Salt Lending

SALT Lending, op een veilige manier geld verdienen aan cryptovaluta

Salt Lending is een fintech-bedrijf dat leningen verstrekt met cryptocurrency als onderpand. Hierdoor kunnen gebruikers geld verdienen aan hun crypto-portefeuille zonder deze te verkopen en biedt het platform een veilige manier van kredietverstrekking. Naast leningen biedt Salt Lending ook andere diensten zoals portefeuillebeheer en advies over cryptocurrency-beleggingen. Lees verder om meer te weten te komen over hoe Salt Lending werkt en wat de voor- en nadelen zijn van deze diensten.

Transpareng BG TG door Frank Kruit
op 19 december 2017 - laatste update: 20 juni 2023
Salt Lending

Salt kopen?

Salt kun je o.a. kopen via een van onderstaande exchanges!

Bitvavo Red

Bitvavo

Handel eerste €10.000 gratis!
Finst (1)

Finst

Actie: €10 Cash Bonus
Blox (1)

BLOX

Meer dan 75 crypto's

Wat is Salt Lending

SALT is een platform dat leningen verstrekt met cryptocurrency als onderpand. Het stelt bezitters van cryptovaluta in staat om geld te verdienen aan hun crypto-portefeuille zonder het te verkopen. Het platform brengt kredietverstrekkers en mensen die geld willen lenen samen en maakt gebruik van een geautomatiseerd proces voor kredietbeoordeling.

Gebruikers kunnen hun cryptocurrency als onderpand gebruiken om fiat-valuta te lenen zonder hun crypto-activa te verkopen. Het doel van SALT is om gebruikers toegang te bieden tot kapitaal zonder hun crypto-activa te hoeven verkopen en zo de kans op waardevermindering van hun cryptomunten te minimaliseren. SALT biedt een veilige en efficiënte manier van kredietverstrekking en stelt gebruikers in staat om hun financiële doelen te bereiken.

Welke diensten biedt Salt aan?

Salt Lending is een fintech-bedrijf dat een unieke service biedt voor cryptocurrency-houders. Het bedrijf stelt klanten in staat om hun cryptocurrencies te gebruiken als onderpand voor leningen in fiat-valuta zoals USD, EUR of GBP. Dit stelt klanten in staat om contant geld te ontvangen zonder hun cryptocurrencies te hoeven verkopen.

Lening terugbetalen in crypto

Een belangrijk voordeel van de diensten van Salt Lending is dat klanten hun lening kunnen terugbetalen in crypto in plaats van fiat-valuta. Dit betekent dat als de waarde van de cryptocurrency van de klant is gestegen, de klant de lening kan terugbetalen met minder cryptocurrency dan de waarde van het onderpand. Dit kan vooral aantrekkelijk zijn voor cryptocurrency-houders die hun digitale activa willen behouden, maar toch toegang willen hebben tot contant geld.

Portefeuillebeheer 

Naast de leningdiensten biedt Salt Lending ook verschillende andere diensten aan, zoals cryptocurrency-portefeuilles, handelsmogelijkheden en advies over cryptocurrency-beleggingen. Deze extra diensten stellen klanten in staat om hun cryptocurrencies beter te beheren en te investeren.

Het bedrijf heeft een robuust beveiligingssysteem om ervoor te zorgen dat de cryptocurrencies van klanten veilig zijn en niet kunnen worden gestolen. Dit omvat geavanceerde beveiligingsfuncties zoals multi-sig handtekeningen, hardware-wallets en koude opslag van fondsen.

Klanten van Salt Lending kunnen zich gemakkelijk aanmelden voor leningen en andere diensten via de gebruiksvriendelijke website van het bedrijf. Het bedrijf biedt ook klantenondersteuning via verschillende kanalen, waaronder e-mail, telefoon en chat, om klanten te helpen bij het oplossen van eventuele problemen die ze kunnen tegenkomen.

SALT Geld Lenen Of Uitlenen
Salt

Geld lenen via salt

Als je geld wilt lenen via SALT, dan kan dit door jouw cryptovaluta als een soort onderpand in te zetten. Er is geen kredietcheck nodig, er wordt enkel gekeken naar eventuele witwaspraktijken. Eenmaal goedgekeurd, kun je beginnen met het ontvangen van geld. Hieronder leggen we uit hoe dit werkt.

In de praktijk

Hoe werkt SALT in de praktijk? Kredietverstrekkers kiezen onder welke voorwaarden ze een lening willen verstrekken. Vervolgens kiest een lener welke lening het beste bij hem past. De lening wordt vastgelegd in het zogenaamde "smart contract" op het Ethereum-netwerk. Het contract zorgt voor afspraken die worden vastgelegd zonder tussenkomst van derde partijen. Het door de kredietverstrekker uitgeleende geld wordt op de bankrekening van de lener gezet. Tot slot wordt de kredietverstrekker betaald volgens de afspraken die zijn gemaakt in het contract.

Overigens is het voor leners niet per se noodzakelijk om cryptovaluta als onderpand te gebruiken. Als je dit niet bezit, kun je na het afronden van enkele tests gewoon een lening aanvragen.

Conclusie Salt

Concluderend kunnen we stellen dat Salt Lending, als een van de grootste spelers op het gebied van cryptocurrency-leningen, potentie heeft in een groeiende cryptomarkt. Het verstrekken van leningen via blockchain-technologie biedt een veilige en kosteneffectieve manier om kapitaal te laten groeien, met name voor mensen die niet in staat zijn om traditionele kredietverstrekkers te benaderen. Salt heeft echter ook concurrenten, zoals Nexo, Spectrocoin en Youhodler die vergelijkbare diensten aanbieden.

Voordat je besluit te investeren in Salt of een andere cryptomunt, is het van cruciaal belang om grondig onderzoek te doen naar het project, de potentie en de risico's. De cryptomarkt is zeer volatiel en onvoorspelbaar, dus investeer alleen wat je bereid bent te verliezen en overweeg de risico's en voordelen zorgvuldig voordat je beslissingen neemt over je investeringen.

Onze review

3,4/5

SALT Lending

Gebruik je crypto-activa om een fiat-valuta lening te krijgen en behoud je waardevolle digitale activa.

Gebruik je crypto-activa om een fiat-valuta lening te krijgen en behoud je waardevolle digitale activa.

on air