Top 10 cryptocurrency tips voor 2018

98532
14
DELEN

Ben je net als iedereen op zoek naar de beste cryptocurrency tips voor 2018? We snappen het wel! Cryptomunten zijn hot! Er verschijnen tegenwoordig dagelijks nieuws updates over dit onderwerp.

De Bitcoin is overal een hot topic en breekt het ene na het andere record. Niemand weet hoe de Bitcoin zich gaat ontwikkelen. Er zijn voor – en tegenstanders van de munt. Persoonlijk behoor ik tot de groep voorstanders en ik geloof in de toekomst van Bitcoin en andere cryptovaluta.

Er is nu een Onetime Cryptopool, waar we met experts cryptomunten gaan kopen. Je kunt nog mee doen!

Beste cryptocurrency tips voor 2018

Op internet staan diverse artikelen met het onderwerp ‘beste cryptotips voor 2018'. Ik heb gekeken welke cryptovaluta er vaker dan gemiddeld werden genoemd, door professionals en andere crypto-gekkies. Dit resulteerde in de onderstaande top-10 van cryptocurrency tips.

Door de experts in onze community zijn recent de tips Tron (TRX) en Hush (HUSH) gegeven. Sindsdien zijn deze in minder dan 3 weken met meer dan 500% gestegen!
Meld je ook gratis aan voor de Onetime community!

Bitcoins

1. Bitcoin

Hoe kan het ook anders: Bitcoin heeft in deze lijst een eervolle nummer 1 positie gekregen. Uiteindelijk is dit de munt die iedere andere munt zal overleven. Alle munten worden omgerekend naar Bitcoins en het is daarmee de koning van de munten. Veel bedrijven accepteren de munt al, de Bitcoin heeft een functie. We zijn erg nieuwsgierig naar het verloop van deze munt.

Koers op het moment van schijven in dollars: $15,852

Ripple crypto

2. Ripple

Ripple is anders dan Bitcoin. Daar waar Bitcoin decentraal is, heeft Ripple een centrale organisatie. Hierdoor kunnen beslissingen binnen het netwerk sneller worden gemaakt. Ripple heeft om o.a. die reden het vertrouwen gekregen van een aantal (grote) banken.

‘You're capital is at risk'

Ripple profileert zich als brug tussen de verschillende valuta (fysiek of crypto), landen en banken. Doordat transacties vele malen sneller kunnen worden verwerkt, over het ripple netwerk, zijn de kosten beperkt. Er zullen ongetwijfeld meer banken aansluiten en dit zal ten gunste komen van Ripple.

Koers op het moment van schijven in dollars: $0.245438

Litecoin logo

3. Litecoin

Litecoin is eigenlijk het kleine broertje van Bitcoin. Of zoals ze zeggen: Bitcoin is goud, Litecoin is zilver. De basis van Litecoin is hetzelfde als bij Bitcoin, echter is er wel een degelijk verschil. Dit zit hem in de transactiesnelheid.

Litecoin heeft het protocol aangepast waardoor het mogelijk is de transactiesnelheid te verhogen. Het voordeel hiervan is dat betalingen goedkoper kunnen worden afgehandeld, dan bij de Bitcoin zelf. Het is een Bitcoin, maar dan in een ander jasje gestoken.

Koers op het moment van schijven in dollars: $151,40

DASH crypto

4. Dash 

Dash is één van de best ontwikkelde cryptovaluta en is tevens gebaseerd op de technologie van Bitcoin. De ontwikkelaars van Dash hebben deze cryptomunt ontwikkeld met het doel snelle en semi-anonieme transacties te kunnen verrichten, door consumenten. Bovendien wordt 10% van alle transactie fees, in de ontwikkeling van de munt gestopt. De ontwikkeling is dus niet afhankelijk van vrijwillige donaties. Koop daarom Dash voor wat extra cash ;)

Koers op het moment van schijven in dollars: $723,20

IOTA Coin

5. IOTA

IOTA is ontworpen voor IoT (Internet of Things). Deze cryptomunt maakt het mogelijk om microtransacties tot stand te laten komen. Deze microtransacties moeten worden gemaakt, tussen apparaten die op het internet zijn aangesloten en bedrijven/consumenten. Het netwerk wat hiervoor wordt gebruikt is anders dan het netwerk waar Bitcoin op draait.

Bij IOTA hebben ze een protocol weten te creëren, waardoor transacties snel, veilig en kosteloos kunnen worden gemaakt. Hierdoor kan bijvoorbeeld jouw koelkast op een snelle en goedkope manier communiceren met Heineken (wanneer jouw koelkast een lage biervoorraad signaleert). Zit hier toekomst in? Wij denken van wel!

Koers op het moment van schijven in dollars: $4,25

Monero logo

6. Monero

Monero, een cryptomunt gebouwd op de blockchain technologie, maar met een andere insteek. Het is een cryptomunt, waarmee daadwerkelijk betalingen kunnen worden gedaan, maar het verschilt van Bitcoin. Waarom?

Monero, is geheel anoniem: dit doen ze door verschillende technologieën toe te passen. Transacties vallen hierdoor niet te herleiden. Monero is er voor iedereen: je hebt geen zware computer nodig om Monero te minen, iedere consumentencomputer is geschikt. Ook kunnen transacties veel sneller verlopen, waardoor transactiekosten omlaag gaan.

Monero biedt daarmee enkele voordelen ten opzichte van Bitcoin. Op ten duur zal er schaarste van deze munt ontstaan, omdat vaststaat hoeveel munten er uiteindelijk gedolven worden.

