Uitleg Features Online Slot Alien Robots

Alien Robots een leuke online slot van Netent [review]

Alien Robots is een online slot die te spelen is in het online Casino. Zoals de naam van deze online slot al doet vermoeden is het thema van deze online slots robots en aliens.

Uitleg Features Online Slot Alien Robots

Alien robots

Alien robots
Onetime's oordeel
3,8/5

Algemeen

Ontwikkelaar
NetEnt
Uitbetalingspercentage
96,3%
Volatiliteit
Medium
Minimale inzet
€ 0,30
Maximale inzet
€ 150
Aantal winlijnen
243
Netent Icon
Uitleg Winlijnen Online Slot Alien Robots
Uitleg verschillende winlijnen

Alien Robots: onze uitleg

Zoals de meeste online slot's van Netent heeft ook deze online slot een instelbare autoplay functie. De draaisnelheid is normaal en de inzetrange ligt tussen de €0,60 en €150,- per spin. Verder zijn er 243 verschillende winlijnen en zijn er verschillende grappige achtergrondgeluiden.

Eigenlijk kun je deze online slot ook al spelen voor €0,30 per spin, maar dan speel je maar 30 winlijnen en niet de extra 243 winstmanieren die je wel speelt als je minimaal €0,60 inzet. Persoonlijk zou ik deze online slot dus nooit spelen met minder dan €0,30.

Free spins en extra features bij Alien robots

Waar het bij een online slot allemaal om draait zijn natuurlijk de free spins en de eventuele bonus game. Deze online slot heeft erg spannende free games waar je extreem veel in kunt winnen. Stiekem droom ik er al van om de high roller uit te hangen in de gokstad van de wereld Las Vegas.

Free games

De free games worden bij deze online slot geactiveerd bij 3 of meer scatter symbolen. 3 scatter symbolen leveren je 10 free games op, maar als het je lukt om 5 scatter symbolen te krijgen dan wordt je beloond met maar liefst 50 free games !

Tijdens de free games worden alle wild symbolen uitgeklapt over de hele rij, maar dat gebeurd pas de spin nadat de wild symbolen zijn verschenen.

Een erg groot pluspunt is het feit dat deze spin niet van je totaal aantal free games afgaat. Ik had het geluk dat ik 2 wild symbolen tegelijk kreeg in rij 2 en 4.

Lukt het jou dus om in elke rij een wild symbool te krijgen dan loop je grandioos binnen. Het idee dat je veel geld kunt winnen zorgde toch wel voor de nodige spanning.

Wild symbolen

Het wild symbool is bij deze online slot het symbool van een robot en dit past natuurlijk perfect in het thema van deze online slot. Het scatter symbool is het symbool van een ufo.

Mijn oordeel over Alien Robots

Tijdens het spelen van deze online slot werd ik erg blij. De symbolen zijn uitermate leuk en de achtergrondgeluiden ook. Tijdens de free spins loopt de spanning aardig op. Alien Robots is zeker een aanrader. De online slot zou helemaal geweldig zijn als er ook nog een kort intro filmpje zou zijn.

Cijfers

Voor deze review heb ik 500 spins gespeeld van elk €1,20. De online slots die ik nog wil reviewen worden er steeds minder, maar gelukkig komen er regelmatig nieuwe online slots bij.

Aantal keren free spins: 5

Grootste winst uit free spins: €115,-

Totaal winst/verlies: Plus €17,50

De online slot Alien Robots was mij goed gezind en heb hierdoor een kleine winst mogen noteren. Deze online slot kan ik zeker aanraden als je van spanning houdt. Tijdens het hoofdspel geeft deze online slot ook regelmatig kleine prijzen van 5-8 keer je inzet. Heb je liever een online slot die minder vaak kleine prijzen geeft, maar wel vaker grote klappers ? Dan zou je een van deze online slots eens kunnen proberen.

Slots die weinig kleine prijzen geven, maar waar je wel enkele honderden keren je inzet kunt winnen worden ook wel volatiele slots genoemd.

on air