Coinmerce

Coinmerce - een review van deze Nederlandse crypto-broker

Wanneer je crypto's wil kopen of verkopen, kun je dit via een broker doen. Er zijn inmiddels tal van brokers maar echt goede Nederlandse brokers zijn nog aardig schaars. Coinmerce is een Nederlandse crypto-broker met een missie, namelijk om crypto's voor iedereen toegankelijk te maken.

Vele Onetimers houden wel van een beetje handelen in crypto's, we hebben er dan ook al aardig wat ervaring mee opgedaan. Daarom hebben wij Coinmerce uitgebreid getest, je leest onze review hier!

Coinmerce
Coinmerce

Coinmerce

Ons cijfer

4,3/5

Wanneer je crypto wil kopen of verkopen, kun je dit via een broker doen. Er zijn inmiddels tal van brokers maar echt goede Nederlandse brokers zijn nog aardig schaars. Coinmerce is een Nederlandse crypto-broker met een missie, namelijk om crypto's voor iedereen toegankelijk te maken.

Vele Onetimers houden wel van een beetje handelen in crypto's, we hebben er dan ook al aardig wat ervaring mee opgedaan. Daarom hebben wij Coinmerce uitgebreid getest, je leest onze review hier!

Coinmerce Oprichters (1)
Coinmerce-oprichters Nick en Luc Smits van Oyen

Wat is Coinmerce?

Coinmerce is een Nederlandse crypto-broker, waar je cryptocurrencies kunt kopen, verkopen, swappen en staken. Sinds de start in 2017 staan de kernwaarden "integriteit, toegankelijk voor iedereen en samen innoveren" centraal.

De oprichters, Nick en Luc, zijn met Coinmerce begonnen omdat zij crypto toegankelijk wilde maken. Makkelijk en eenvoudig voor iedereen, waar je ook bent.

Hun hoofdkantoor bevindt zich in het plaatsje Schiphol-Rijk. Coinmerce is ook de eerste broker in Nederland die een fysiek informatiecentrum heeft geopend. Deze is op afspraak te bezoeken in Amstelveen. Zij kunnen je hier helpen met vragen of bij het registreren op hun crypto-platform.

Klantenservice Coinmerce

De klantenservice of support is te bereiken op verschillende manieren. Je kunt ze bellen met vragen, en uiteraard ook mailen, maar je kunt ook contact met ze opnemen via mijn favoriete manier, via de live chat.

De klantenservice van Coinmerce kun je bereiken op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. Buiten die tijden is het wel mogelijk te mailen of een bericht achter te laten in de chat.

Contactgegevens Coinmerce

 • Telefoonnummer: +3197010286028
 • Emailadres: [email protected]
 • Adres (geen bezoekadres): Beechavenue 140, 1119 PR Schiphol-Rijk, The Netherlands
 • KvK: 70036969

Is Coinmerce betrouwbaar?

Op deze vraag durven wij volmondig "ja" te antwoorden. Coinmerce B.V. draait al sinds 2017 mee als crypto-platform en bestaat uit een klein team dat als missie heeft om het investeren in cryptocurrencies voor iedereen makkelijk en toegankelijker te maken.

Registratie Bij De Nederlandse Bank
Logo Coinmerce

Registratie bij De Nederlandse Bank

Coinmerce staat geregistreerd bij De Nederlandse bank (DNB) als crypto-broker. De registratie is sinds 21 mei 2020 verplicht voor bedrijven die crypto aanbieden. Op 5 november 2020 behaalde Coinmerce als één van de eerste crypto-brokers in Nederland deze registratie.

DNB houdt toezicht op de naleving van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) en de Sanctiewet 1977. Dit doen ze dus ook bij Coinmerce BV.

Staat mijn geld veilig bij Coinmerce?

Cold storage

Een groot deel van de cryptocurrencies die via Coinmerce worden gekocht, worden opgeslagen in een cold storage. Dat houdt in dat ze niet meer online staan en veilig zijn tegen hackers.

Deze opslag is in beheer van een partner van Coinmerce: Fireblocks. Wel staan er genoeg coins online, in hot wallets, zodat de gebruikers ten alle tijden crypto's kunnen opnemen.

