Movie Max Assenjpg

De tipper van Moviemax in Assen

De laatste paar dagen rij ik regelmatig met de auto door Assen heen, met in de auto bergen met pakketjes. Ik breng deze pakketjes dan naar de Primera, waar een PostNL agentschap zit of bij een Kiala punt.

Van de koffer veilingen hebben we een hoop spullen verkocht via onder andere Marktplaats.

Via PostNL kost het 6,95€ om een pakketje te versturen en via Kiala kost dat maar 3,95€. Dit scheelt maar liefst 3€ per pakketje en deze mooie service wordt in snel tempo populairder in Nederland. Zo heeft o.a. MovieMax in Assen, op de P.J. Troelstralaan, een Kiala punt.

Armijn geplaatst in Sport door Armijn Meijer
op 8 februari 2023
Movie Max Assenjpg
Snoepjesjpg
Lekker snoepjes en ijsjes

Moviemax

Elke keer als ik de MovieMAX inloop om een pakketje weg te brengen krijg ik een grote glimlach. MovieMax is namelijk een videotheek en ik wist eerlijk gezegd niet meer dat deze bestonden.

Je kan wel stellen dat MovieMAX nog de enige is uit het land der Mohikanen.

Een groot deel van deze winkel is ingericht als videotheek en je ziet ook gewoon mensen een dvd huren. Daarnaast heeft deze vrolijke winkel nog andere activiteiten, en kun je hier ook krasloten, staatsloten, TOTO, Lotto, EurojackpotLucky day loten of een Paysafekaart kopen. Ook hebben ze er lekkere ijsjes (Ben & Jerry's) en is er een ‘geld verstuur – en ontvangst service' van Western Union aanwezig.

Adult P0rnjpg
Videotheek MovieMAX

Western Union

In mijn leven heb ik pas één keer Western Union gebruikt, en dat komt omdat ik alles via de bank laat lopen. Western Union is een interessante service om snel geld te sturen naar mensen overal in de wereld.

Je gaat naar een agentschap zoals MovieMAX en dan deponeer je bijvoorbeeld 100€ die je wilt sturen naar een vriend in Indonesië, die zijn pasjes is kwijt geraakt. Je betaalt Western Union 104,90€ (4,90€ aan kosten voor de verzender). Jouw vriend kan binnen 15 minuten het geld (100€) ophalen bij een plaatselijke Western Union agentschap in Indonesië.

Het enige wat hij moet laten zien is zijn legitimatie en de speciale code die jij hem hebt gegeven. Deze service wordt veel gebruikt door mensen die geen bankrekening hebben of waarbij een geldtransactie direct moet plaatsvinden. Bij een bankoverschrijving naar Amerika ben je zo een week verder en met deze service is dat in 10 minuten geregeld.

Guru Jan Met TGOJPG
2 handen vol met loten van de Nederlandse loterij

Nederlandse Loterij

Uiteraard had ik mijn ogen gericht op de producten van de Nederlandse loterij die ze verkopen bij MovieMAX. Ik vertelde de vriendelijke dame en heer dat ik graag van elk product van de Nederlandse Loterij iets wilde kopen. In ruil wilde ik dan wel van allebei een ‘super sports betting' tip hebben, die we meteen hebben ingezet via de terminal van de TOTO. Ook heb ik van elk verschillend kraslot één exemplaar gekocht. In totaal heb ik 77,00€ afgerekend en liep ik met een dik pak papieren de MovieMAX uit :-)

Winnaarsjpg
De loten winnaars bij MovieMAX

De tip(s) die Moviemax op de kaart gaan zetten

Guru Jan van MovieMAX heeft voorspeld (quotering van 1,93) dat Chelsea (uit) van Arsenal gaat winnen, op zondag 6 augustus. Guru Rini voorspelde (quotering 2,95) dat de Nederlandse voetbal dames gelijk gaan spelen in de eerste 90 minuten van de halve finale, op donderdag 3 augustus.

Uiteraard werden mijn lotnummers van Lucky Day, Lotto, Euro Jackpot en mijn Staatslot netjes ingestraald :-) De 11 krasloten moeten daarbij hun best gaan doen om mijn initiële investering boven de 77,00€ te gaan krijgen.

Als mij dit gaat lukken kom ik waarschijnlijk met mijn loten aan de ‘Wall of Fame' te hangen bij de MovieMAX.

Lees ook: Doe jij al mee met de staatsloterij groepsspelen?

Abonnement Movie Max
Videotheek abonnement bij MovieMAX

Wat bevindt zich in de kelder van Moviemax?

Ik hou jullie op de hoogte van alle gewonnen (en verloren) inzetten die ik gemaakt heb. Deze zal ik in het topic als update toevoegen, zodat jullie kunnen zien wat de totale score is geworden als alle trekkingen en uitslagen bekend zijn.

Uiteraard zijn jullie net zo benieuwd als ik wat er zich in de kelder bevindt van de MovieMAX in Assen. Er staat niet voor niets een bord ‘Adults' bij. Ik trek mijn stoute schoenen aan en vraag of ik een kijkje mag nemen in deze kelder :-) Mijn positieve verbazing is groot en ik zal in een vervolgartikel over Moviemax daar uitgebreid verslag van gaan doen.

on air