Coverfoto 8

Online slot Emoji Planet van NetEnt

Vandaag staat de online slot Emoji Planet op het programma. Een paar dagen geleden heb ik de online slot Emoticoin gespeeld en qua thema en uiterlijk heeft deze online slot hier erg veel van weg. Ik weet niet welke online slot maker eerder was, maar dat ze bij elkaar hebben afgekeken is iets dat ik bijna zeker weet.

Emoije Planet is een online slot van Netent. Deze online slot werkt niet met de winlijnen zoals we die kennen van de meeste online slots. Deze online slot werkt namelijk met clusters. Je moet minimaal 5 dezelfde symbolen aan elkaar hebben om te winnen. Het scherm is 5 bij 6. De inzetrange ligt tussen de €0,20 en €200,- per spin. Verder zijn de symbolen die er gebruikt worden er grappig en ook de achtergrondgeluiden zijn vermakelijk. Ook is deze online slot voorzien van een grappig intro filmpje. Dit is zeker een pluspunt !

Coverfoto 8

Emoji Planet

Emoji Planet
Onetime's oordeel
3/5

Algemeen

Ontwikkelaar
NetEnt
Uitbetalingspercentage
96,48%
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 200
Logo Netent Onetime
Paytable Online Slot Emoji Planet
Uitbetalingstabel

Extra features

Deze online slot heeft geen free games en geen bonus game, maar wel verschillende features die je tijdens het spelen kunt krijgen. Rechts van speelscherm zie je 5 verschillende emoticoins staan. Elke keer dat je een combinatie krijgt met een van deze symbolen worden deze meters gevuld. Hierna verdwijnen de symbolen die deze combinatie hebben veroorzaakt. Vervolgens vallen de symbolen door en komen er nieuwe symbolen bij zodat het scherm weer vol is. Dit gaat net zolang door totdat er geen winnende combinaties meer zijn. De inhoud van de meters komt hierna helaas te vervallen. Heb je echter een of meerdere meters vol gekregen dan heb je een feature te pakken !

Uitleg Features Online Slot Emoji Planet2
Uitleg features en wild symbool

Bomb feature

Is de meter van de bom vol dan krijg je de bomb feature. Deze feature vernietigd 8 symbolen. Deze leveren vervolgens een prijs op. De prijs die je krijgt ligt tussen 5 keer en 100 keer je inzet per symbool dat vernietigd wordt.

Pizza feature

De pizza feature is op het eerste gezicht niet zo speciaal, maar door deze feature maak je wel kans op andere features. Met de pizza feature krijg je namelijk 3×3 hetzelfde symbool. Is dit een symbool dat rechts van het scherm staat dan wordt deze meter weer lekker gevuld.

Uitleg Features Online Slot Emoji Planet
Uitleg features

Kiss Mark feature

Heb je de meter van de kusjes gevuld gekregen dan heb je ook een leuke feature te pakken. Er zullen 3 wild hartjes verschijnen op het scherm. Elk wild hartje heeft 3 levens. Er gaat een leven af zodra het deel uitmaakt van een winnende combinatie. Als de levens op zijn gaat het hartje weg.

Rocket feature

De rocket feature levert een rij met 10 wild symbolen op. Zodra er een winnende combinatie is in deze rij vallen er wild symbolen door. Net zolang tot de 10 wild symbolen die zich boven de rij bevinden op zijn.

Two hearts feature

Als laatste is er nog de two hearts feature. Met deze feature worden de winsten vermenigvuldigd met het aantal keren dat de meter gevuld is + 1.

Emoji Planet op Youtube

Statistieken

Het was de bedoeling dat ik voor het maken van deze review elke feature minimaal 1 keer kreeg. Echter duurde het zolang voor ik überhaupt 1 van de 5 features kreeg dat ik besloot om maar te stoppen. Misschien had ik veel pech, maar het kan ook zo zijn dat de features moeilijk te krijgen zijn.

Het uitbetalingspercentage van deze online slot is 96.3 % dus daar kan het niet aan liggen.

Heb jij een andere mening over deze online slot?

Deel je mening en ervaring op het forum van OneTime.

Conclusie over de online slot Emoji Planet

Emoji Planet is een vrolijke online slot. Helaas is deze online slot niet voorzien van free games of een bonus game, maar de verschillende features maken dit goed. Wat ook wel weer eens leuk was is het feit dat deze online slot niet met de standaard winlijnen werkt. De gebruikte symbolen bij deze online slot zijn ook erg leuk en grappig net zoals de achtergrondgeluiden. Wat in mijn ogen ook een pluspunt is, is het grappige intro filmpje bij deze online slot.

on air