2FA Instellen Bij Coinmerce
2FA instellen op Coinmerce

Two-factor Authenticatie (2FA)

Ook is het mogelijk om zelf als gebruiker je account extra te beveiligen. Naast je wachtwoord is het namelijk ook mogelijk 2FA in te stellen. Met 2FA wordt er naast je wachtwoord gevraagd om een code uit een speciale app. Deze optie vindt je onder "veiligheid" in je profiel.

2FA Via App
2FA via app

Hoe stel je 2FA in?

Als eerste download je een 2FA app. Authy en Google Authenticator zijn de meest gebruikte apps hiervoor. Je kunt hier meerdere accounts, waar jij je 2FA-beveiling wilt inschakelen, aankoppelen.

Als je de app hebt gedownload, ga je terug naar je account op Coinmerce en daar in je profiel onder "veiligheid", kun jij de 2FA beveiling inschakelen.

Je krijgt dan een lange code of/en QR-code te zien die jij in de app moet invullen om de app te kunnen koppelen aan je Coinmerce-account.

Let op! De lange code van letters en cijfers (secret key) moet je ergens noteren en op een veilige plek bewaren. Mocht je mobiele apparaat in de toekomst kapot gaan of gestolen worden, heb je deze code nodig om weer in de app (en dus bij je crypto) te komen!

Coinmerce review: Onze ervaringen

Klantenservice

Afgelopen dagen heb ik veel tijd doorgebracht op de website van Coinmerce. De website is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het aanmelden ging soepel en je wordt goed door de stappen geleid.

Toen ik eenmaal geregisteerd was, liep ik tegen wat dingen aan, zoals geld storten op Coinmerce, om zo saldo te hebben om crypto's aan te kopen. Deze optie kon ik niet vinden, dus dook ik de live chat in.

Hier werd ik snel te woord gestaan door één van de supportmedewerkers. Hij liet me weten dat ik Coinmerce Coins moest aankopen en dat deze dienden als saldo om crypto's te kunnen aankopen.

Als ik weer geld wilde terugstorten op mijn bankrekening, kon ik de CM weer verkopen voor euro's. Beetje omslachtig vond ik dat wel.

Andere keren als ik contact zocht met de klantenservice reageerden ze snel. Zowel telefonisch als via de chat.

 

Aanbod

Toen kon ik crypto's gaan kopen. Wat een keuze aan cryptocurrencies is er te vinden op Coinmerce. Ik telde er zeker 170! Met het aanbod zit het hier zeker goed.

 

Staking en Earn

Ook is er de mogelijkheid om verschillende crypto's te staken en ze uit te lenen voor Earn. De beloningen worden apart bijgehouden, dat is lekker overzichtelijk! De uitbetaling van de beloningen gebeurt wekelijks. Je kunt je crypto's al inzetten voor Staking of Earn vanaf €10 per crypto.

 

Bots

Het is geinig dat ze deze optie aanbieden, maar het is jammer dat je de bot niet zelf kunnen instellen of tweaken. Ook de prestaties die je bot behaalt, zijn niet uitgebreid genoeg te zien.

Ook was het even zoeken, waar de Bots stonden. Uiteindelijk bij “coins” in een uitschuif-menuutje.

 

Kosten

De kosten die ik maakte op Coinmerce waren voor het storten. Ik stort lekker makkelijk met iDEAL en hier werd voor iedere storting 30 cent aan transactie kosten aan mij berekend.

Andere kosten die ik maakte op Coinmerce, waren de trading fees voor het aankopen, verkopen of swappen van crypto's. Helaas is er niet te zien hoeveel dat is, want die kosten zijn al verrekend met het aantal crypto's dat je uiteindelijk krijgt. Dat vond ik niet erg transparant.

De kosten voor het verhandelen liggen tussen de 0,40% en 2,5%. Dat is relatief hoog.

 

Eindoordeel

Al met al zijn we zeker te spreken over Coinmerce. Het aanbod is goed, de extra functies zijn mooi meegenomen en het platform is gebruiksvriendelijk. En het eigen Information Center is een absolute pre, net als de aanwezigheid van een live chat.

Verbeterpunten zijn wat ons betreft de toch wel hoge kosten en het feit dat niet alle kosten goed gespecificeerd staan. Verder missen we functionaliteiten in de app en zouden we meer willen kunnen zien van resultaten van de Bots, Earn en Staking.

