Uitleg Feature Online Slot So Much Candy

So Much Candy: online slot van Microgaming [review]

So Much Candy is een online slot van Microgaming. Er zijn 25 winlijnen en de draaisnelheid van de rollen is normaal. Het thema van deze slot kun je waarschijnlijk al raden :) Het draait bij deze online slot namelijk om lekkere snoep. De inzetrange ligt tussen de €0,25 en €100,- per spin. Op de achtergrond zijn er vrolijke geluiden te horen.

Uitleg Feature Online Slot So Much Candy

So Much Candy

So Much Candy
Onetime's oordeel
3/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Microgaming
Uitbetalingspercentage
96,01%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,25
Maximale inzet
€ 100
Aantal winlijnen
25
Microgaming Logo

Free games en extra's in So Much Candy

De free games bij deze online slot zijn identiek aan de free games van de online slot So Much Sushi. Dit is in mijn ogen geen minpunt aangezien de free games erg leuk waren. Wel was het leuk geweest als er tijdens het hoofdspel iets verschillends zou zijn geweest.

De free spins

Zoals eerder verteld zijn deze free spins hetzelfde als deze bij de online slot So Much Sushi, maar voor de mensen die deze review niet hebben gelezen leg ik het graag nog eens uit.

3 scatter symbolen leveren de free spins op. Het scatter symbool bij deze online slot is een symbool van een kauwgomballenmachine. Je kunt kiezen uit 8, 10, 12, 14 of 16 free spins.

Afhankelijk van je keuze wordt bepaald hoeveel je maximaal kan winnen. Het minste aantal free games kan het grootste bedrag opleveren, maar hiervoor is natuurlijk wel geluk nodig.

Kies je voor 8 free games dan worden alle symbolen van plaatjes vervangen door het hoogste symbool ( 10, J, Q, K, A dus niet ). Wil je liever iets minder risico dan kun je kiezen voor 12 free games dan worden alle plaatjes vervangen door het 3de hoogste symbool. Voor de duidelijkheid is er een afbeelding toegevoegd.

Paytable Online Slot So Much Candy
Uitbetalingstabel

Extra feature in So Much Candy

Tijdens het hoofdspel, maar ook tijdens de free games is er nog een speciale feature. Deze maakt het mogelijk om een lijnwin te krijgen met 25 symbolen. De plaatjes symbolen kunnen zich namelijk vermenigvuldigen tot een maximaal van 5 per symbool.

Mocht de uitleg wat moeilijk zijn er is ook een foto toegevoegd waar deze feature nog eens wordt uitgelegd. Kijk je liever een video ook geen probleem, onder aan deze review is er een video toegevoegd.

Mijn review over de online slot So Much Candy

Net zoals de online slot So Much Sushi heb ik erg genoten van deze online slot. De mogelijkheid om zelf het aantal free spins te kiezen blijf ik een mooi pluspunt vinden. Verder zijn de snoepsymbolen en de achtergrondgeluiden erg vermakelijk.

Enkele eerder gespeelde online slots van Microgaming.

Na deze online slot moet ik er nog een spelen van deze serie. Namelijk de online slot So Many Monsters.

Zelf heb ik niks met monsters en ben daarom ook erg benieuwd of ik het thema van deze online slot leuk vind. De online slot So Many Monsters staat voor deze week op het programma.

Cijfers

Het uitbetalingspercentage van deze online slot is 96.22 %. Dit is een mooi percentage, want eigenlijk wil dit zeggen dat je in theorie niet veel geld zal verliezen tijdens het spelen.

In de praktijk is dit vaak anders. Ik heb namelijk aardig wat geld verloren voordat ik de free games won. Gelukkig kreeg ik hier wel veel speelplezier voor terug.

Heb jij een andere mening over deze online slot ? Dan mag je deze altijd delen op het forum van OneTime. Hier ben je overigens ook welkom voor een leuke discussie over de roulette, blackjack of over een ander spannend onderwerp.

on air