Slingo Sweet Bonanza

Slingo Sweet Bonanza: een interessant spel? [review]

Sweet Bonanza is een van de meest populaire gokkasten van dit moment. Bijna iedereen heeft deze mierzoete gokkast wel eens gespeeld. Het is daarom ook niet gek dat je tegenwoordig een Sweet Bonanza live game hebt (rad van fortuin) en dus ook een eigen Slingo variant!

Spelletjesmaker Slingo Orginals heeft van de populaire slot Sweet Bonanza (ontwikkeld door Pragmatic Play) een Slingo variant gemaakt. Wat Slingo precies is en wat we van het spel Slingo Sweet Bonanza vinden, lees je in deze uitgebreide review.

PNG@72X door DennMann
Slingo Sweet Bonanza

Slingo Sweet Bonanza

Slingo Sweet Bonanza
Onetime's oordeel
4/5

Algemeen

Ontwikkelaar
Slingo Originals
Uitbetalingspercentage
95,99%
Volatiliteit
Hoog
Minimale inzet
€ 0,20
Maximale inzet
€ 100
Slingo Originals 300X160
Slingo Lines
De winlijnen van Slingo

Slingo, wat is dat precies?

Slingo is een letterlijke samenvoeging van het woord  “slot” en “bingo”. Oftewel, een bingospel dat op een slot lijkt, of een slot dat op een bingo lijkt. Het is maar hoe je het bekijkt. Slingo is in ieder geval het beste van beide werelden!

Het doel bij Slingo is om complete rijen te krijgen met de ball drops. Deze zogeheten drops bevatten nummers, die jij op je Slingo-kaart hebt staan.

Elke keer als een van je nummers valt, wordt deze afgestreept. Bij een volle rij (horizontaal, verticaal, of diagonaal) heb je een “slingo”.

Hoe meer Slingo’s je hebt, des te groter je prijs.

De meeste Slingo-kasten geven overigens pas een uitbetaling (of een bonusgame) bij drie of meer volledige rijen. Lukt het je om het hele scherm weg te strepen? Dan is het tijd om naakt de horlepiep te gaan dansen want dan heb je een Full House!

Ball Drop 1024X551
Koop hier uw ballen!

De ball drops

Bij Slingo Sweet Bonanza heb je tien drops van ieder 5 ballen. Daarnaast kun je ook wilds en super wilds tegenkomen. Bij een normale wild mag je een getal naar keuze in de rij wegstrepen. Als je de rij al vol hebt, heb je helaas pech.

Super Wilds zijn beter, want daarmee mag je overal op het veld een getal wegstrepen.

Zijn je ball drops op? Dan kun je extra ballen kopen. Hoe meer Slingo’s je al hebt, des te duurder deze ball drops worden. Soms betaal je een paar cent, maar dit kan ook oplopen tot tientallen euro’s wanneer je bijna een full house hebt.

Ook een leuke videoslot gespot? Deel hem met ons!

De beste strategie voor Slingo Wild Bonanza

Wanneer je voor de eerst keer Slingo Sweet Bonanza speelt, kan het spel erg overweldigend zijn. Helemaal omdat je geen idee hebt of je wel of geen extra ballen moet kopen.

Krijg je wilds of super wilds? Dan kun je deze het beste plaatsen op plekken waarmee je een Slingo krijgt, of waarmee je een zo groot mogelijk kans op een Slingo krijgt. Het middelste getal is vaak een slimme keuze, omdat deze een horizontale, verticale, en twee diagonale rijen kan maken.

Slingo Sweet Bonanza Wilds 1024X605
Wilder wordt het niet

Wilds

In deze screenshot zie je dat ik nu twee wilds heb gekregen, deze kan ik gebruiken om elk willekeurig nummer in de eerste twee rijen weg te strepen. Ik kies hier voor 30 en 44, omdat ik dan op de tweede horizontale rij al drie getallen heb, en voor de diagonale lijn één.

Slingo Sweet Bonanza Super Wild 1024X620
De Super Wild, altijd goed

Super Wild

Bij de Super Wild kun je goed zien dat je elk getal in het raster kunt afstrepen. Nu heb je een moeilijke keuze om te maken, maar ik ga hier voor 27 omdat ik dan mijn eerste Slingo compleet heb.

Extra gratis ballen, of juist pech

Meestal hebben de Slingo kasten ook de optie op een gratis ball drop. Zoals je hieronder kunt zien heb ik het symbool “free spin”te pakken. Dit betekent dat ik één gratis ball drop krijg als mijn eigen ballen zijn opgespeeld. Je kunt overigens meerdere free spins krijgen in een enkel spel.

Free spin toegevoegd

Free spin geeft 5 extra getallen.

Soms heb je ook pech en krijg je een kruis te zien bij een van de nummers. In deze ball drop krijg je geen getal en kun je dus niets wegstrepen.

Bom Bonus Sweet Bonanza 1024X403
Bommetje!

Het prijzenschema van Slingo Sweet Bonanza

Bij Slingo Sweet Bonanza zijn de eerste twee Slingo´s niets waard. Lukt het je om drie rijen vol te spelen, dan krijg je je inzet terug.

Voor de rest ziet het er zo uit als in het onderstaande plaatje. Bij vier Slingo´s verdubbel je de inzet en vanaf 8 Slingo´s krijg je een bonusgame met 2 keuzes. Dit kan oplopen tot vier keuzes met een multiplier van in totaal x4.

Je krijgt dan vier bommen te zien en je mag er dan twee of vier kiezen. In dit voorbeeld had ik al aardig wat euro’s geïnvesteerd om hier te komen, maar het is zeker geen gegarandeerde winst!

Free bonus picks

Krijg je trouwens tijdens het spelen drie bommetjes te zien? Dan krijg je dezelfde bonus game als dat je 8 Slingo’s hebt. Dus twee bommetjes om te kiezen.

Bij vier symbolen is dit vier picks met een X2 multiplier. Lukt het je om vijf keer een bonus symbool te krijgen? Dan kun je naakt de horlepiep gaan dansen! Dat betekent namelijk vier picks met een multiplier van X4!

De mening van OneTime over Slingo Sweet Bonanza

Ik heb me erg vermaakt tijdens het spelen van Slingo Sweet Bonanza. Natuurlijk is de eerste reden hiervoor dat ik de Sweet Bonanza slot erg graag speel.

Slingo is een leuke combinatie van Bingo en een slot en dat spreekt me erg aan.

Andere leuke Slingo spellen

Naast Sweet Slingo Sweet Bonanza zijn er ook nog veel andere populaire slots met een Slingo variant. Hierbij kun je denken aan Lobster Mania Slingo, Book of Slingo of Slingo Starburst. Stuk voor stuk leuke varianten op immens populaire slots. Probeer ze allemaal eens uit zou ik zeggen!

Let wel goed op je bankroll, want met het kopen van ballen kan deze erg hard naar beneden gaan!

Andere leuke Slingo spellen

Naast Sweet Slingo Sweet Bonanza zijn er ook nog veel andere populaire slots met een Slingo variant. Hierbij kun je denken aan Lobster Mania Slingo, Book of Slingo of Slingo Starburst. Stuk voor stuk leuke varianten op immens populaire slots. Probeer ze allemaal eens uit zou ik zeggen!

Let wel goed op je bankroll, want met het kopen van ballen kan deze erg hard naar beneden gaan!

on air