Lady Diamond legt uit hoe je kunt registreren bij Coinmerce

Zodra je de code hebt ingevoerd of de QR-code hebt gescand, kun je een naam invoeren in de app en krijg je een response code te zien die om de zoveel seconde verandert. Deze vul je onderin in het venster waar ook je sercret key staat en zo is je account beveiligd met 2FA.

Registreren bij Coinmerce- Stap voor stap

1Account aanmaken

2Emailadres verifiëren - Stap 1

3Persoonlijke gegevens invullen op Coinmerce - Stap 2

4Bankgegevens verifiëren op Coinmerce - Stap 3

5Documenten uploaden voor verificatie op Coinmerce - Stap 4

6Video opnemen - Stap 5

Crypto's kopen en verkopen op Coinmerce

Crypto's kopen

Als je dan geregistreerd, goedgekeurd en goed beveiligd bent, is het tijd om crypto's te gaan kopen. Dit kun je op verschillende manieren doen bij Coinmerce. Je kunt de munten aankopen met fiatgeld (euro's of dollars) via verschillende betalingsopties, waaronder iDEAL, Visa en SEPA (bankoverschrijving).

Aankoopkosten

Dit aankopen met fiatgeld gebeurt per crypto en iedere transactie kost €0,30 (als je met iDEAL betaalt) plus je trading fee (vanaf 0,40%, lees verderop meer over de exacte kosten). Een goedkopere manier om je crypto's aan te schaffen is ze te kopen via Coinmerce Coin (CM)

Coinmerce Coin (CM)

Dit is Coinmerce's eigen stable coin, die altijd 1 euro waard is. Met deze coin kun je ook andere crypto's aanschaffen en moet je eigenlijk zien als saldo op je account.

Weet je dus dat je 5 verschillende crypto's wilt aanschaffen voor €100 per stuk? Dan koop je dus in één keer voor 500 euro aan CM en betaal je maar één keer de transactiekosten van 30 cent in plaats van 5 keer.

Als je een crypto verkoopt, krijg je hier altijd eerst Coinmerce Coins voor terug, die je dan weer voor euro's kunt verkopen en terugsturen naar je bankrekening.

Coinmerce Coins Kopen
Coinmerce coins kopen

Coinmerce Coin kopen

Wil je Coinmerce Coins kopen of juist verkopen? Ga dan naar je wallet en klik op de 3 puntjes achter CM. Hier kun je CM kopen via verschillende betalingsopties.

Zoals eerder gezegd komt minimaal €0,30 transactiekosten overheen, afhankelijk van de betalingsoptie. Aan het verkopen zitten geen extra kosten verbonden en dit gebeurt via banktransfer, waarbij het 1 tot 2 werkdagen kan duren voordat het weer op je rekening staat.

Market order

Zodra je op een munt klikt die je wilt kopen, zie je rechts de opties (koop/verkoop/swap) staan. Als je voor "koop" kiest, koop je de munt automatisch via een market order (voor de prijs die de munt nu waard is).

Je kunt betalen via verschillende betalingsopties waaronder bijvoorbeeld iDEAL, Visa en Sepa.

Stoplimiet Order Coinmerce
Stoplimiet order op Coinmerce

Stoplimiet order

Je kunt de crypto-coin ook via een stoplimiet order kopen. Met een stoplimiet order geef je aan tegen welke koers je de crypto wilt kopen. Deze order kun je alleen plaatsen als je de Coinmerce Coins in je wallet hebt staan.

Klik op de munt die je wilt kopen en klik vervolgens in het koopvenster "stoplimiet order" aan. In het volgende venster kun je invullen (limiet orderwaarde) voor welk bedrag je aan de cryptomunt wilt kopen en in het vakje eronder (prijs) geef je aan hoe hoog de koers van die munt moet staan, wil je de order laten uitvoeren.

In het voorbeeld hieronder wordt er voor €1000 euro aan BTC gekocht als de koers op 19650,50 komt.

Let op: Je moet rekening houden met 0,40%-2,5% aan trading fees als je een stoplimiet order plaatst. Als je voor 100 euro aan Coinmerce Coins hebt staan, kun je niet voor €100 aan orders plaatsen, omdat de fee dan niet betaald kan worden. Je order wordt dan geannuleerd.

