Disclaimer

Disclaimer

OneTime.nl is een website die kansspel gerelateerde informatie publiceert. Dit wordt gedaan ter informatie en niet om de deelname aan kansspelen, anders dan om niet, te bevorderen.
Indien bezoekers van OneTime.nl hier wel toe over gaan is dat een persoonlijke keuze waarvoor OneTime.nl geen enkele aansprakelijkheid accepteert.

OneTime.nl is zelf geen aanbieder van kansspelen, noch geeft zij hier gelegenheid toe. Het is wel mogelijk dat in de toekomst zij advertenties accepteert van kansspelen mits deze aan de Nederlandse wetgeving voldoen.

OneTime.nl probeert zo accuraat mogelijk de bezoekers van informatie, kennis en acties te voorzien, maar accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten op de website of eventuele verliezen die hieruit kunnen voortvloeien.

Meningen die op deze of enige geaffilieerde site van OneTime.nl worden gegeven zijn die van individuele auteurs en niet noodzakelijkerwijs van OneTime, haar medewerkers of haar management. OneTime.nl doet haar best om berichten, feiten en statements van derden te controleren, maar neemt geen enkele aansprakelijkheid op zich met betrekking tot de juistheid hiervan: Dit betreffen elke uiting, mening, vorm van nieuwsgaring, prijs of welke vorm van informatie dan ook in welke vorm dan ook.