Kansspelclub Amstelveen

Onze ervaringen bij de Kansspelclub in Amstelveen

Op een prachtige zonnige dag in augustus hebben we  gelukswinkel van Amstelveen bezocht. De Cigo Posthoorn Kansspelclub bestaat al 60 jaar en ligt midden in een woongebied met andere winkels. Bij deze luxe en moderne winkel kan je kantoorartikelen, boeken, kranten, tijdschriften, cadeau artikelen en tabaksassortiment kopen. Deze winkel heeft in mei 2019 een prachtige metamorfose gehad en is sindsdien uniek in Nederland. Het is het vlaggenschip van de Nederlandse loterij. Zo vind je hier een speciale hoek met high tech digitale schermen en kan je live wedstrijden volgen en inzetten op legale kansspelen.

Armijn geplaatst in Over knaken door Armijn Meijer
op 10 mei 2022
Kansspelclub Amstelveen

Kansspelclub

De Kansspelclub heeft een uitgebreid assortiment kansspelen van de Nederlandse Loterij zoals:

Uiteraard hebben we onze portemonnee getrokken en van alles gekocht bij deze Kansspelclub. Zo kunnen we meteen controleren of het echt een gelukswinkel is.

Krasloten Kansspelclub
Onze aankoop bij de kansspelclub

Winnaars bij De Kansspelclub

We werden super vriendelijk geholpen door Bas. Het was lekker druk in de winkel, maar toch krijgen we genoeg aandacht en uitleg over de mogelijkheden die deze winkel te bieden heeft. We wilden graag aan verschillende kansspelen meedoen. Daarnaast wilde we ook graag gebruik maken van de mogelijkheid om zelf in te zetten via een van de 2 Toto schermen.

Hier heb je bijna onbegrensde mogelijkheden om in te zetten op sportweddenschappen via de TOTO. Wij hebben hierop een interessante bet geplaatst op de wedstrijd Ajax – APOEL in de voorronde van de Champions League. De Kansspelclub is zeer actief op sociale media en je merkt dat de klanten deze winkel erg waarderen. Deze gelukswinkel is zelfs de nummer 2 in Nederland als het gaat om de verkoop van Staatsloten.

Onze ervaringen bij De Kansspelclub

Er hangt een fijne sfeer in deze Kansspelclub en je voelt je meteen welkom. Vriendelijk personeel en de klanten maken dit format tot een groot succes. Dit is een prachtig voorbeeld van hoe ondernemen mogelijk is in een wereld die steeds digitaler wordt. Een mooie plek creëren voor gasten en een droom verkopen werkt! Het feit dat je hier gezamenlijk met de andere buurt bewoners loten kunt kopen (Staatsloten boulevard) is een geniale zet geweest. Samen winnen en dromen, zo hou je iedereen tevreden en heb je een prachtige plek verdiend in een mooie wijk in Amstelveen.

Ze bestaan nu 60 jaar en met dit concept gaan ze de 100 jaar ongetwijfeld halen! Je moet minimaal 18 jaar zijn om mee te kunnen doen met de Nederlandse Loterij. Echter om de winkel te bezoeken hoef je geen 18 jaar te zijn. Je kan je auto gratis parkeren voor de deur en het ligt op een steenworp afstand van prachtige casino's. We willen Bas hartelijk danken voor zijn gastvrijheid en uitleg en we komen binnen een jaar terug om onze loten weer in te leveren en te cashen! :-)

Inzetten Toto
Inzetten bij de TOTO via de speciale schermen
Winnaars
Winnaars bij de gelukswinkel

Adresgegevens De Kansspelclub

  • Kansspelclub Cigo de Posthoorn
  • Van der Hooplaan 18
  • 1185 GC Amstelveen
  • 020 – 641 7575
  • Openingstijden: 08:00 – 18:00 en op zaterdag tot 17:00 uur zondag gesloten
on air