Crypto swap op Coinmerce

Naast de koop- en verkoopoptie voor crypto's, heeft Coinmerce nog een andere optie om aan crypto te kunnen komen en dat is swappen! Dit houdt in dat je de ene crypto omruilt voor een andere.

Opname Storm
Opname Storm

Cryptovaluta versturen naar een extern adres

Je kunt diverse redenen hebben om ervoor te kiezen een bepaalde cryptomunt te willen verplaatsen. Mogelijk omdat je de munt elders duurder kunt verkopen, of omdat je alle munten op een plek wilt hebben staan.

Wat de reden ook is om munten te verplaatsen: het is mogelijk via Coinmerce. En heel lastig maken ze het niet. Sterker nog, het is een fluitje van een cent.

Wil je bijvoorbeeld STORM overzetten naar een andere exchange, dan voer je de volgende stappen uit:

 • Navigeer naar 'wallets';
 • Klik op de gewenste valuta die je wilt verplaatsen;
 • Kies voor 'opnemen';
 • Voer het aantal stuks in;
 • Vervolgens krijg je te zien hoeveel STORM je zult ontvangen op het andere adres;
 • Vul het externe adres in en klik op versturen.

Welke kosten moet je betalen op Coinmerce?

Je moet rekening houden met verschillende kosten als jij wilt investeren of handelen met crypto's en jij je registreert op Coinmerce.

Ten eerste, een account op Coinmerce is gratis. Ook het bewaren van cryptocurrencies op Coinmerce zitten geen kosten aan verbonden.

Kosten geld storten en opnemen

Wanneer je geld stort van je bankrekening naar Coinmerce om crypto's te kunnen kopen, betaal je €0,30 voor iedere transactie, als je gebruik maakt van iDEAL. Wanneer je geld terugstort naar je bankrekening, gebeurt dit via banktransfer en zitten hier geen kosten aan verbonden.

Kosten crypto's opnemen en versturen

De kosten voor het versturen van crypto van een andere wallet, bestaan uit de gebruikelijke transactiekosten die per blockchain verschillend zullen zijn.

Crypto's storten in je wallet op Coinmerce vanaf een ander adres kan zonder extra kosten. Wel betaal je de transactiekosten van de blockchain, die dus per blockchain verschillend zijn.

Handelskosten op Coinmerce (trading fee)

De kosten die je maakt om een crypto te kopen en weer te verkopen is volgens Coinmerce afhankelijk van een paar factoren zoals;

 • Volatiliteit van de coin op verschillende platformen
 • Volume van de coin op verschillende platformen
 • Orderboeken van de coin op verschillende platformen
 • De ordergrootte

De handelskosten, die tussen de 0,40% en 2,5% liggen, worden er niet apart bij vermeld, maar zijn al aftrokken van de crypto's die je aankoopt of van verkoopprijs, dus het is moeilijk te zien wat er precies af wordt getrokken aan handelskosten.        

Trading fee (koop-verkoop-swap) 0,40-2,5%
Uitstapkosten Bots €1,49
Transactiekosten (euro-crypto) 0 - €3,50
Storten van crypto's -
Versturen van crypto's transactie fee (per blockchain verschillend)

Betalingsopties op Coinmerce

Er zijn veel verschillende manieren waarop je geld kunt overmaken naar Coinmerce. Aan iedere betalingsoptie zitten weer andere transactiekosten verbonden. Zo is een bankoverschrijving gratis, maar dit kan wel een paar werkdagen kosten voordat het geld op je account staat, wat niet handig is met de koers van de crypto's (tenzij die net flink gedaald is, wanneer je geld aankomt om de munt aan te kopen).

Betalingsoptie en de transactiekosten

iDEAL €0,30
Bancontact €2,15
Visa €3,50
Mastercard €3,50
Sofort €2,80
EPS €2,05
Bankoverschrijving BUNQ/Rabobank €0
Kosten per transactie per betalingsoptie op Coinmerce

Aanbod Cryptovaluta
Aanbod crypto

Aanbod op Coinmerce

Cryptocurrencies

Op Coinmerce is het momenteel mogelijk om 170 verschillende cryptocurrencies aan te kopen en te bewaren. Zo vind je er populaire crypto's met een grote marketcap, maar ook kleinere coins. een greep uit het aanbod van Coinmerce:

Diensten

Naast een enorm grote keuze uit crypto's op Coinmerce, heb je ook keuze uit verschillende diensten. Zo kun jij je crypto's staken, of uitlenen aan een earn-progamma.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om 3 verschillende tradingbots voor jou aan het werk te zetten op Coinmerce en is er voor beginners ondersteuning, tips en educatie te vinden.

