Uitleg Free Games Online Slot Frankenstein

Frankenstein: angstaanjagende slot van NetEnt

Iedereen heeft wel eens van de films van Frankenstein gehoord of de films zelfs gezien. Zelf vond ik de films erg eng en heb ze na mijn jeugd ook niet meer opnieuw bekeken. Maar als slotliefhebber kan ik natuurlijk geen enkele slot uit de weg gaan en zal ook Frankenstein van Netent eraan moeten geloven.

Deze online slot heeft 5 rollen met elk 3 symbolen en een iets wat langzame draaisnelheid. De meeste andere online slots van Netent hebben een snellere draaisnelheid.

De inzetrange ligt tussen de 1 cent en 100 euro per spin. Ook geschikt voor de highrollers, maar dit is bijna bij alle online gokkasten van Netent wel het geval.

De online slot Frankenstein heeft 20 winlijnen en verschillende leuke symbolen.

Uitleg Free Games Online Slot Frankenstein

Frankenstein

Frankenstein
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
NetEnt
Uitbetalingspercentage
96,7%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,01
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
20
Logo Netent Onetime

De free games en de extra's bij Frankenstein

Zoals we dat gewend zijn bij de online slots van Netent zit ook deze slot boordevol leuke extra's en spannende free games. Gelukkig heb ik alle extra's gekregen tijdens mijn 500 spins.

Persoonlijk vind ik het altijd jammer als een online slot vol free games en bonussen zit, maar je na een tijdje spelen nog niet alles hebt gekregen.

Verschillende online slot's met heel veel bonussen zijn onder andere:

Paylines Online Slot Frankenstein
Winlijnen Frankenstein

Linked wilds

Tijdens het hoofdspel kun je een leuke extra krijgen, namelijk de lightning wilds. Dit is een symbool van een blauwe bal met bliksemschichten eromheen.

Deze symbolen kunnen alleen voorkomen op rol 2, 3 of 4. Vervolgens worden er 2 of meer aangrenzende symbolen aan het lightning symbool veranderd in wilds.

Het is ook mogelijk om meerdere lightning wilds tegelijk te krijgen, hierdoor wordt de kans op een big win natuurlijk groter aangezien er meer symbolen veranderen in wilds.

Uitleg Free Games Online Slot Frankenstein
Uitleg free games

Free games

Lukt het jou om 3 scatter symbolen te krijgen dan zullen er 10 free games geactiveerd worden. Helaas leveren 4 of 5 scatter symbolen ook maar 10 free games op. Zelf heb ik tijdens mijn 500 spins, 5 keer 3 scatter symbolen gehad en nooit 4 of 5.

Tijdens de free games kunnen er wel nieuwe free games bij komen, 2 scatter symbolen leveren 5 extra free spins op en 3 scatter symbolen 10 extra vrije spellen.

De free games starten met een multiplier van 1, maar deze kunnen oplopen tot een multiplier van 5. In de 5e rol kan er namelijk een verhoogde multiplier gevonden worden. Helaas is het ook goed mogelijk dat je tijdens de 10 free games geen enkele multiplier vindt.

Maar de verhoogde multiplier is nog niet alles wat speciaal is aan deze free games. Elke free spin start namelijk ook met een wild symbool in rol 2, 3 of 4.

Vervolgens verandert dit wild symbool ook nog minimaal 2 aangrenzende symbolen in wilds. Met andere woorden deze free games hebben alles in huis om een big win te realiseren. Het online casino is uitermate geschikt om met een bonus te spelen op Netent gokkasten.

Mijn review over deze online gokkast

Ik ben zeer positief over deze online gokkast. Het thema van deze online slot past perfect bij de symbolen en de achtergrond geluiden.

Ook vind ik het leuk dat er voordat de free games beginnen een kort filmpje wordt afgespeeld. De spanning tijdens de free games is enorm aangezien je een multiplier kunt krijgen tot 5 keer.

Cijfers online slot Frankenstein

Zoals eerder vermeld heb ik 500 spins gespeeld om zo een duidelijk beeld te krijgen van de verschillende extra's en bonussen.

Aantal keren free games: 5

Grootste winst uit free games: 65.30 euro

Totaal winst/verlies: -14 euro

Ondanks het feit dat ik de free games 5 keer heb gekregen heb ik deze online slot toch afgesloten met een klein verlies. Gelukkig maakte de geluiden en de nodige spanning dit helemaal goed.

Voor iemand die lang met zijn geld wil spelen kan ik deze online slot zeker aanraden, aangezien ik maar 14 euro heb verloren op 500 spins van 1 euro.

Heb je nog vragen of wil je iets delen over deze online slot dan kan dat op het forum van OneTime.

Wat is jouw ervaring?

Heb je nog vragen of wil je iets delen over deze online slot dan kan dat op het forum van OneTime.

on air