Disco Spins Startscherm E1611663242881

Disco Spins van Netent: even lekker dansen!

Disco Spins heeft 20 verschillende winlijnen en een inzetrange van €0,20 tot €200,- per spin. Hoe meer je inzet hoe meer je natuurlijk kan winnen, maar om €200,- per spin zal je een aardige bankroll moeten hebben om niet broke te gaan.

Disco Spins Startscherm E1611663242881

Disco Spins

Disco Spins
Onetime's oordeel
3,4/5

Algemeen

Ontwikkelaar
NetEnt
Uitbetalingspercentage
96,4%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 20,00
Maximale inzet
€ 200
Aantal winlijnen
20
Logo Netent Onetime
Paytable Online Slot Disco Spins
Uitbetalingstabel

Disco Spins : een slot met liedjes uit de jaren '90

Verder zijn er op de achtergrond leuke discogeluiden. Echter zijn het niet de discobeats die ik hoor in de disco. Het doet me eerder denken aan de jaren 90. Uiteraard is daar ook niks mis mee ! De draaisnelheid is verder prima in orde.

Free spins en wild feature bij Disco Spins

Toen ik deze online slot begon te spelen snapte ik niet helemaal wat er gebeurde met de wild symbolen, maar na het bekijken van de informatiesheets snapte ik het volledig. Het is een geweldig concept en zorgt zeker voor spanning tijdens het spelen.

Dance floor wild

Elke spin opnieuw zijn er 15 danstegels ( symbolen ) die een bepaalde kleur kunnen krijgen. Matcht het symbool met de juiste kleur dan veranderd dit symbool in een wild symbool. Het kan voorkomen dat er meerdere symbolen tegelijk veranderen in wild symbolen.

Nu zul je jezelf afvragen, maar wanneer matcht het dan ? Er is bijvoorbeeld een danseres met groene oorbellen en een groen rokje komt deze op een groene tegel is dit een match. Zo is dit ook met de danser met het blauwe pakje deze dient dan op een blauwe tegel te komen.

Uitleg Wild Feature Online Slot Disco Spins
Uitleg wild feature

Free spins en Disco Spins

Buiten de geweldige wild feature heeft deze online slot ook nog 2 varianten op de free spins. Zodra je 3 scatter symbolen hebt verzameld krijg je de keuze uit 2 verschillende opties. Helaas komen de scatter symbolen alleen voor in rol 3, 4 en 5.

  • Disco spins: 10 free spins met alleen maar disco symbolen ( premium symbolen ) en scatter symbolen.
  • Free spins: 15 free spins met een multiplier van 3. Hier zitten wel nog de symbolen J, Q, K en A tussen.

Bij beide varianten is er een mogelijkheid om ze te retriggeren. Tijdens het spelen van deze online slot heb ik gekozen voor de disco spins.

Het zorgt toch voor wat meer spanning in mijn ogen als er alleen nog maar premium symbolen zijn. Het resultaat was ook zeer zeker de moeite ik won namelijk 55 keer mijn inzet.

Mijn review over de online slot Disco Spins

Disco spins is een erg vrolijke online slot met leuke achtergrondgeluiden. Het principe van de symbolen die moeten matchen met een kleur ben ik nog nooit eerder tegengekomen. In eerste instantie zullen niet veel mensen het snappen, maar als je even leest hoe het werkt zal je het zeker leuk vinden.

Buiten deze geweldige feature heb je ook nog eens keuze uit 2 soorten free spins. Disco Spins is zeker een online slot die je eens moet spelen.

Mocht je een online slot met een dansthema nu echt niks vinden, dan kan je altijd een van de andere online slots van Netent spelen.

Statistieken

Voor deze review zijn er een aantal spins gespeeld in het online Casino. Helaas win je tijdens het hoofdspel regelmatig kleine prijzen, maar deze wegen niet op tegen het bedrag dat je inzet. Gelukkig kun je tijdens de free spins wel leuk winnen.

Het uitbetalingspercentage van deze online slot is volgens Netent: 96,4%. Natuurlijk kun je dit als speler niet gaan berekenen aangezien je hiervoor een te kleine sample hebt.

Wat is jouw ervaring met deze online slot?

Mocht je na het lezen van de review nog met vragen zitten ? Dan kun je deze altijd stellen op het forum van OneTime.

Bekijk de review op Youtube

on air