Crypto Informatie Center
Crypto informatie centrum

Crypto Information Center

Naast alle online diensten, is Coinmerce de eerste crypto-aanbieder in Nederland waar je ook offline terecht kunt voor hulp of vragen! Ook kunnen ze je helpen een account aan te maken, als je daar na het lezen van deze review nog hulp bij kunt gebruiken.

Via de website - onder het kopje "over" - kun je daar een afspraak maken om langs te komen of teruggebeld te worden.

Crypto Information Center adres: Binnenhof 27, 1181 ZH Amstelveen

Earn op Coinmerce

Bij de optie "earn" op Coinmerce kun jij je eigen crypto uitlenen aan institutionele beleggers. Op Coinmerce staan er nu 30 verschillende crypto waar je deze optie vanaf 10 euro kunt instellen. Als beloning kun je tot wel 15% per jaar terugkrijgen. Op die manier laat jij je crypto's voor je werken.

De beloning krijg je in de vorm van de crypto die jij hebt uitgeleend. Deze worden iedere week uitbetaald. Die opbrengsten komen in je Earn wallet, waarover je ook weer beloningen ontvangt. Rendement op rendement dus.

Wat is het risico van Earn?

Uiteraard zit hier wel een risico aan vast. De derde partij waar jij je crypto's aan uitleent, handelt met deze coins en uiteraard bestaat de kans dat zij verlies draaien. Wat dus kan betekenen dat je hierdoor de door jou tot beschikking gestelde crypto's kan verliezen, of in elk geval een deel hiervan.

Wil jij de desbetreffende crypto's opnemen of verkopen, waar jij Earn op ontvangt, dan zul jij deze opties eerst uit moeten schakelen. Je kunt op ieder moment de optie Earn uit of aanzetten. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden.

Coinmerce Staking

Het is op Coinmerce ook mogelijk om je crypto's te staken. Bij staking worden de crypto's verzameld in een pool om zo gezamenlijk meer rekenkracht te genereren, om nieuwe crypto's te maken. Een klein percentage van die nieuwe crypto krijg jij dan wekelijks als beloning voor het uitlenen van je crypto.

Anders dan "Earn", blijven de crypto's wel in eigen bezit. Dit kan al vanaf €10 aan crypto. Uiteraard kun je niet alle soorten crypto staken, alleen de coins met een proof-of-stake algoritme.

Solana Staken
Solana staken op Coinmerce

Wat is het risico van Staken?

Er zitten eigenlijk geen extra risico's vast aan het staken van je crypto's op Coinmerce. Uiteraard blijven koersschommelingen altijd meespelen, maar je bent vrij om de staking op elk moment aan of uit te zetten, als jij je crypto wilt verkopen over versturen.

Trading Bots
Verschillende soorten trading bots

(Trading) Bots op Coinmerce

Een leuke extra optie die je kunt vinden op Coinmerce zijn de trading Bots. Dit zijn algoritmes die voor jou gaan handelen op basis van indicatoren: markttrends en signalen.

Zo is het mogelijk om 24/7 te handelen, zelfs terwijl je slaapt. Het enige wat je hoeft te doen is een bedrag aan de Bot toekennen en hij gaat meteen aan de slag.

 • Boosting Alpha Defensief: Volgens de informatie op Coinmerce kan deze bot traden met de zekerheid dat je niet snel verlies kan maken. Let op: het rendement is hierdoor ook minder hoog.
 • Boosting Alpha Agressief: Het risico van het traden met een agressieve bot is vele malen hoger dan met een neutrale of defensieve bot. Dat geldt voor zowel omhoog als omlaag. Bepaal vooraf of dit risico bij je past.
 • Boosting Alpha Neutraal: Deze bot past perfect bij je als je niet kan kiezen tussen de hierboven genoemde bots. De neutrale en defensieve bot handelen minder vaak dan de agressieve bot en gebruiken een minder groot deel van je inzet om risico te beperken.

