Egretia

Waarom Egretia's blockchain de gaming-industrie verandert

Egretia is een blockchain-project dat gebruik maakt van HTML5-technologie om gedecentraliseerde applicaties te ondersteunen en de gaming-industrie te transformeren. Door het integreren van blockchain-technologie kan Egretia de veiligheid en transparantie van game-data en transacties garanderen, wat een meerwaarde biedt voor spelers en ontwikkelaars. Het platform biedt ook nieuwe mogelijkheden voor ontwikkelaars om in-game economieën te creëren en biedt nieuwe inkomstenstromen. Maar is Egretia een goede investering? Lees verder om erachter te komen.

OneLuckyLady Avatar door OneLuckyLady
op 12 augustus 2019 - laatste update: 5 december 2023
Egretia (1)
Onze review

3,6/5

Egretia

Klaar om te investeren in de toekomst van gaming? Ontdek hoe Egretia's blockchain-technologie in-game economieën creëert en nieuwe inkomstenstromen biedt

Klaar om te investeren in de toekomst van gaming? Ontdek hoe Egretia's blockchain-technologie in-game economieën creëert en nieuwe inkomstenstromen biedt

Koop Egretia

Bitvavo Red

Bitvavo

Handel eerste €1000 gratis!
Finst (1)

Finst

Actie: €10 Cash Bonus
Blox (1)

BLOX

Meer dan 75 crypto's

Wat is Egretia?

Egretia is een ambitieus blockchain-project dat als doel heeft om het eerste HTML5 blockchain-platform ter wereld te creëren. Het project is gevestigd in Singapore en wordt ondersteund door de Egretia Foundation en de OneX exchange. Hoewel het project internationaal is georiënteerd, lijkt het zich vooral te richten op de Chinese investeerder. Het team achter Egretia bestaat hoofdzakelijk uit Chinese professionals en veel van hun partners zijn ook gevestigd in China.

Maar wat is HTML5 nu precies? HTML5 staat voor Hypertext Markup Language versie 5 en is de nieuwste versie van de standaardtaal voor het opmaken van webpagina's. Het is een belangrijke ontwikkeling op het gebied van webontwikkeling, omdat het een aantal belangrijke verbeteringen en nieuwe functies biedt ten opzichte van eerdere versies van HTML.

Een van de belangrijkste kenmerken van HTML5 is de mogelijkheid om rijke, interactieve webapplicaties te maken die onafhankelijk zijn van een specifiek besturingssysteem of apparaat. Dit betekent dat ontwikkelaars een uniforme gebruikerservaring kunnen bieden aan gebruikers, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Egretia project

Het Egretia-project wil deze mogelijkheden van HTML5 combineren met de kracht van blockchain-technologie. Hierdoor zou het platform in staat zijn om gedecentraliseerde applicaties te ondersteunen, die volledig transparant en veilig zijn en waarbij gebruikers volledige controle hebben over hun persoonlijke gegevens en eigendommen.

HTML5

HTML5 is een programmeertaal en staat voor Hyper Text Markup Language. Het is kort gezegd een programmeertaal voor het web, waarmee zowel de uitstraling van een webpage makkelijk geconfigureerd als aangepast kan worden, maar waarmee een webpagina ook gestructureerd kan worden en content kan worden toegevoegd.

Het grote voordeel van HTML5 wat betreft content is dat je foto's en video's kunt toevoegen zonder dat daar een derde partij of plug-in voor nodig is. Het maakt het gebruik van bijvoorbeeld Flash overbodig, wat goed is voor het geheugengebruik van een website.

Universele taal

Verder is HTML5 een universele taal. Elke webpagina die geschreven is in HTML5 kan op elk gewenst device bekeken worden, en werkt in elke browser. Dus of je nu op een pc of laptop, een tablet of smartphone kijkt, met safari, edge, chrome of firefox, je hebt altijd dezelfde beleving. Online spellen die via HTML5 geschreven zijn, hoeven dan ook niet gedownload of geïnstalleerd te worden maar werken op elk apparaat, via elke browser.

Je snapt het al, HTML5 is voor veel websites de huidige standaard. En het kan dus ook geïntegreerd worden in andere technologieën.

Egret Technology

Het lijkt erop dat Egretia en de Egretia Foundation onderdeel zijn van Egret Technology. Dit bedrijf, dat in 2014 werd opgericht, werd in no time de belangrijkste leverancier van HTML5 gebaseerde mobiele gaming engines. Egret Technology is een beursgenoteerd bedrijf, aan de beurs van China, en heeft naar verluid enkele honderdduizenden ontwikkelaars wereldwijd in dienst. Of dit allemaal werknemers zijn of ontwikkelaars die met producten van Egret aan de slag zijn, wordt niet helemaal duidelijk.

