Screenshot 2022 08 01 15.32.48

So Many Monsters: online slot van Microgaming (review)

So Many Monsters is een online slot van Microgaming. Deze online gokkast heeft 25 verschillende winlijnen en een normale draaisnelheid. Op de achtergrond zijn er vrolijke geluiden te horen. Verder heeft deze online slot 5 rollen met elk 3 symbolen.

De inzetrange ligt tussen de €0,25 en €100,- per spin. Qua maximale inzet valt deze online dus nog best mee in vergelijking met de online slots van Netent. Een echte high roller zou deze online slot dus links laten liggen.

Screenshot 2022 08 01 15.32.48

So Many Monsters

So Many Monsters
Onetime's oordeel
3,5/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Microgaming
Uitbetalingspercentage
96,01%
Minimale inzet
€ 0,25
Maximale inzet
€ 100
Microgaming Logo
Screenshot 2022 08 01 15.45.54

Free spins en extra features in So Many Monsters

Zoals bij de 2 vorige online slots die ik heb gespeeld van deze serie worden de free games bij deze online slot ook gestart bij 3 of meer scatter symbolen. Verder is er nog een andere feature die het spelen leuk en spannend maakt.

De free games starten bij minimaal 3 symbolen van een oog. Hierna krijg je een keuze uit 5 free games. Je kunt kiezen voor 8, 10, 12, 14 of 16 free spins. Afhankelijk van het aantal free spins die je kiest is er een maximaal bedrag dat je kunt winnen per free spin.

Hoe minder free spins je kiest hoe meer je kunt winnen en visa versa. Kies je voor 8 free spins dan worden alle symbolen op de symbolen 10, J, Q, K en A na vervangen door het hoogste symbool.

Kies je voor 10 free spins dan worden deze symbolen vervangen door het 2de hoogste symbool en zo verder. Een voorzichtige gokker kiest dus voor 16 free spins terwijl een die hard gokker eerder voor 8 free spins zal kiezen.

Extra feature

Buiten de free games heeft deze online slot ook nog een andere feature. Deze kun je zowel tijdens het hoofdspel als tijdens de free games krijgen. Deze feature maakt het mogelijk om een lijnwin te krijgen met 25 symbolen.

De hoogste symbolen kunnen zich namelijk vermenigvuldigen tot maximaal 5 per symbool. Natuurlijk is de kans hierop wel erg klein, maar zolang er een kans is, mag je hoop hebben. In de video onder aan deze review kun je deze feature verschillende keren zien.

Mijn mening over de online gokkast So Many Monsters

Ook deze online slot was erg leuk om te spelen. Moest ik echter kiezen tussen een van online slots van de serie So Much dan komt deze toch op een laatste plaats.

Ik heb namelijk niks met monsters en met sushi en soep wel. De achtergrondgeluiden en de draaisnelheid was wel prima in orde bij deze online slot.

Aan online slots die te langzaam draaien kan ik me gaan irriteren, maar deze snelheid was perfect. Mocht je zoiets hebben van online slots zijn niks voor mij ? Dat kan, maar in bijna elk online casino kun je ook verschillende tafelspellen spelen.

Screenshot 2022 08 01 15.49.53
Uitbetalingstabel

Statistieken

Natuurlijk horen er ook wat cijfers bij deze online slot. Het belangrijkste cijfer is het uitbetalingspercentage. Dit bepaald namelijk hoeveel geld je zou moeten terug krijgen op de lange termijn.

In de praktijk is het echter anders dan in theorie. Waarschijnlijk speel je namelijk te weinig spins om dit uitbetalingspercentage te kunnen bereken. Het kan dan erg afwijken van het theoretisch percentage.

Volgens Microgaming heeft deze online slot een uitbetalingspercentage van 96.22 %. Dit is hetzelfde percentage als de andere 2 online slots van deze serie ook hebben.

Wat dat betreft zou je dus evenveel moeten verliezen. Zelf heb ik op deze online slot veel meer verloren dan op de andere 2, maar we zullen het maar gewoon pech noemen.

Heb jij een andere mening over deze online slot ? Dan mag je deze altijd delen op het forum van OneTime.

on air