Sex And The Kitties Slot Review

Sex and the Kitties: online slot

Voor mijn eerste online slot review voor OneTime dacht ik een slot te kiezen met een naam die tot de verbeelding spreekt, Sex and the Kitties. Blijkbaar is de mannelijke geest na het eerste woord niet meer helemaal in staat om de rest van de naam op waarde te schatten, want de graphics waren heel anders dan ik me in eerste instantie had voorgesteld. Geeft niks, poezenfilmpjes zijn ook leuk, dus dan zal deze slot dat ook wel zijn.

Sex And The Kitties Slot Review

Sex and the Kitties

Sex and the Kitties
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Portomaso Gaming
Uitbetalingspercentage
96%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,01
Maximale inzet
€ 50
Aantal winlijnen
25
Portomaso Gaming
Scatter
Scatter symbool

Sex and the Kitties online slot feitjes

De online slot Sex and the Kitties bevat 25 winlijnen waarbij de symbolen van links naar rechts op een rij moeten staan om iets te winnen, met uitzondering van het Scatter symbool. Krijg je drie Scatter symbolen dan win je 5 credits en 20 free spins.

Bij vier Scatter symbolen win je 25 credits en 15 free spins met een multiplier van 2. Je krijgt dus 5 free spins minder, maar je wint wel twee keer zoveel als je iets wint tijdens een free spin. Bij 5 Scatter symbolen win je 50 credits en 10 free spins met een multiplier van 3. Tijdens het uitproberen van deze slot kreeg ik zeer vaak free spins, waarbij zelfs twee keer 20 free spins terwijl ik al met free spins bezig was. Zo kreeg ik dus 60 free spins achter elkaar, wat ook een mooie winst opleverde.

Scatter symbolen

Naast het Scatter symbool en de acht normale symbolen zijn er nog drie speciale symbolen, het Wild symbool, het Bonus symbool en het Jackpot symbool. Het Wild symbool kan voor elk ander symbool vervangen worden, behalve het Jackpot, Scatter en Bonus symbool. Vind je drie, vier of vijf keer het Bonus symbool, dan krijg je respectievelijk 5, 25 en 50 credits en een bonus spel.

Je kunt hierbij maximaal 205, 410 of 615 credits winnen. Credits eventueel vermenigvuldigt met het aantal credits per lijn dat je inzet. Het bonusspel bestaat uit het kiezen van pakken kattenvoer waar credits achter staan. Je mag hiermee net zo lang door gaan tot je een pak kiest waar niets achter staat. Het totaal aan gevonden credits win je.

Ik kan me niet herinneren dat ik het Jackpot symbool voorbij heb zien komen en hij staat ook niet genoemd in de uitbetaaltabellen, dus ik heb geen idee hoe hij er uit ziet. Bovenin het scherm staan wel twee jackpotbedragen, maar in het spel zelf kun je dus niet zien hoe je deze wint.

Bonus
Bonus symbool

Sex and the Kitties online slot mening

Ik ben zelf nooit een grote fan geweest van slot machines. Domweg op een knop drukken en wachten wat de uitkomst wordt trekt mij niet zo. En vaak als je wat wint, dan is de uitbetaling minder dan je inzet. Bij een inzet van een euro 80 cent terugwinnen is nog steeds gewoon verlies. De komst van allerlei bonus games heeft dit wel veranderd. Het geeft een leuke afwisseling en je hebt vaker het gevoel dat je ook daadwerkelijk winst hebt na een draai.

Dat gezegd hebbende, is de bonus game van Sex and the Kitties toch wel oersaai. Een paar pakken kattenvoer aanklikken in de hoop dat er wat achter zit en dat is het. Daarnaast maak je ook nog niet eens kans op hele grote prijzen. Ik ben bijna blij dat ik de bonus game niet zo vaak kreeg.

Met de free spins is het echter een heel ander verhaal. Bij elke free spin weet je dat alles wat je wint winst is, want je hebt niets in hoeven zetten. Als je er dan ook nog eens 20 krijgt kun je toch lang hopen op een grote winst. Als je dan ook nog eens free spins tijdens je free spins krijgt is het helemaal mooi. Ik heb niet bijgehouden hoe vaak ik free spins heb gekregen, maar het gebeurde vaak.

Sex and the Kitties online slot minpuntjes en pluspuntjes

Een aantal dingen bij de online slot Sex and the Kitties vielen mij op die ik vreemd vond. Zo kon je een bepaald aantal autospins aangeven, waarbij de slot dan automatisch dat aantal spins doet. Op zich heel fijn, hoef je niet de hele tijd te klikken, maar de freespins worden hierin meegenomen.

Als je bijvoorbeeld 100 spins autoplay instelt en je krijgt na 30 spins 20 freespins, dan zal hij na de freespins nog maar 50 spins doen. Als je voor jezelf hebt bepaald dat je bijvoorbeeld 100 spins van €1,- wil doen, zul je dus moeten bijhouden hoeveel freespins je krijgt om na de autospin feature nog de nodige spins van €1,- te spelen.

Praat mee over online slots!

Autospin feature

Daarnaast was het mij tijdens de autospin feature niet altijd direct duidelijk dat ik free spins had gewonnen. Het spel laat een katje miauwen en onderin wordt een knopje zichtbaar dat je met freespins bezig bent, maar dat is het. Voor bonus games en freespins zou ik het leuk vinden dat er in dat geval wel een leuke graphic op het scherm komt om aan te geven dat je iets speciaals krijgt. Ook kreeg je na afloop van de freespins niet te zien hoeveel de freespins je nu hadden opgeleverd. Ook dat aangeven in een mooie graphic vind ik altijd wel leuk.

Ik vermoed dat dit tijdens handmatig spelen wel gebeurt omdat big wins en megawins tijdens handmatig spelen wel met een graphic werden aangegeven. Tijdens het handmatig spelen heb ik echter geen free spins gewonnen. Overigens vind ik de termen big win en megawin voor prijzen van €0,80 en €1,60 wel wat overdreven. Bij die eerste heb je met een inzet van €1 nog gewoon verlies, dus een big win kun je dat toch niet noemen.

De autoplay had meerdere opties die je kunt invullen en had zelfs een fast play optie, waarbij de reels helemaal niet spinnen en de uitkomst direct op het scherm komt. Gaat lekker snel en als je dan ook ingevuld hebt dat de autoplay bij het winnen van freespins en bonus spelletjes moet stoppen kun je mooi genieten van de leuke dingen aan deze online slot.

Voor de handmatige speler is er ook nog een optie om met je keybord te spelen, wat natuurlijk een stuk prettiger is dan met je muis.

on air