Spins Onetime
Free spins

Demolition Squad: 3 scatters nodig voor het bonusspel

Zoals bij zovelen slots moest je hier ook zoveel mogelijk scatters verzamelen om uiteindelijk tot het bonusspel te komen. Als je op het scherm, dus op de 5 rollen, een drietal scatter symbolen had behaald kwam je terecht in het bonusspel van Demolition Squad. De scatter is bij deze gokkast een bouwvakkertje.

Demolition Wild Onetime
Demolition Wild

Het bonusspel is vaak de 'moneymaker' van een gokkast of online slot, maar hier viel dat in de keren dat ik de bonus game behaalde toch een beetje tegen.

Je krijgt 10 free spins als je zover bent en de winsten uit deze draaien worden vermenigvuldigd met een multiplier van 3x. Dit klinkt niet verkeerd want dit kan zeker goed oplopen als de goede combinaties vallen, maar mijn 2x bonusspel leverde niet de jackpot op.

  • Eerste bonusgame: 5,10 euro
  • Tweede bonusgame: 8,10 euro

Wilds

Op elke rol zitten wild symbolen en die kunnen natuurlijk, zeker met een behoorlijk aantal winlijnen, zorgen voor de mooie winsten. Het is bij deze online gokkast zelfs zo dat als je op de 2e reel en op de 4e reel een wild symbool krijgt, dat er dan tussenin nog een wild symbool komt op de derde rol. Dit heet de Demolition Wild.

Aangezien de bonus dus maar beperkt valt moet je het hebben van deze mooie combinaties met de wild symbolen.

on air