Koers op het moment van schijven in dollars: $257,49

NEM Crypto

7. NEM 

NEM (cryptomunt heet XEM) is een afkorting voor ‘New Economy Movement'. De ontwikkelaars hierachter hebben een unieke bockchain ontwikkeld met een bijzondere eigenschap. De meeste blockchains maken gebruik van PoW (Proof of Work), om het netwerk te beschermen en manipulatie tegen te gaan. Miners gebruiken krachtige computers om rekensommen op te lossen, in ruil voor cryptocurrency. Deze sommen worden steeds moeilijker en vergt veel capaciteit en geld.

NEM gebruikt een andere technologie, waarbij uitwisseling van informatie over transacties word beloond. Hiervoor krijg je een stukje van de transactie-fee. Om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, wordt er gekeken naar waardevolle mensen binnen het netwerk. Deze worden aangewezen om transacties te voltooien. Hoe waardevol iemand is hangt af van diverse factoren, waaronder de hoeveelheid XEM die iemand heeft. Deze methode noemt men PoI (Proof of Importance). Door het toepassen van deze technologie, zijn dure apparaten overbodig om bevestigingen van transacties door te kunnen voeren.

Koers op het moment van schijven in dollars: $0,388

"<yoastmark

8. Waves

Waves heeft een eigen blockchain ontwikkeld met daarop een handelsplatform. Hier kan men fiatgeld om laten zetten in Waves tokens. Deze tokens vertegenwoordigen een bepaalde waarde en kunnen razendsnel worden omgezet in andere (crypto)valuta. Het grote voordeel is het gebruikersgemak en de snelheid. Bovendien is er nog een ander belangrijk voordeel.

Waves maakt gebruik van fiat-gateways, waardoor gelicenseerde en geautoriseerde centrale partijen, traditionele valuta’s om kunnen zetten naar Waves tokens. Hierdoor is het mogelijk om cryptocurrency te reguleren, aangezien er toezicht is op de geldstromen.

Koers op het moment van schijven in dollars: $10,51

"<yoastmark

9. Decred

Decred (DCR) is een digitale munt met betaalsystemen voor Windows, Linux & Mac OSX. Deze cryptomunt bestaat op basis van blockchain technologie, maar dan anders. Daar waar Bitcoins worden gedolven op basis van PoW, maakt Decred gebruik van een combinatie tussen PoW & PoS. Deze laatste stelt eigenaren van DCR in staat hun saldo te vergrendelen om op die manier kans te maken een nieuw blok aan de blockchain toe te voegen. Hiervoor krijgen ze een stukje vergoeding.

Het voordeel van de combinatie (PoW & PoS) is dat zowel rijke miners, als gewone consumenten kans kunnen maken op een stukje vergoeding. Bijkomend voordeel is dat je als houder van DCR meer zeggenschap hebt (dan een miner) over beslissingen die gemaakt moeten worden binnen het netwerk. We don't keep it secret to buy Decred!

Koers op het moment van schijven in dollars: $61,09

10. Ethos

Als we Bitcoin goeroe ‘Suppoman' moeten geloven gaat deze virtuele munt een mooie toekomst tegemoet. We konden het dan ook niet laten om deze top 10 af te sluiten met deze veelbelovende munt. Ethos is voornemens dé universele crypto wallet te lanceren. Ze willen zich onderscheiden door een gebruiksvriendelijke wallet, waarbij iedereen, zonder kennis, in kan stappen in de wereld van cryptovaluta. De wallet kun je gebruiken om tegen lage kosten in bepaalde ‘mandjes met cryptovaluta' te stappen. Hierdoor kun je risico's spreiden.

Ethos Coin

Het meest vooruitstrevende is dat er een community achter schuilgaat, die bepaalde ratings kan geven aan cryptovaluta. Met het geven -en juist voorspellen- van het koersverloop van crypto's, kan geld worden verdiend. Kom maar op met de uitrol van deze universele wallet!

Koers op het moment van schijven in dollars: $1,24

Investeren in de top 10 cryptomunten van 2018?

We blijven bovenstaande munten natuurlijk volgen en zijn dan ook erg nieuwsgierig of we in 2018 een mooie plus kunnen noteren. Jij kunt ook investeren in deze munten en dit is niet zo lastig als je denkt dat het is. Het avontuur start met de aankoop van (een plukje) Bitcoin(s) via Bitvavo.

We hebben hier een stappenplan voor gemaakt, zodat jij vervolgens jouw favoriete munt kunt aankopen en verkopen, via één van de exchanges.

Uiteraard hoop jij op een koers die omhoog schiet, maar het kan ook anders! Je kunt ook inspelen op een daling van de koers.

‘You're capital is at risk'

We hopen op een voorspoedig 2018 en we wensen jou veel wijsheid en plezier toe tijdens het handelen met deze wondere muntjes. Maak vooral gebruik van onze cryptocurrency tips en meld je ook aan. Zorg wel dat je dit doet met geld dat je kunt missen uiteraard!

Wat is je favoriete cryptomunt voor 2018? Stem hieronder mee!

Beste cryptomunt 2018
Beste cryptomunt 2018

 

Crypto - exchanges
Crypto exchange Rating Review Uniek door
★★★★★ Review Storten met iDeal! Handel nu!
★★★★★ Review Super overzichtelijk! Handel nu!
★★★★★ Review Nederlandse aanbieder! Handel nu
★★★★ Review Veel keuze, ook ICO's! Handel nu!
★★★★★ VOLGT ZSM! Groot en betrouwbaar! Handel nu!
★★★ Review Met je mobiele nummer! Handel nu!
★★★★★ Review Geen registratie mogelijk! Handel nu!