Evolutionbonus

Evolution slot van NeTent: kon het ons boeien?

Wij zijn op zoek naar de beste online videoslot. Deze keer kwamen we terecht bij de online slot Evolution die ons vanwege het plaatje al aantrekkelijk leek. Maar is dit de beste videoslot? Hierbij onze ervaringen met deze slot van Netent!

Evolutionbonus

Evolution

Evolution
Onetime's oordeel
3,9/5

Algemeen

Ontwikkelaar
NetEnt
Uitbetalingspercentage
96,3%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,25
Maximale inzet
€ 150
Aantal winlijnen
25
Logo Netent Onetime
Evolution Winlijnen
Evolution winlijnen

De inzet en het aantal winnende lijnen bij Evolution slot

De videoslot Evolution kun je spelen vanaf 25 cent. Dit is een mooi bedrag om te beginnen, omdat dit een vrij normale prijs is. Uiteraard kan het nog goedkoper. Wel is het zo dat je daarmee wel direct op 25 winlijnen mag gaan spelen.

Deze winlijnen ga je gedurende het spel steeds beter leren kennen, aangezien de slot duidelijk aangeeft waar jouw prijzen op zijn gevallen en welke symbolen je nodig had om een volledige winlijn te treffen.

Mooie beelden en geluiden op slot Evolution

Wij vinden dat deze videoslot goed past in de huidige tijd en wat we stiekem ook wel verwachten bij een videoslot van deze tijd; Mooie grafische elementen.

De plaatjes die ze gebruiken als winnende symbolen zien er niet plat uit, maar bewegen over het beeldscherm. Zo geven ze het op deze manier een klein beetje diepte wat het spel net iets meer kracht geeft.

Daarbij vinden we de onderwater geluiden erg mooi en ook het moment waarbij je prijs krijgt.

Bekijk ook eens de beoordelingen van deze online videoslots:

Evolutionbonus
Evolution Bonus

Bonusfeatures

Allereerst zijn er de gebruikelijke wildsymbolen aanwezig in dit spel. Deze dienen als joker binnen dit mooie spel. Wel is het belangrijk te vermelden dat deze wildsymbolen enkel verschijnen op rol 2,3,4.

Freespins slot

Helaas heb ik in dit wonderschone spel niet mogen snuffelen aan de freespins feature. Daar is het toch meestal om te doen. Bij dit spel krijg je de freespins wanneer je minimaal 3 of meer freespin symbolen in beeld krijgt.

Daarbij zal er een vermenigvuldiger actief worden. In de toekomst zullen we dit spel zeker vaker spelen, zodat we hier een mooi filmpje van kunnen maken.

Wat de bonusfeatures extra leuk maken is dat je de speciale feature kan krijgen bij een winnende combinatie.

Evolution feature

Wanneer je tijdens de freespins een winnende combinatie krijgt, start de evolution feature. Dit is een speciale feature waarbij de prijzen kunnen oplopen door middel van een evolutie ladder met bijbehorende prijzen.

Wanneer je dit is gelukt zullen de overige symbolen op de andere rollen evolueren naar een ander symbool met een hogere waarde. Dit proces duurt net zo lang totdat de freespins op zijn.

Conclusie videoslot Evolution van NetEnt

Deze slot is erg makkelijk in de bediening en dit start het spel wel erg lekker. Wanneer je begint met spelen vallen de mooie symbolen direct op. Helemaal feest is het als de bonusfeature start.

Deze is uniek in zijn soort, maar maakt het helemaal af. Het enige minpuntje wat we ons konden bedenken waren de traag draaiende rollen.

Wat vind jij van de Evolution gokkast?

on air