Stormx

Crypto verdienen terwijl je winkelt? StormX maakt het mogelijk

Ben je op zoek naar een manier om cryptocurrency te verdienen terwijl je online winkelt? Dan is StormX misschien wel het platform voor jou. Met meer dan 5000 partnerwinkels biedt StormX cashback en beloningen aan gebruikers in de vorm van Bitcoin, Ethereum en STMX-tokens. Maar StormX is meer dan alleen een cashbackplatform, het biedt ook een creditcard en een lidmaatschapsprogramma aan waarmee gebruikers hun beloningen kunnen verhogen. Lees verder om te ontdekken hoe StormX werkt en hoe je er gebruik van kunt maken om crypto te verdienen.

OneLuckyLady Avatar door OneLuckyLady
op 29 januari 2018 - laatste update: 5 december 2023
Stormx
Onze review

4,2/5

StormX

Meld je aan bij StormX en begin te profiteren van cashback, beloningen en meer bij meer dan 5000 partnerwinkels.

Meld je aan bij StormX en begin te profiteren van cashback, beloningen en meer bij meer dan 5000 partnerwinkels.

Waar kun je Storm kopen?

Je kunt dit doen bij een van deze cryptocurrencies exchanges:

 

Bitvavo Red

Bitvavo

Handel eerste €1000 gratis!
Finst (1)

Finst

Actie: €10 Cash Bonus
Blox (1)

BLOX

Meer dan 75 crypto's
Stormx Geld Verdienen
StormX geld verdienen

Wat is StormX?

StormX (STMX) is een blockchain-gebaseerd platform dat zich richt op het bieden van cashback en beloningen aan online shoppers. Gebruikers kunnen StormX-tokens verdienen door aankopen te doen bij de partnerwinkels van het platform. Deze tokens kunnen vervolgens worden ingewisseld voor cryptomunten zoals Bitcoin, Ethereum en StormX's eigen STMX-token. Met de mobiele app van StormX hebben gebruikers toegang tot de diensten van het platform en kunnen ze hun beloningen bijhouden.

StormX is meer dan alleen een platform voor beloningen en cashback. Het is een revolutionaire app en Chrome-extensie die gebruikers op meerdere manieren in staat stelt om crypto te verdienen. Of je nu aan het shoppen bent, taken voltooit of je bestaande $STMX inzet, StormX helpt je op elk moment om crypto te verdienen.

Welke producten biedt StormX aan?

StormX is een platform dat zich richt op cashback beloningen en cryptocurrency. Het biedt verschillende producten aan, waaronder een mobiele app en een browserextensie, waarmee gebruikers cashback kunnen verdienen op hun online aankopen bij meer dan 5000 retailers wereldwijd. Daarnaast kunnen gebruikers ook beloningen verdienen in de vorm van cryptocurrency, waaronder Bitcoin, Ethereum en StormX-tokens, door deel te nemen aan verschillende taken en activiteiten op het platform. StormX heeft ook een eigen cryptocurrency wallet waarmee gebruikers hun cryptovaluta kunnen opslaan en beheren.

Shop Online
Shop online

Shop online met de Google Chrome extensie

Met StormX kun je gemakkelijk geld verdienen door te shoppen in hun winkel. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden, winkelen en Crypto Cashback verdienen! Het is zo simpel dat werkelijk iedereen het kan gebruiken, dus wie zei dat crypto moeilijk moest zijn?

Je kunt de StormX app downloaden op je iOS of Android apparaat, of de Chrome-extensie activeren om te beginnen. Vervolgens bezoek je een van de meer dan 1000 beschikbare online winkels, activeer je de beloning en reken je af zoals je gewend bent. Afhankelijk van je StormX-beloningniveau kun je Crypto Cashback verdienen van 0,5% tot meer dan 87,5%.

En als je eenmaal $10 of meer hebt verdiend, kun je je beloningen opnemen naar je crypto wallet. Het is dus een geweldige manier om geld te verdienen terwijl je bij je favoriete merken winkelt.

Swipen En Verdienen
Swipen en verdienen

StormX creditkaart

StormX heeft ook een eigen creditkaart waarmee je aankopen kunt doen & tegelijk cashback kunt verdienen op aankopen. Dit kan oplopen tot 8% wanneer je spullen aankoopt via Amazon. Dit maakt shoppen nog aantrekkelijker en je hoeft er in feite niets voor te doen. 

Rewards Member
Supercharge

Meer verdienen als member, maar hoe?

Als gebruiker van StormX kun je meer uit je lidmaatschap halen door STMX-tokens in je verbonden wallet te bewaren. Hierdoor ontgrendel je het potentieel van je StormX-account en krijg je toegang tot hogere lidmaatschapsniveaus. Elk lidmaatschapsniveau biedt verhoogde beloningen en snellere uitbetalingstijden. Het is dus zeker de moeite waard om je te verdiepen in de verschillende lidmaatschapsniveaus en te bekijken welk niveau het beste bij jou past.