Voortgang Bots Bekijken
Bots

Voortgang bekijken van je Bots op Coinmerce

Als je geld in Bots heb geïnvesteerd en je wilt de tot dusver behaalde resultaten bekijken, kun je dat in je wallet onder "Bots" doen. Helaas hier geen uitgebreide grafieken, slechts de procentuele resultaten van de afgelopen 24 uur en vanaf het moment dat je de Bots hebt ingesteld.

Wil je bij de Bots uitstappen, weet dan dat hier uitstapkosten aan verbonden zijn.

Zijn de Bots op Coinmerce altijd winstgevend?

Op die vraag zullen we helaas "nee" op moeten antwoorden. Er bestaat namelijk geen één handelsmethode die 100% winstgevend is.

Want naast je indicatoren, moet je ook rekening houden met andere factoren die een koersbeweging kunnen veroorzaken. Zoals goed of slecht economisch nieuws. Hier houden de Bots uiteraard geen rekening mee, want ze zijn puur geprogrammeerd op een technische koersanalyse (TA).

Coinmerce App (1)
Coinmerce app

Coinmerce app

Om de gebruikers van Coinmerce nog beter te bedienen, is er ook een app ontwikkeld. Hier vind jij je crypto's en je orders terug. Ook kun je de via de Coinmerce app de voortgang van je cryptocurrencies in de gaten houden.

Coinmerce App Staking Earn
Coinmerce app

Staking, Earn en Bots in de Coinmerce app

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je Staking of Earn projecten te bekijken via de app van Coinmerce. Hetzelfde geldt voor de Bots. Deze zijn voor nu alleen te bekijken en bedienen via de website.

Wel geeft Coinmerce aan dit in de toekomst wel te willen toevoegen op de app en ze zullen dit via de sociale kanalen laten weten, als het zover is.

Veelgestelde vragen over Coinmerce

Hoe registreer je je op Coinmerce?

1. Emailadres verifiëren
2. Gegevens invullen (naam, adres, telefoonnummer, ect)
3. Bankgegevens verifiëren
4. Identiteitsbewijs uploaden
5. Video opnemen

Is het casino 24/7 geopend?

Jack's online is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar geopend.

Welke kosten moet je betalen op Coinmerce?

Een account aanmaken is gratis op Coinmerce, maar er zijn wel transactiekosten voor het storten van geld (€0,30 voor iDEAL tot 3,5% voor Visa en Mastercard). Ook zijn er trading fees voor het kopen, verkopen en swappen van crypto's. Deze liggen tussen de 040% en 2,5%. Ook betaal je uitstapkosten als jij je Bot uitzet.

Is Coinmerce betrouwbaar?

Ja, Coinmerce is een betrouwbare partij. Ze staat geregistreerd bij de DNB (De Nederlandse Bank) en de KvK (Kamer van koophandel). Ze hebben zelfs hun eigen Information Center in Amstelveen die je kunt bezoeken.

Wat zijn de contactgegevens van Coinmerce?

Telefoonnummer: +3197010286028
Emailadres: [email protected]
Adres (geen bezoekadres): Beechavenue 140, 1119 PR Schiphol-Rijk, The Netherlands
KvK: 70036969

Heeft Coinmerce een app?

Ja, de app van Coinmerce kun je downloaden via de AppStore of Playstore. De app is te gebruiken voor Android en iPhone. De opties Staken, Earn en Bots zijn nog niet op de app te gebruiken.

Hoe stel je 2FA in?

1. Download een 2FA app in de Appstore/Playstore
2. Zet 2FA beveiling aan op Coinmerce bij "veiligheid" in je account
3. De 12-tekens lange code en naam vul je in bij de 2FA-app (noteer deze eerst ergens!!)
4. Op de app krijg je nu een response code te zien, deze vul je in bij het venster op Coinmerce

Hoe kun je de klantenservice van Coinmerce bereiken?

Je kunt de klantenservice bereiken door bijvoorbeeld de live chat te gebruiken. Ook kun je bellen met vragen ( +31970102860280).
Beide kanalen zijn te bereiken van maandag tot vrijdag, tussen 9:00 en 17:00. Buiten deze tijden kun je mailen ([email protected]).

on air