Het doel van Egratia is om duizenden HTML5 ontwikkelaars en 1 miljard apparaten bij elkaar te brengen op een blockchain. 

Egretia
Egretia

De HTML5 blockchain voor gaming

De HTML5 blockchain voor gaming door Egretia is een innovatieve technologie die gebruik maakt van blockchain- en HTML5-technologieën om de gaming-industrie te transformeren.

HTML5 is een programmeertaal die gebruikt wordt voor het ontwikkelen van webapplicaties. Het biedt een gestandaardiseerde manier om multimedia-inhoud op webpagina's te presenteren. Egretia heeft deze technologie verder ontwikkeld en toegepast op de gaming-industrie door een blockchain-netwerk te integreren in HTML5-games.

Veiligheid en transparantie

Door het gebruik van blockchain-technologie kan de integriteit van de game-data en de transacties die ermee gepaard gaan gegarandeerd worden. Dit biedt meer veiligheid en transparantie voor de spelers en ontwikkelaars. Bovendien maakt de integratie van blockchain het mogelijk om in-game assets te verifiëren en te verhandelen, wat nieuwe mogelijkheden biedt voor gamers en ontwikkelaars.

De HTML5 blockchain van Egretia biedt ook voordelen voor ontwikkelaars. Door gebruik te maken van blockchain-technologie kunnen ontwikkelaars gemakkelijk en veilig hun eigen in-game economieën creëren. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor game-ontwikkeling en biedt ook nieuwe inkomstenstromen voor ontwikkelaars.

Egretia en EGT

EGT is de crypto die wordt gebruikt op het Egretia-platform. Het is een ERC-20 token op de Ethereum-blockchain en wordt gebruikt als betaalmiddel op het Egretia-platform. Het wordt gebruikt voor transacties tussen gamers, ontwikkelaars, adverteerders en andere belanghebbenden op het platform. Het kan ook worden gebruikt om diensten te kopen en verkopen in de Egretia-appstore.

Het Egretia-platform maakt gebruik van enkele unieke technologieën, zoals de Egretia Engine, die een complete set tools biedt voor het bouwen van dApps. Het platform maakt ook gebruik van een geoptimaliseerd consensusmechanisme dat Proof of Stake (PoS) combineert met Delegated Proof of Stake (DPoS) om een ​​snellere en efficiëntere transactieverwerking te bieden.

Egretia Guardians

Een ander kenmerk van Egretia is dat het een veiligheidsmechanisme heeft dat bekend staat als de Egretia Guardians. Dit mechanisme biedt bescherming tegen hackers en andere bedreigingen en zorgt ervoor dat gebruikers hun activa op het platform veilig kunnen opslaan en transacties kunnen uitvoeren zonder zich zorgen te maken over veiligheidsrisico's.

Over het algemeen heeft Egretia veel potentieel voor de gaming-industrie en kan het helpen om de adoptie van blockchain-technologie te stimuleren door een complete ontwikkelingsomgeving te bieden voor dApp-ontwikkelaars.

Wel of niet kopen?

Egretia een veelbelovend project dat de mogelijkheden van HTML5 en blockchain-technologie combineert om gedecentraliseerde applicaties te ondersteunen. Het project lijkt vooral gericht te zijn op de Chinese investeerder en wordt ondersteund door de Egretia Foundation en de OneX exchange.

Het gebruik van HTML5 biedt voordelen voor de gaming-industrie, omdat het een gestandaardiseerde manier biedt om multimedia-inhoud op webpagina's te presenteren. Door het integreren van blockchain-technologie kan Egretia de veiligheid en transparantie van game-data en transacties garanderen, wat een meerwaarde biedt voor spelers en ontwikkelaars. Bovendien biedt het ontwikkelaars nieuwe mogelijkheden om hun eigen in-game economieën te creëren en nieuwe inkomstenstromen te genereren.

Het Egretia-platform maakt gebruik van enkele unieke technologieën, zoals de Egretia Engine en het consensusmechanisme dat Proof of Stake (PoS) combineert met Delegated Proof of Stake (DPoS) om snellere en efficiëntere transactieverwerking te bieden. Het platform heeft ook een veiligheidsmechanisme genaamd de Egretia Guardians om gebruikersactiva te beschermen tegen hackers en andere bedreigingen.

Hoewel Egretia veel potentieel lijkt te hebben voor de gaming-industrie en een complete ontwikkelingsomgeving biedt voor dApp-ontwikkelaars, is het belangrijk om te overwegen dat het project nog in ontwikkeling is en er geen garanties zijn voor succes. Potentiële investeerders moeten daarom hun eigen onderzoek doen voordat ze besluiten om EGT te kopen.

on air