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is STMX-tokens in je verbonden wallet bewaren. Afhankelijk van het aantal STMX-tokens dat je in je wallet hebt, kun je verschillende lidmaatschapsniveaus ontgrendelen. Hieronder staan de verschillende lidmaatschapsniveaus en de beloningen die je kunt verdienen.

Lidmaatschapsniveau Bonus Beloning
Purple 1x $9,00
Bronze 1,25x $11,25
(3.000 STMX om te ontgrendelen)    
Silver 1,5x $13,50
(31.000 STMX om te ontgrendelen)    
Gold 2x $18,00
(310.000 STMX om te ontgrendelen) 25% sneller  
Platinum 2,5x $22,50
(3.100.000 STMX om te ontgrendelen) 50% sneller  
Diamond 3,5x $31,50
(6.200.000 STMX om te ontgrendelen) 75% sneller  

Stel dat je bijvoorbeeld een bestelling van $150 plaatst bij een winkel die 6% Crypto Cashback biedt, dan zie je in de tabel hoeveel beloning je kunt krijgen, afhankelijk van je lidmaatschapsniveau. Door je lidmaatschap te upgraden en meer STMX-tokens in je wallet te bewaren, kun je dus meer beloningen verdienen. Open de StormX-app, selecteer Rewards in de navigatiebalk en selecteer "Word nu gratis lid" om je lidmaatschap te upgraden. Vervolgens kun je een nieuwe wallet aanmaken of een bestaande wallet verbinden en je nieuwe voordelen bekijken.

StormX bracket challenge

De StormX Bracket Challenge is een sportwedstrijd die wordt georganiseerd door het StormX-platform, waarbij deelnemers voorspellingen kunnen doen over de uitkomst van verschillende sportwedstrijden. Het doel van de uitdaging is om de beste voorspellingen te maken en punten te verzamelen om kans te maken op het winnen van prijzen.

Om deel te nemen aan de StormX Bracket Challenge, moet je je aanmelden op het StormX-platform en een account aanmaken. Vervolgens kun je je inschrijven voor de uitdaging en beginnen met het doen van voorspellingen over de uitkomst van sportwedstrijden. De uitdaging omvat verschillende sporten, waaronder basketbal, voetbal, honkbal en American football.

Deelnemers verdienen punten voor elke correcte voorspelling die ze doen, en degenen met de meeste punten aan het einde van de wedstrijdperiode winnen prijzen. De prijzen omvatten een verscheidenheid aan cryptocurrencies, zoals Bitcoin en Ethereum, evenals andere beloningen, zoals StormX-token en cashback op aankopen op het StormX-platform.

Geld Verdienen Als Affilaite
Geld verdienen als affiliate

Affiliate voor StormX

Affiliate marketing is een manier om geld te verdienen door het promoten van de producten of diensten van een ander bedrijf. Als affiliate voor StormX, kun je geld verdienen door je unieke referral link te delen met vrienden en familie. Wanneer zij hun account activeren met jouw link, ontvang jij 10% van hun staking- en shopping base rewards.

Er is geen limiet aan hoeveel Crypto Cashback je kunt verdienen, of hoeveel je kunt verdienen aan referrals. Het bedrag dat je verdient hangt af van het bedrag dat jouw vrienden uitgeven en staken, maar je kunt potentieel veel geld verdienen door het delen van je referral link.

Conclusie

StormX is een interessant blockchain-gebaseerd platform dat cashback en beloningen biedt aan online shoppers. Gebruikers kunnen StormX-tokens verdienen door aankopen te doen bij partnerwinkels en deze tokens kunnen worden ingewisseld voor cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en STMX-tokens. StormX biedt verschillende producten aan, waaronder een mobiele app en browserextensie waarmee gebruikers cashback kunnen verdienen op hun online aankopen bij meer dan 5000 retailers wereldwijd. Daarnaast kunnen gebruikers beloningen verdienen in de vorm van cryptocurrency door deel te nemen aan verschillende taken en activiteiten op het platform, zoals de StormX Bracket Challenge.

Wat het zo interessant maakt

Wat StormX zo interessant maakt, is dat het een revolutionaire manier biedt om crypto te verdienen terwijl je online winkelt of deelneemt aan andere activiteiten op het platform. StormX heeft ook een eigen creditkaart waarmee gebruikers aankopen kunnen doen en cashback kunnen verdienen. Daarnaast kunnen gebruikers meer uit hun lidmaatschap halen door STMX-tokens in hun verbonden wallet te bewaren, waardoor ze hogere lidmaatschapsniveaus kunnen ontgrendelen en meer beloningen kunnen verdienen.

De beloningen die StormX biedt, kunnen ook een positief effect hebben op de koers van STMX-tokens. Naarmate meer gebruikers het platform gebruiken en meer STMX-tokens verdienen en gebruiken, kan de vraag naar deze tokens toenemen, wat kan leiden tot een stijging van de koers. Al met al is StormX een interessant platform voor iedereen die geïnteresseerd is in het verdienen van crypto terwijl ze online winkelen of deelnemen aan andere activiteiten op het platform.

on air